Skip to main content

Esdeveniments

Destacat

plànol de pavellons ifema
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, amb nous pavellons i sectorització
Fruit Attraction 2025 , que se celebrarà del 30 de setembre al 2 d'octubre , marca una fita significativa en la seva trajectòria en consolidar-se com la primera fira del món del sector hortofructícola...
Il·lustració de ramaderia de precisió
21/05/2025
RedPAC
Intercanvi d'experiències entre grups operatius a la temàtica de ramaderia de precisió
Fins al 14 de maig es pot fer la inscripció a la jornada presencial sobre ramaderia de precisió que se celebrarà el 21 de maig de 2025 al “ iHub La Vega Innova ” (a San Fernando de Henares - Madrid )...
cartell de l'esdeveniment
14/05/2025
BBioNets
El futur dels Grups Operatius EIP-AGRI
El proper 14 de maig de 2025 , de 10:00 a 13:00 CET , se celebrarà en format online el taller europeu titulat “El futur dels Grups Operatius EIP-AGRI: Reptes, Oportunitats i Serveis de Suport...
SIMPOSI
14/05/2025
Expoliva
XXII Simposi Internacional Científic tècnic i de transferència a EXPOLIVA 2025
La propera edició del Simposi Internacional Cientificotècnic i de Transferència Expoliva , que celebra en el marc de la fira EXPOLIVA 2025 la seva vint-i-dosena convocatòria, es consolida com el...
cartell de l'esdeveniment
08/05/2025
COHEXPHAL

Sanifruit celebrarà una jornada tècnica sobre postcollita d'hortalisses a Almeria

L'empresa Sanifruit organitza el proper 8 de maig una jornada tècnica dedicada a la postcollita de tomàquet, pebrot i carbassó a la seu del Centre d'Innovació Tecnològic de COEXPHAL (CIT COEX) , a La Mojonera (Almeria) . La trobada començarà a les 15:30 h i està adreçada especialment a empreses exportadores interessades a allargar la vida útil dels seus productes amb solucions naturals i eficaces . L´esdeveniment comptarà amb la participació d´experts de l´àmbit acadèmic i tècnic. Antonio Mena , delegat territorial d'Agricultura d'Almeria, inaugurarà la jornada, seguit per ponències de Juan Carlos Pérez Mesa , Juan Luis Valenzuela , Sandra Mañas (Sanifruit), i tècniques del Departament de Tecnologia de Fundació Tecnova . El CEO de Sanifruit, Javier Biel , presentarà el programa postcollita de l'empresa i s'encarregarà del tancament de la jornada. L'activitat inclourà una pausa per al cafè i és d' assistència gratuïta , tot i que requereix inscripció prèvia . INSCRIPCIÓ
cartell de l'esdeveniment
28/04/2025
GO INVASORES

Webinari "Innovació al Reg: Control Intel·ligent d'Espècies Invasores i Transformació Digital" del GO INVASOR-ES

El GO INVASOR-ES - Resiliència 4.0 d'infraestructures i cultius davant d'espècies invasores ha organitzat un esdeveniment de divulgació que tindrà lloc en format online el proper 28 d'abril de 11:00 ha 12:30 h. El projecte GO INVASOR-ES cerca desenvolupar solucions tecnològiques avançades per al control d'espècies exòtiques invasores (EEIs) en infraestructures hídriques, especialment les de reg. Durant la sessió, s'abordaran dos aspectes innovadors al reg. D'una banda, s'analitzaran els desafiaments que plantegen les EEI en aquestes infraestructures i es presentaran els avenços i els primers dissenys del principal resultat del projecte GO INVASOR-ES: estacions intel·ligents de dosificació dissenyades per al seu control eficaç. D'altra banda, s'explorarà el paper de la digitalització al reg i es presentarà el projecte Smart Green Water, que promou solucions innovadores basades en la digitalització per a un reg més sostenible i intel·ligent. Agenda: 11:00 h. Introducció al webinar. Lide Jaurrieta, Project Manager del Català Water Partnership. 11:10h. Claus per entendre les Espècies Exòtiques Invasores (EEIs). Nuno Caiola, investigador d'Eurecat. 11:20h. El problema de les EEI des de la gestió d'infraestructura de regadiu. Miquel Sacrest, Director General d'Aigües del Segarra Garrigues. 11:30h. Projecte GO INVASOR-ES: Resiliència 4.0 d'infraestructures i cultius davant d'espècies invasores. Javier Bernard/Àngel Martínez de Velaber Consulting. 12:00 h. Transformació digital al reg. David Erice, Gabinet Tècnic d'UPA. 12:15h. Projecte Smart Green Water: Difusió de solucions innovadores i desenvolupament de capacitats per al reg intel·ligent. Javier Alejandre, Gabinet Tècnic d'UPA. 12:30h. Comiat i tancament. Marisa Fernández, Gerent de ZINNAE INSCRIPCIÓ
Congrés ALACCTA – SOCHITAL 2025
09/04/2025
Fundación Triptolemos

