Skip to main content

Esdeveniments

Destacat

cartell de l'esdeveniment
25/03/2025
Organic Advice Network
Obert el termini per a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia"
Fins al 25 de febrer és oberta la inscripció a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia" OrganicAdviceNetwork , la xarxa d'intercanvi de coneixement entre...
ESDEVENIMENT TRANSFEREIX
12/03/2025
FYCMA
La innovació agroalimentària, també present a Fòrum Transfiere
Transfiere convoca experts de diferents sectors per intercanviar coneixements científics i tecnològics, impulsar la innovació i enfortir la relació entre la ciència i l'àmbit empresarial. Celebrat...
imatge de l'edició anterior
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. La fira del camp 4.0
ExpoAgitech, La Fira del Camp 4.0 , celebrarà la seva segona edició entre els dies 28 i 30 d'octubre del 2025 . Després de l'èxit de la primera edició, s'ha convertit en punt de trobada de la...
Cartell d'ECPA 205
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Conferència europea d'agricultura de precisió
Entre els dies 29 de juny i 3 de juliol de 2025 tindrà lloc a Barcelona la quinzena edició de la Conferència europea d'Agricultura de Precisió (European Conference on Precision Agriculture-ECPA) que...
agroexpo
29/01/2025
Institución Ferial de Extremadura

Fira internacional AGROEXPO

Agroexpo és una de les fires principals de l'agricultura a la regió d'Extremadura, on es presenten innovacions en maquinària, tecnologia agrícola i serveis per al sector agrícola. És una oportunitat per conèixer les darreres tendències i avenços en l'agricultura de precisió i sostenible. DESCRIPCIÓ 20.000 m² dexposició. 4 grans pavellons coberts. Instal·lacions innovadores. La cita amb professionals, fabricants i distribuïdors. Jornades, Presentacions i Conferències
jornades
14/01/2025
SIVAL

SIVAL: Fira internacional de tècniques de producció vegetal

Aquest fòrum és un esdeveniment que reuneix experts en la innovació agrícola per discutir sobre noves tecnologies, pràctiques agrícoles sostenibles i avenços al camp de la biotecnologia aplicada a l'agricultura.
listeria
17/12/2024
Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición

Jornada "Objectiu: Llisteria sota control"

El proper 17 de desembre tindrà lloc al Saló Ernest Lluc del Ministeri de Sanitat una jornada organitzada per l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) sobre diversos aspectes del control de Listeria monocytogenes en aliments i els reptes que suposa per a la seguretat alimentària . Es tornen a obrir les inscripcions per ampliació de l?aforament. Uns dies abans de l'esdeveniment es publicarà un enllaç per seguir la jornada on line , per a la qual cosa no caldrà inscriure's. Programa definitiu
ainia
10/12/2024

Webinar vida útil d'aliments: adaptant-se a les noves tendències de consum

Les noves tendències de consum evolucionen ràpidament, impulsades per canvis en la tecnologia, la sostenibilitat i les preferències dels consumidors. Els consumidors estan cada cop més preocupats per l'impacte ambiental de les compres, i la salut mental i física és una prioritat, afavorint el consum de productes que promouen el benestar, aliments saludables i experiències d'autocura. S'introdueixen nous ingredients alternatius en la fabricació d'aliments, anàlegs d'aliments (carnis) que en veuen disminuït el consum, així com noves pràctiques de cuinat/consum que podrien repercutir directament en la seguretat alimentària del consumidor. Al webinar «Vida útil d'aliments: adaptant-se a les noves tendències de consum» que tindrà lloc el proper 10 de desembre, es presentaran aquests canvis d'hàbits i novetats, així com els seus riscos microbiològics i fisicoquímics associats i com se'ls pot fer front. Objectius Donar a conèixer els nous hàbits de compra, consum i cuinat, així com nous ingredients alternatius i aliments anàlegs, segons el darrer Baròmetre d'AINIA 2024. Aprofundir sobre els riscos microbiològics associats a les noves tendències de consum dels aliments. Aprofundir sobre els riscos fisicoquímics associats a nous ingredients i aliments anàlegs. Dirigit a Tècnics de R+D i Qualitat d'empreses alimentàries. Webinar només per a professionals. Metodologia Webinar de 1h15 de durada, que començarà a les 11:00 CET (hora espanyola) i finalitzarà cap a les 12:15. Final d'inscripcions el 9 de desembre a les 16:00 . Després d'inscriure't, rebràs un primer correu electrònic de confirmació per part nostra, i un altre des de la plataforma GoToWebinar amb l'enllaç per connectar-te. Si el dia abans no l'haguessis rebut, si us plau posa't en contacte amb nosaltres. Programa Introducció i presentació del Baròmetre de consum AINIA «Estudis de vida útil microbiològica. Riscos associats a nous hàbits de consum». Laura Verdú, Laboratori de Microbiologia. Qualitat i Seguretat Alimentària, AINIA «Estudis de vida útil fisicoquímica. Estabilitat d?aliments amb nous ingredients». Sandra Leiva, Laboratori Químic. Qualitat i Seguretat Alimentària, AINIA Preguntes i conclusions
imatge del congrés cies de 2023
11/11/2024
Verialiment

