Skip to main content

Esdeveniments

Destacat

cartell de l'esdeveniment
25/03/2025
Organic Advice Network
Obert el termini per a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia"
Fins al 25 de febrer és oberta la inscripció a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia" OrganicAdviceNetwork , la xarxa d'intercanvi de coneixement entre...
ESDEVENIMENT TRANSFEREIX
12/03/2025
FYCMA
La innovació agroalimentària, també present a Fòrum Transfiere
Transfiere convoca experts de diferents sectors per intercanviar coneixements científics i tecnològics, impulsar la innovació i enfortir la relació entre la ciència i l'àmbit empresarial. Celebrat...
imatge de l'edició anterior
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. La fira del camp 4.0
ExpoAgitech, La Fira del Camp 4.0 , celebrarà la seva segona edició entre els dies 28 i 30 d'octubre del 2025 . Després de l'èxit de la primera edició, s'ha convertit en punt de trobada de la...
Cartell d'ECPA 205
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Conferència europea d'agricultura de precisió
Entre els dies 29 de juny i 3 de juliol de 2025 tindrà lloc a Barcelona la quinzena edició de la Conferència europea d'Agricultura de Precisió (European Conference on Precision Agriculture-ECPA) que...
Fòrum internacional de l'olivera
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

V AOVE Fòrum Internacional Fira de Tots Sants Cocentaina 2025

La Cooperativa Agrícola Catòlica COOP. V. de Cocentaina , amb la col·laboració de la Fira de Tots Sants, Ajuntament de Cocentaina , organitza el cinquè AOVE Forum Internacional, Jornades Tècniques i Concurs d'AOVE's. Per cinquè any consecutiu, aquesta trobada congregarà durant tres dies el sector de l'Oli d'Oliva Verge Extra a Cocentaina (Alacant). Interessants jornades tècniques que inclouen taules rodones i conferències, showcookings i tasts amb la interacció del públic i, com a activitat central, el Concurs Internacional d'AOVE's, els premis del qual es lliuraran el tercer i últim dia de l'esdeveniment, el divendres 31 de gener de 2025. Es tracta d'uns guardons atorgats pel prestigiós Panell de Tast Oficial de la Comunitat Valenciana en cinc categories: tres premis a la categoria general i dos premis especials: al millor AOVE ecològic i al millor AOVE de la Comunitat Valenciana. Aquests guardons es completen amb els reconeixements de l'organització a diferents personalitats o entitats per la seva tasca per a la promoció i la defensa de l'Oli d'Oliva Verge Extra. Dimecres 29 de gener tindrà lloc la Jornada "AOVE en femení: les dones protagonistes en el model econòmic cooperatiu" , organitzada per l'Associació de Dones de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya (AMCAE) i finançada pel MAPA. La Cooperativa de Cocentaina va rebre l'any 2021 el Premi Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya, a la categoria d'Igualtat d'Oportunitats. Per a més informació sobre el Concurs Internacional d'AOVE i el programa d'activitats de l'esdeveniment: oli@elcomtat.com | 699 019 545
Panell nacional Carina
28/11/2024
Cooperativas agro-alimentarias España

Jornada de transferència. Panell Nacional del Projecte CARINA

CARINA és una Acció d'Innovació transnacional de quatre anys de durada (fins a l'octubre del 2026), recolzada per la Unió Europea en el marc del programa Horitzó Europa. El projecte se centra en nous sistemes agrícoles sostenibles i diversificats, incloent-hi dos nous cultius de llavors oleaginoses, carinata i camelina, capaços de proporcionar múltiples matèries primeres de baix iLUC per a l'economia de base biològica.
Imatge de fruites i hortalisses sortint de finestra
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruit Attraction

Fruit Attraction és la cita dels professionals hortofructícoles. el conjunt de professionals que integren tota la cadena de valor, a més d'haver-se consolidat com a marc d'innovació del mercat hortofructícola.
sostenibilitat al sector lacti a akisplataforma
04/07/2024
INLAC