Congrés ALACCTA – SOCHITAL 2025

Sota el lema Aliments per al demà: Ciència, Tecnologia i Innovació per a una alimentació sostenible i saludable, l'Escola d'Aliments de la Pontifícia Universitat Catòlica de Valparaíso serà l'amfitriona del del XXIII Congrés de l'Associació Llatinoamericana i del Carib de Ciència i Tecnologia d'Aliments (ALACCTA 20 Sochital 2025), que se celebrarà els dies 9, 10 i 11 d'abril del 2025. L'esdeveniment reunirà destacats experts en la indústria alimentària, tant de Xile com d'Amèrica Llatina, per abordar els avenços més recents al sector i els desafiaments del futur. Sota el lema «Ciència i Tecnologia per a una Alimentació Sostenible i Saludable», el congrés se centrarà en tres grans eixos temàtics: Ciència i tecnologia dels aliments per a la nutrició i el benestar : aquest eix abastarà tòpics com la ciència de materials alimentaris, avaluació sensorial, aliments funcionals, nutrició especialitzada, biodisponibilitat, bioaccessibilitat i la revaloració d'aliments tradicionals, entre d'altres. Es discutiran innovacions per millorar la salut i el benestar a través de lalimentació. Innovació tecnològica per al processament sostenible d'aliments : s'exploraran avenços en anàlisi d'aliments, tecnologies de conservació, sensors i biosensors, biotecnologia alimentària i tecnologia d'envasos, enfocant-se en un enfocament sostenible que redueixi la petjada hídrica i de carboni. Desafiaments en Innocuïtat i regulació alimentària : aquest eix abordarà la microbiologia i toxicologia dels aliments, la detecció de contaminants, frau alimentari i polítiques públiques, amb èmfasi a garantir la seguretat alimentària i l'harmonització legislativa a nivell regional. El congrés serà una plataforma per a l'intercanvi de coneixements, per tal de promoure innovacions i estratègies que permetin enfrontar els reptes actuals de la indústria alimentària en l'àmbit de la salut, la sostenibilitat i la seguretat alimentària.
CULTIUS DE COBERTURA
03/04/2025
FEUGA

Taller demostratiu del GO MAXI-CoberLEG

El GO MAXI-CoberLEG té previst fer un taller demostratiu que s'engloba dins de les seves activitats de divulgació. Tindrà lloc el dijous 3 d'abril de forma presencial (10:00 a 13:30) en Cooperativa Agrícola de Pego, a Alacant. INSCRIPCIÓ I PROGRAMA
Congrés de Gastronomia d'Espanya 2025
27/03/2025
Real Academia de Gastronomía

Congrés de Gastronomia d'Espanya 2025

L'esdeveniment, organitzat per la Reial Acadèmia de Gastronomia d'Espanya en col·laboració amb l'Institut Universitari CEU Alimentació i Societat, tindrà lloc del 27 al 29 de març de 2025 , a les instal·lacions de la Universitat CEU San Pablo, Madrid. L'eix central de la SPAIN GASTRONOMY CONFERENCE es defineix tenint en compte que, el concepte de gastronomia com a activitat eminentment recreativa, ha quedat una mica obsolet i que cal tenir en compte, des d'un enfocament multidisciplinari i internacional, les altres dimensions de la cadena de valor de les activitats gastronòmiques, que engloba la producció. Per això, l‟objectiu de la Conferència és abordar des d‟un punt de vista científic, acadèmic i professional aquest nou escenari social, econòmic, psicològic, mèdic i cultural d‟aquesta nova interpretació de la gastronomia on els criteris de producció sostenible i alimentació saludable complementen de forma natural el concepte tradicional de gaudi associat a la gastronomia. Per aquesta raó, reunirem investigadors, acadèmics i professionals de diferents camps de la ciència, disciplines acadèmiques, xarxes de recerca i àrees polítiques per discutir aquest nou marc de definició de la gastronomia com una activitat integral, amb el focus principal en la nutrició, la salut i la sostenibilitat. PROGRAMACIÓ | INSCRIPCIÓ
cultius de cobertura
20/03/2025
MAPA