II Congrés d'Innocuïtat Alimentària i Sostenibilitat

Els propers 11 i 12 de novembre tindrà lloc a Valladolid el II Congrés d'Innocuïtat Alimentària i Sostenibilitat . Un esdeveniment on s'abordaran qüestions com: Sostenibilitat: Com adaptar la sostenibilitat a la nostra empresa alimentària? Quins beneficis tangibles guanyarem? Innocuïtat Alimentària: Gestió de crisi i producció primària. Cultura i Soft Skills: Com establir canvis que aterrin la Cultura a tota l'empresa? Un pla de Cultura pot evitar que perdis una certificació a la teva empresa? Digitalització i Intel·ligència Artificial: L'ús de la Intel·ligència Artificial s'està emmotllant a nombrosos sectors. Quines eines estan a l'abast del sector alimentari que realment ens beneficiïn? PROGRAMA
II trobada per a la innovació en envasos i embalatges alimentaris
30/10/2024
ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub

II Trobada per a la innovació en envasos i embalatges alimentaris

Properament se celebrarà la segona edició de la trobada Ontzi: Basque Food Packaging Innovation Hub, un esdeveniment clau que reunirà els principals actors del sector d'envasos i embalatges alimentaris, enfocats a la sostenibilitat i la innovació. Aquesta trobada és una excel·lent oportunitat per enfortir xarxes professionals i fomentar la col·laboració cap a una transició sostenible a la indústria alimentària. Organitzat per ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub, l'esdeveniment comptarà amb una zona expositiva i un espai de conferències i taules rodones on experts compartiran coneixements i discutiran els desafiaments i les oportunitats de la indústria. Aquest és un pas essencial per a un futur més sostenible al sector alimentari.
Cartell de l'esdeveniment
28/10/2024
SEPOR

SEPOR

La 57a edició de la fira ramadera, industrial i agroalimentària de Lorca, SEPOR se celebrarà els dies 28, 29, 30 i 31 d'octubre del 2024 a Lorca, Múrcia La programació inclou la presentació dels nous productes i solucions per al sector, així com un ampli programa de conferències i ponències.
4th meeting of the Forum on Best Practices in the Agri-Food Supply Chain
09/10/2024
EU CAP NETWORK

4th meeting of the Forum on Best Practices in the Agri-Food Supply Chain

La 4a reunió del Fòrum sobre Millors Pràctiques a la Cadena de Subministrament Agroalimentari tindrà lloc el proper 9 d'octubre en un lloc encara per determinar. Sobre la base dels resultats de les reunions anteriors del Fòrum, aquest esdeveniment explorarà les diverses formes en què els productors poden augmentar els rendiments en participar activament a la cadena de valor. Pendent d´ampliació dels detalls de la trobada. En anglès.
Imatge de fruites i hortalisses sortint de finestra
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruit Attraction

Fruit Attraction és la cita dels professionals hortofructícoles. el conjunt de professionals que integren tota la cadena de valor, a més d'haver-se consolidat com a marc d'innovació del mercat hortofructícola.
Logo Congrés Mundial de Cunicultura
02/10/2024
World Rabbit Congress