Presentació d'un informe d'INLAC per a la sostenibilitat al sector lacti

El proper 4 de juliol es presentarà, a Madrid, l'informe “ El que importa és la llet: Full de Ruta per a un sector lacti, econòmic, social i mediambientalment sostenible ”. Impulsat per la Interprofessional Làctia ( InLac ) l'estudi ha estat coordinat pel professor Manuel Laínez Andrés i estableix les bases cap a un futur més sostenible per al sector lacti espanyol, destacant objectius globals de sostenibilitat ambiental, alineats amb l'estratègia europea "De la granja a taula". També recull compromisos d‟avenç i un conjunt d‟indicadors per quantificar-los. Per donar visibilitat a les iniciatives que ja s'estan realitzant al sector per promoure la sostenibilitat s'ha creat un espot anomenat “ Sostenibles sense saber-ho ”, que es visionarà durant la jornada, com a part d'una nova campanya de comunicació de la interprofessional. L'esdeveniment reunirà un bon nombre d'agents del sector lacti, des de proveïdors de primeres matèries per a l'alimentació animal a ramaders i ramaderes, membres de destacades cooperatives i de la indústria transformadora. Està previst que José Miguel Herrero, director general d'Alimentació del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) participi a l'obertura de l'esdeveniment, que finalitzarà amb la taula rodona “Sostenibilitat al sector lacti: un pas més enllà”, moderada per Fernando Moraleda, director de l'Oficina Alimentària de LLYC. PROGRAMA
Cartell Fiqab
09/05/2024
FIQAB

Fira Internacional del formatge d'Albacete (FIQAB)

Fira Internacional del Formatge d'Albacete (FIAQAB) neix tenint com a amfitrió el FORMATGE MANXEC. Castella-la Manxa acull una fira internacional dedicada a la cultura del formatge, on es donen cita productors de formatge a nivell mundial. Una fira per conèixer i gaudir dels formatges del món i el món del formatge, amb infinitat d'activitats, showcooking, tallers, tasts, conferències, espectacles DOSSIER | Contacte 967550448 / 607698777, info@feriadelquesoalbacete.com | UBICACIÓ : Av. Gregorio Arcos 19
presentació llibre
24/01/2024
PLATAFORMA TIERRA

Presentació 'Regadío i seguretat alimentària. La situació a Espanya'

Presentació d'obra col·lectiva coordinada per experts de la Universitat Politècnica de Madrid , que destaca la importància estratègica del regadiu en el desenvolupament tecnològic, l'economia agroalimentària i la sostenibilitat ambiental a Espanya, ressaltant-ne l'evolució i la projecció futura. Imparteixen el Webinar: Luis Planas, ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació d'Espanya Eduardo Baamonde Nit, President de Cajamar Jaime Lamo de Espinosa, Catedràtic d'Economia Agrària (coord.) Alberto Garrido Colmenero, Universitat Politècnica de Madrid (coord.)
EU Agricultural Outlook 2022
08/12/2022

The EU Agricultural Outlook 2022 (Perspectives Agrícoles de la UE, 2022)

Esdeveniment anual insígnia per a amplis intercanvis entre les parts interessades sobre les perspectives del mercat en l'agricultura 2022-2032 . Això inclou la discussió del marc polític i les incerteses que envolten l'evolució del mercat els propers 10 anys. Aquest esdeveniment reuneix agricultors, experts agroalimentaris i actors rurals per discutir temes d'actualitat Detall de l'esdeveniment: Programa (anglès)
icona innovació
03/10/2022

JORNADA “PERT Agroalimentari, actuacions clau per a la transformació digital del sector agroalimentari”

En aquesta jornada divulgativa on-line s'informarà del grau d'implementació de les mesures de més interès per a la digitalització del sector agroalimentari en el marc del PERTE Agroalimentari que es va aprovar el 8 de febrer del 2022 AGENDA: Isabel Bombal, Directora General de Desenvolupament Rural, Innovació i Formació Agroalimentària: Benvinguda i Digital Innovation Hub Fiware. Antonio Saravia, Director Adjunt Corporatiu a Red.es: Convocatòria Kit Digital de bons a Pimes de 3 a 9 empleats i reobertura de l'anterior (Pimes de 10 a 49 empleats) David Sánchez, Cap dÀrea de la Subdirecció General dAjudes Directes. FEGA. MAPA: Avanços del sistema d'informació d'explotacions agràries -SIEX. Dubtes, aclariments i aspectes d'interès per a l'auditori. ENLLAÇ