Presentació dels principals avenços del Grup Operatiu Supraautonòmic MAXI-CoberLEG

Jornada tècnica d'àmbit nacional per a la presentació dels resultats del Grup Operatiu MAXI-CoberLEG (Maximitzar els beneficis dels cultius de cobertura a través de la selecció d'espècies de lleguminoses d'hivern i el maneig del cultiu), que tindrà lloc en format presencial a Pontevedra i en format en línia a través de TEAMS. Aquesta iniciativa respon a un enfocament integral que combina aspectes d‟agrodiversitat, millora genètica, fisiologia, producció i qualitat vegetal, i els vincula amb les demandes tecnoeconòmiques i preferències tant dels productors com dels consumidors finals, per millorar mitjançant accions d‟I+D+i la competitivitat d‟un sector d‟exportació clau per al‟economia agroalimentària espanyola. El Grup Operatiu Supraautonòmic MAXI-CoberLEG, l'integren la Fundació Empresa-Universitat gallega (FEUGA), Missió Biològica de Galícia (MBG-CSIC), Centre d'Edafologia i Biologia Aplicada del Segura (CEBAS-CSIC), les empreses Masia el Carmen SL, Bio Varsella SL i la Cooperativa Agrícola de Pego. V., i com a membres subcontractats les entitats següents: Universitat de València (UV), Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA), i Darwin Bioprospecting Excellence SL Programa: 16:15 - Benvinguda a la Missió Biològica de Galícia del Consell Superior d'Investigacions Científiques (MBG-CSIC); Registre d'assistents i entrega de material divulgatiu. 16:30 – Presentació del Grup Operatiu Supraautonòmic MAXI-CoberLEG Beatriz Calviño Vázquez , Gestora en Innovació i Projectes Nacionals de FEUGA 16:40 - Biodiversitat autòctona de lleguminoses: el tramús i el seu potencial a cobertes vegetals d'hivern Dra. Marta Santalla Ferradàs , Investigadora Científica del Grup Genètica del Desenvolupament de Plantes (DEVOLEG), de la Missió Biològica de Galícia del Consell Superior de Recerques científiques. 16:55 - Funció de les cobertes de lleguminoses d'hivern en la conservació d'enemics naturals a cítrics Dr. César Monzó Ferrer, Investigador Titular de la Unitat d'Entomologia, Institut Valencià d'Investigacions Agràries, Moncada (IVIA). 17:10 – Ronda de preguntes 17:20 – Visita a les parcel·les d'assajos experimentals i banc de germoplasma de les col·leccions de llavors 18:10 – Networking Dirigit a pagesos, cooperatives, empreses productores, empreses relacionades amb l'increment de la productivitat de cítrics, associacions empresarials del sector i clústers, Denominacions d'Origen/Indicació Geogràfica Protegida, Administracions Públiques relacionades amb l'agricultura, el medi ambient i/o el desenvolupament rural, universitats, Grups de Recerca i Centres. INSCRIPCIÓ
OVELLES PASTANT PROP D'UN BOSC
18/03/2025
GO PREVINOVIC

Webinari de presentació del GO PREVINOVIC

El proper 18 de març tindrà lloc un webinari on es presentarà el projecte del GO PREVINOVIC , centrat en la ramaderia extensiva com a eina de control i prevenció d'incendis. Durant la sessió, que es retransmetrà en directe a través de YouTube, es donarà a conèixer l'evolució que ha tingut aquesta iniciativa des de la seva creació. L'esdeveniment s'obrirà amb la ponència "La ramaderia extensiva davant d'inciencies. Pla d'acció del GO PREVINOVIC" a càrrec d'Ana Olaizola, professora titular del Departament de Ciències Agràries i del Medi Natural de la Universitat de Saragossa i continuarà amb una taula rodona sota el títol "El compromís de tots els agents per salvar els nostres ecosistemes forestals", a la RAMIRO PALACIOS - Responsable de Pastoralisme i Desenvolupament Rural a AGROVIDAR ANTONIO JESÚS GARCÍA - Veterinari a CorSevilla LETÍCIA RIAGUES - Responsable R+D+i Oviaragó INSCRIPCIÓ
CARTELL DE L'ESDEVENIMENT
05/02/2025
PDApp