Congrés Mundial de Cunicultura

La 13a. edició del Congrés Mundial de Cunicultura se celebra del 2 al 4 d'octubre a Tarragona PROGRAMA
Simposi sobre Materials en Contacte amb els Aliments
18/09/2024
AESAN

Simposi sobre Materials en Contacte amb els Aliments

Del 18 al 19 de setembre de 2024 el Centre Nacional d'Alimentació, dependent de l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), acollirà a la seva seu de Majadahonda (Madrid), un Simposi sobre Materials en Contacte amb els Aliments . L'esdeveniment està organitzat per l' European Directorate for the Quality of Medicines and Healthcare (EDQM) , pertanyent al Consell d'Europa i l' AESAN , sota el títol “Recent developments in food contact materials and articles”. L'esdeveniment està destinat a tots els professionals de la indústria de materials en contacte amb aliments , laboratoris de control oficials, autoritats europees i nacionals, així com responsables polítics nacionals. La participació presencial és gratuïta (subjecta a inscripció i disponibilitat) per al personal de les autoritats nacionals competents, les autoritats europees i els representants dels laboratoris de control oficials; mentres que per als assistents presencials del sector privat tindrà un cost de 400 euros per delegat. PROGRAMA
Webinar digimapa
08/07/2024
Observatorio de la Digitalización del Sector Agroalimentario

Webinari "DigiMAPA: L'eina digital que connecta el sector agroalimentari amb les empreses Agrotech.

Webinari que oferirà informació detallada sobre els avantatges d'aquest cercador d'empreses en l'àmbit de la tecnologia agroalimentària . Així mateix, es presentaran les noves funcionalitats i es debatrà sobre els problemes que la cadena de valor troba en la transferència i implementació de les tecnologies digitals al sector en una taula rodona . Entre els participants hi trobareu: Manuel Lainez Andrés , Director d'Innovació i Desenvolupament Agroalimentari de Cajamar; Alexandre Blaas Nacle , Director de Plataforma Terra; Francisco José Castillo Díaz , Analista de Plataforma Terra; Inés Isabel La Moneda , Vocal Assessora a la Subdirecció General d'Innovació i Digitalització del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació; Alberto A. García Torés, Director general a Granja de Desenvolupament Ovino AGM; José Antonio Rísquez Salas , Director d'Innovació i Desenvolupament de Negoci a COVAP; Jesús Gerique Molina , Director General de 7eData Business; i José Manuel Escobar , Director de LQA THINKING ORGANIC SL. INSCRIPCIÓ | PROGRAMA
Perspectives cereal 2024/2025
28/06/2024
Plataforma Tierra

Webinari sobre Perspectives per al sector dels cereals a la campanya 2024/25

Participa en aquest webinar amb els principals agents de la cadena de producció i distribució de cereals. Durant aquest esdeveniment, s'analitzarà i es discutirà en profunditat sobre les perspectives de la campanya que ha de començar. Objectius del webinari: Intercanvi d'informació i experiències: comparteix i rep coneixements valuosos sobre el mercat de cereals. Enfortiment de Relacions Comercials: Estableix i consolida connexions amb altres professionals del sector. Desenvolupament d'Estratègies Conjuntes: Col·labora en la creació de tàctiques efectives per fer front a la nova campanya amb èxit. Després de la presentació de l' Informe anual del sector d'herbacis el 2024 Fundació Cajamar, s'obrirà una taula de debat en què participaran: Ignacio Atance Muñiz , Director del Servei d'Estudis de Grupo Cajamar; Pablo Resco Sánchez, Responsable d'Estratègia Agroalimentària a Plataforma Terra; Antonio Catón Vázquez, Director sectorial de cereals de Cooperatives agroalimentàries Espanya; i Jorge de Saja, Director General de CESFAC. Temes clau a la campanya de cereal 2024 a Espanya Una oportunitat per estar al dia amb les últimes tendències i estratègies al sector de cereals. S'abordaran temes clau com: Previsions de producció. Condicions del mercat internacional. Expectatives de preus. Desafiaments i oportunitats que presenta la campanya. Cooperació i coordinació entre els diferents actors de la cadena, per optimitzar l'eficiència i assegurar un subministrament adequat.
imatge del 2 congrés internacional de boví
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