Difusió de resultats del Grup Operatiu PDApp, contra el malbaratament al sector agroalimentari, a Torre Pacheco

Segona de les tres jornades de difusió dels resultats del projecte “ Avançant cap a un model digital per al malbaratament zero al sector agroalimentari ” que desenvolupa el Grup Operatiu PDApp . Les jornades estan destinades, principalment, a representants d'entitats de tota la cadena de valor. Però també a altres agents interessats com a centres d'innovació i investigació, administracions públiques i premsa especialitzada. S'oferirà detall sobre el servei de suport que ha desenvolupat el GO PDApp per digitalitzar els Plans de Prevenció de Pèrdues i Malbaratament , amb testimonis d'empreses que ja treballen amb la plataforma digital. La propera jornada de difusió està programada per al 12 de febrer a Palafolls (Barcelona) . PROGRAMA |
sostenibilitat
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

Sostenibilitat i agricultura de precisió, Villamalea

OBJECTIUS GENERALS Vivim temps on la sostenibilitat de les nostres explotacions i la resiliència d'aquestes enfront del canvi climàtic i la resta dels factors externs és clau per garantir que demà continuem tenint cultius que siguin rendibles. L'aplicació de l'Agenda 2030 i els principis del desenvolupament sostenibles són claus, no només a les nostres explotacions, sinó també per accedir avui dia als mercats on operem. Cada cop són més els clients que demanen estratègies en aquest sentit per poder comprar els nostres productes. Les persones que es dediquen a produir aliments i les seves cooperatives, amb la comercialització fa anys que treballen per salvaguardar i protegir els espais naturals, crear ocupació, garantir productes de qualitat, millorar l'eficiència energètica, en definitiva, sent garants perquè l'agricultura i la ramaderia segueixin sent sectors sostenibles i per tant complint amb l'Agenda 2030, però moltes vegades poc es comunica sobre tot el que es fa. Unit a això, l'agricultura de precisió cobra molta importància, ja que amb l'arribada de les noves tecnologies (sensors, satèl·lits, drones, GPS, etc.), el camp i els nostres cultius que estan en canvi constant, convé analitzar i entendre totes les variacions i les particularitats de l'entorn per ser capaços de proporcionar els insums exactes per a l'optimització de les collites. L'aplicació de la tecnologia a l'agricultura permet obtenir informació necessària per entendre les variacions del sòl i els cultius , i això unit als principis que es marquen en termes de sostenibilitat, poden convertir-se en un avantatge competitiu, molt necessari en els temps que corren .
listeria
17/12/2024
Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición

Jornada "Objectiu: Llisteria sota control"

El proper 17 de desembre tindrà lloc al Saló Ernest Lluc del Ministeri de Sanitat una jornada organitzada per l'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) sobre diversos aspectes del control de Listeria monocytogenes en aliments i els reptes que suposa per a la seguretat alimentària . Es tornen a obrir les inscripcions per ampliació de l?aforament. Uns dies abans de l'esdeveniment es publicarà un enllaç per seguir la jornada on line , per a la qual cosa no caldrà inscriure's. Programa definitiu
ainia
10/12/2024

Webinar vida útil d'aliments: adaptant-se a les noves tendències de consum

Les noves tendències de consum evolucionen ràpidament, impulsades per canvis en la tecnologia, la sostenibilitat i les preferències dels consumidors. Els consumidors estan cada cop més preocupats per l'impacte ambiental de les compres, i la salut mental i física és una prioritat, afavorint el consum de productes que promouen el benestar, aliments saludables i experiències d'autocura. S'introdueixen nous ingredients alternatius en la fabricació d'aliments, anàlegs d'aliments (carnis) que en veuen disminuït el consum, així com noves pràctiques de cuinat/consum que podrien repercutir directament en la seguretat alimentària del consumidor. Al webinar «Vida útil d'aliments: adaptant-se a les noves tendències de consum» que tindrà lloc el proper 10 de desembre, es presentaran aquests canvis d'hàbits i novetats, així com els seus riscos microbiològics i fisicoquímics associats i com se'ls pot fer front. Objectius Donar a conèixer els nous hàbits de compra, consum i cuinat, així com nous ingredients alternatius i aliments anàlegs, segons el darrer Baròmetre d'AINIA 2024. Aprofundir sobre els riscos microbiològics associats a les noves tendències de consum dels aliments. Aprofundir sobre els riscos fisicoquímics associats a nous ingredients i aliments anàlegs. Dirigit a Tècnics de R+D i Qualitat d'empreses alimentàries. Webinar només per a professionals. Metodologia Webinar de 1h15 de durada, que començarà a les 11:00 CET (hora espanyola) i finalitzarà cap a les 12:15. Final d'inscripcions el 9 de desembre a les 16:00 . Després d'inscriure't, rebràs un primer correu electrònic de confirmació per part nostra, i un altre des de la plataforma GoToWebinar amb l'enllaç per connectar-te. Si el dia abans no l'haguessis rebut, si us plau posa't en contacte amb nosaltres. Programa Introducció i presentació del Baròmetre de consum AINIA «Estudis de vida útil microbiològica. Riscos associats a nous hàbits de consum». Laura Verdú, Laboratori de Microbiologia. Qualitat i Seguretat Alimentària, AINIA «Estudis de vida útil fisicoquímica. Estabilitat d?aliments amb nous ingredients». Sandra Leiva, Laboratori Químic. Qualitat i Seguretat Alimentària, AINIA Preguntes i conclusions
dia mundial del sòl
04/12/2024
Asesores de Aragón

El paper de les cobertes de sòl en cultius llenyosos

Amb motiu del Dia Mundial del Sòl 2024: Cuida els sòls. Mesurar, monitoritzar, gestionar. Ponent: Manuel López Vicente, Professor del Departament de Ciències Agràries i del Medi Natural. EPS Osca Presencial per als estudiants que sol·licitin reconeixement de crèdits/ Online. Inscripcions aquí Col·labora: Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms Aragó-Navarra-País Basc i la Delegació Territorial d'Aragó de la Societat Espanyola de la Ciència del Sòl (SECS) PROGRAMA 13:00h Presentació per la Dra. María Videgain, membre de la junta de govern del Col·legi, professora i investigadora a l'EPS d'Osca, Universitat de Saragossa. 13:05h Presentació del DMS pel Dr. David Badía Villas, catedràtic de l'Àrea d'Edafologia i Química Agrícola, a l'EPS d'Osca, i President de la DT Aragó-SECS. 13:10h Xerrada a càrrec del Dr. Manuel López Vicente, PPL a l'EPS Osca titulada “Manejo sostenible del sòl en cultius llenyosos” . En aquesta xerrada es presenten els canvis que les cobertes, vives i inerts, generen als sòls agrícoles de cultius permanents, com oliverar i vinya. Es dóna especial èmfasi al mesurament i monitoratge de les propietats hidrològiques del sòl, complementades amb aspectes de fertilitat i biologia del sòl; s'oferiran resultats de casos tant per a Aragó com per altres comunitats. Amb les dades obtingudes és possible una millor gestió agronòmica, fonamental per a la sostenibilitat ambiental, optimitzar el maneig, els recursos i potenciar la rendibilitat de les explotacions. 14.00 h. Aperitiu, deferència del Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms d'Aragó, Navarra i País Basc.
trufforum
04/12/2024
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Aragón, Navarra y País Vasco

Trufforum Terol 2024

Trufforum és una iniciativa de cooperació internacional, ideada i promoguda des de l'European Mycological Institute ( EMI ), que neix amb l'objectiu de promocionar l'ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals. Havent-se convertit en una trobada de referència internacional al sector de la tòfona, Trufforum se celebra anualment amb l'objectiu de donar la màxima difusió als valors i la cultura de la tòfona. Tant si ets un apassionat de la tòfona com si mai has tingut contacte amb ella, estàs al millor lloc per aprendre tot el que necessites i gaudir d'un dels productes més icònics de la gastronomia mundial. No deixis passar l'oportunitat i submergeix-te amb nosaltres a les entranyes de la terra per descobrir-ho tot sobre la tòfona. ¡¡ Benvingut a Trufforum!
Fotografia d'esdeveniment anterior de biocultura
21/11/2024
BIOCULTURA