II Congrés Internacional de Boví

Congrés presencial i on line on tècnics i ramaders tindran l'oportunitat d'aprofundir en la imatge que la societat té del sector de boví de carn i quines són les palanques que cal activar per revertir idees preconcebudes. TRANSMISSIÓ-streaming del Congrés PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | UBICACIÓ | CONTACTE: congresointernacionalvacuno@gmail.com
Imatge del Programa StartBEC
27/06/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación/AINIA

Demoday StartBec

Startbec és el programa del MAPA i AINIA per al disseny i la posada en pràctica de mesures per fomentar el desenvolupament de startups de base tecnològica en l'àmbit de la bioeconomia. L'objectiu és impulsar cadenes de valor innovadores, vinculades al sector agroalimentari, donar suport a l'emprenedoria i apostar pel talent. Durant el DemoDay StartBEC es parlarà de les moltes oportunitats que ofereix la bioeconomia de la mà d´experts en la matèria, i es coneixeran els protagonistes del programa: empreses, experts, investigadors i estudiants que formen part d´aquesta primera edició StartBEC DOSSIER INFORMATIU | INSCRIPCIÓ | Contacte, startbec@ainia.es
logo olive oil world congress
26/06/2024
Olive Oil World Congress

Congrés Mundial de l'Oli d'Oliva

El Congrés Mundial de l'Oli d' Oliva ( Olive Oil World Congress ) és un esdeveniment que congregarà els principals ponents a nivell mundial en cada matèria per valoritzar l'oli d'oliva i transmetre les seves bondats a la societat a través dels objectius següents: Reunir els professionals del sector i fomentar la transferència de coneixements sobre aquest producte a totes les baules de la cadena de producció. Estudiar els casos d'èxit i les millors eines de màrqueting i vendes que ajudaran el sector a millorar-ne l'eficàcia comercial. Abordar en profunditat la producció, la investigació i la comercialització de l'oli d'oliva. DOSSIER | INSCRIPCIÓ | Informació i contacte 917217929 info@oliveoilwc.com
XVI Congrés Europeu d'Avicultura
24/06/2024
Congreso Europeo de Avicultura

XVI Conferència Europea d'Avicultura

Professionals de tot el món i ponents experts presenten els avenços científics més recents a totes les àrees de l'avicultura. europeu. PROGRAMA CIENTÍFIC | ​
Foto públic en una conferència
21/06/2024
SMART AGRI HUB

4a Conferència Mundial sobre Agricultura

La 4a Conferència Mundial sobre Agricultura oferirà l'oportunitat d'escoltar l'últim sobre innovació digital, descobrir solucions revolucionàries de deep tech , establir contactes amb agents clau de la indústria, la investigació i el món acadèmic, així com establir noves relacions comercials i, finalment , deixar empremta a l'àmbit de l'agricultura. La conservació dels ecosistemes, la genòmica de les plantes, la biodiversitat agrícola, la gestió de les explotacions, les crisis agràries i mediambientals i la intel·ligència artificial a l'agricultura són només alguns exemples dels temes que abordarà la conferència internacional sobre agricultura.
Primer hackathon AgroCchallenge de la Vega Innova 20 i 21 de juny 2024
20/06/2024
La Vega Innova

Primer hackathon AgroChallenge de la Vega Innova

48 hores intensives per posar a prova la creativitat i descobrir el talent innovador aplicat a l'AgriFoodTech . Davant d'un repte específic, s'organitzaran diferents tallers on es fomenta el treball en equip. L'activitat acabarà amb una taula rodona de destacats ponents per al Hackathon i un lliurament de premis . 20 juny, de 15:00 a 23:00h 21 de juny, de 9:00 a 18:00 h Qui es pot inscriure? Està obert a estudiants, professionals i entusiastes de la tecnologia més grans de 18 anys . Es pot participar de manera individual o en equips de fins a 5 persones . L'equip guanyador rebrà finançament i suport per al desenvolupament de la solució tecnològica. La quantia dependrà de les necessitats específiques del pla de desenvolupament proposat i validat per La Vega Innova. PROGRAMA de la jornada | INSCRIPCIÓ fins al 16 de juny | MÉS INFO