BioCultura 2024 Madrid

A la vora de les 40 edicions, BioCultura Madrid mostrarà una vegada més que allò “bio” no és/era una moda i que va arribar per quedar-se. La fira se celebrarà al novembre al recinte Fira de Madrid-Ifema. Els sectors seran: Alimentació ecològica; Cosmètica i higiene eco-natural certificada; Casa sana; Moda sostenible; Ressò Estil de vida; Salut i Benestar, ONG... Espera la participació de 400 expositors i superar de nou els 50.000 visitants. Paral·lelament a l'exposició es faran més de 300 activitats. Ángeles Parra, directora de la fira, ha comentat que “seria molt difícil resumir aquests gairebé 40 anys de fires, activisme, rebel·lia i conscienciació social. Mai no hem estat una moda. El temps ens ha donat la raó. El futur serà ecològic o no serà”.
imatge del congrés cies de 2023
11/11/2024
Verialiment

II Congrés d'Innocuïtat Alimentària i Sostenibilitat

Els propers 11 i 12 de novembre tindrà lloc a Valladolid el II Congrés d'Innocuïtat Alimentària i Sostenibilitat . Un esdeveniment on s'abordaran qüestions com: Sostenibilitat: Com adaptar la sostenibilitat a la nostra empresa alimentària? Quins beneficis tangibles guanyarem? Innocuïtat Alimentària: Gestió de crisi i producció primària. Cultura i Soft Skills: Com establir canvis que aterrin la Cultura a tota l'empresa? Un pla de Cultura pot evitar que perdis una certificació a la teva empresa? Digitalització i Intel·ligència Artificial: L'ús de la Intel·ligència Artificial s'està emmotllant a nombrosos sectors. Quines eines estan a l'abast del sector alimentari que realment ens beneficiïn? PROGRAMA
II trobada per a la innovació en envasos i embalatges alimentaris
30/10/2024
ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub

II Trobada per a la innovació en envasos i embalatges alimentaris

Properament se celebrarà la segona edició de la trobada Ontzi: Basque Food Packaging Innovation Hub, un esdeveniment clau que reunirà els principals actors del sector d'envasos i embalatges alimentaris, enfocats a la sostenibilitat i la innovació. Aquesta trobada és una excel·lent oportunitat per enfortir xarxes professionals i fomentar la col·laboració cap a una transició sostenible a la indústria alimentària. Organitzat per ontzi | Basque Food Packaging Innovation Hub, l'esdeveniment comptarà amb una zona expositiva i un espai de conferències i taules rodones on experts compartiran coneixements i discutiran els desafiaments i les oportunitats de la indústria. Aquest és un pas essencial per a un futur més sostenible al sector alimentari.
Imatge de fruites i hortalisses sortint de finestra
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruit Attraction

Fruit Attraction és la cita dels professionals hortofructícoles. el conjunt de professionals que integren tota la cadena de valor, a més d'haver-se consolidat com a marc d'innovació del mercat hortofructícola.
Logo Congrés Mundial de Cunicultura
02/10/2024
World Rabbit Congress

Congrés Mundial de Cunicultura

La 13a. edició del Congrés Mundial de Cunicultura se celebra del 2 al 4 d'octubre a Tarragona PROGRAMA
cartell 8a jornada de la xarxa espanyola de compostatge
02/10/2024
Red Española de Compostaje

Jornades de la Xarxa Espanyola de Compostatge. "Residus zero: l'horitzó futur"

Punt de trobada entre investigadors i professionals relacionats amb la gestió de residus orgànics per analitzar i debatre la situació del seu tractament des d'un punt de vista tècnic i social, ressaltant la transferència de coneixement al sector industrial . Les Jornades compten amb la col·laboració de la Xarxa Espanyola de Compostatge i estan organitzades pel grup RNM271 del departament de Química Inorgànica i Enginyeria Química de la Facultat de Ciències de la Universitat de Còrdova. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | SEU | Informació i contacte: 957485848 / 667833701 email: rec24@piccongresos.com
Un conjunt de roses
01/10/2024
IBERFLORA

IberFlora

Iberflora és el gran esdeveniment professional de jardineria. La major oferta comercial i formativa dins del negoci de la planta, flor, paisatgisme, jardineria, tecnologia i bricojardí del calendari professional del sector. Per consultar el programa de l'esdeveniment feu clic aquí