Skip to main content

Esdeveniments

Destacat

cartell de l'esdeveniment
25/03/2025
Organic Advice Network
Obert el termini per a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia"
Fins al 25 de febrer és oberta la inscripció a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia" OrganicAdviceNetwork , la xarxa d'intercanvi de coneixement entre...
ESDEVENIMENT TRANSFEREIX
12/03/2025
FYCMA
La innovació agroalimentària, també present a Fòrum Transfiere
Transfiere convoca experts de diferents sectors per intercanviar coneixements científics i tecnològics, impulsar la innovació i enfortir la relació entre la ciència i l'àmbit empresarial. Celebrat...
imatge de l'edició anterior
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. La fira del camp 4.0
ExpoAgitech, La Fira del Camp 4.0 , celebrarà la seva segona edició entre els dies 28 i 30 d'octubre del 2025 . Després de l'èxit de la primera edició, s'ha convertit en punt de trobada de la...
Cartell d'ECPA 205
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Conferència europea d'agricultura de precisió
Entre els dies 29 de juny i 3 de juliol de 2025 tindrà lloc a Barcelona la quinzena edició de la Conferència europea d'Agricultura de Precisió (European Conference on Precision Agriculture-ECPA) que...
Fòrum internacional de l'olivera
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

V AOVE Fòrum Internacional Fira de Tots Sants Cocentaina 2025

La Cooperativa Agrícola Catòlica COOP. V. de Cocentaina , amb la col·laboració de la Fira de Tots Sants, Ajuntament de Cocentaina , organitza el cinquè AOVE Forum Internacional, Jornades Tècniques i Concurs d'AOVE's. Per cinquè any consecutiu, aquesta trobada congregarà durant tres dies el sector de l'Oli d'Oliva Verge Extra a Cocentaina (Alacant). Interessants jornades tècniques que inclouen taules rodones i conferències, showcookings i tasts amb la interacció del públic i, com a activitat central, el Concurs Internacional d'AOVE's, els premis del qual es lliuraran el tercer i últim dia de l'esdeveniment, el divendres 31 de gener de 2025. Es tracta d'uns guardons atorgats pel prestigiós Panell de Tast Oficial de la Comunitat Valenciana en cinc categories: tres premis a la categoria general i dos premis especials: al millor AOVE ecològic i al millor AOVE de la Comunitat Valenciana. Aquests guardons es completen amb els reconeixements de l'organització a diferents personalitats o entitats per la seva tasca per a la promoció i la defensa de l'Oli d'Oliva Verge Extra. Dimecres 29 de gener tindrà lloc la Jornada "AOVE en femení: les dones protagonistes en el model econòmic cooperatiu" , organitzada per l'Associació de Dones de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya (AMCAE) i finançada pel MAPA. La Cooperativa de Cocentaina va rebre l'any 2021 el Premi Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya, a la categoria d'Igualtat d'Oportunitats. Per a més informació sobre el Concurs Internacional d'AOVE i el programa d'activitats de l'esdeveniment: oli@elcomtat.com | 699 019 545
pitaia
10/12/2024
Tierra plataforma digital agroalimentaria

Pitaia en hivernacle amb sistema de cultiu a NGS

La pitaia és una fruita exòtica que està començant a cultivar-se a Espanya amb unes expectatives molt altes. En aquesta jornada es presentaran els resultats obtinguts amb el sistema de cultiu de pitaia al sistema NGS desenvolupat per New Growing System després de tres campanyes d'estudi (2022-2023 i 2024). Així mateix, s'abordaran aspectes relacionats amb l' entrada en producció, rendiments i qualitat de la collita obtinguda amb les varietats autocompatibles Caramel Desert i sistemes de pol·linització. Es visitaran les instal·lacions amb el cultiu de pitaia.
Panell nacional Carina
28/11/2024
Cooperativas agro-alimentarias España

Jornada de transferència. Panell Nacional del Projecte CARINA

CARINA és una Acció d'Innovació transnacional de quatre anys de durada (fins a l'octubre del 2026), recolzada per la Unió Europea en el marc del programa Horitzó Europa. El projecte se centra en nous sistemes agrícoles sostenibles i diversificats, incloent-hi dos nous cultius de llavors oleaginoses, carinata i camelina, capaços de proporcionar múltiples matèries primeres de baix iLUC per a l'economia de base biològica.
Imatge de fruites i hortalisses sortint de finestra
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruit Attraction

Fruit Attraction és la cita dels professionals hortofructícoles. el conjunt de professionals que integren tota la cadena de valor, a més d'haver-se consolidat com a marc d'innovació del mercat hortofructícola.
Imatge de l'expo Níjar
24/04/2024
EXPOLEVANTENIJAR

EXPOLEVANT NÍJAR 2024

La Fira d'agricultura celebra el setzè certamen tenint com a eix central l'agricultura sostenible i la gestió de l'aigua. UBICACIÓ : Centre d'Exposicions i Congrés de Campohermoso, Níjar, Almeria CONTACTE : +34 616 447 829, correu electrònic: asociaexpocampohermoso@gmail.com
presentació llibre
24/01/2024
PLATAFORMA TIERRA

Presentació 'Regadío i seguretat alimentària. La situació a Espanya'

Presentació d'obra col·lectiva coordinada per experts de la Universitat Politècnica de Madrid , que destaca la importància estratègica del regadiu en el desenvolupament tecnològic, l'economia agroalimentària i la sostenibilitat ambiental a Espanya, ressaltant-ne l'evolució i la projecció futura. Imparteixen el Webinar: Luis Planas, ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació d'Espanya Eduardo Baamonde Nit, President de Cajamar Jaime Lamo de Espinosa, Catedràtic d'Economia Agrària (coord.) Alberto Garrido Colmenero, Universitat Politècnica de Madrid (coord.)
Petjada hídrica al sector agroalimentari
07/12/2022
https://www.coial.org/

Petjada Hídrica al Sector Agroalimentari

Petjada Hídrica al Sector Agroalimentari. Què és, com calcular-la i per què el càlcul
icona innovació
03/10/2022

JORNADA “PERT Agroalimentari, actuacions clau per a la transformació digital del sector agroalimentari”

En aquesta jornada divulgativa on-line s'informarà del grau d'implementació de les mesures de més interès per a la digitalització del sector agroalimentari en el marc del PERTE Agroalimentari que es va aprovar el 8 de febrer del 2022 AGENDA: Isabel Bombal, Directora General de Desenvolupament Rural, Innovació i Formació Agroalimentària: Benvinguda i Digital Innovation Hub Fiware. Antonio Saravia, Director Adjunt Corporatiu a Red.es: Convocatòria Kit Digital de bons a Pimes de 3 a 9 empleats i reobertura de l'anterior (Pimes de 10 a 49 empleats) David Sánchez, Cap dÀrea de la Subdirecció General dAjudes Directes. FEGA. MAPA: Avanços del sistema d'informació d'explotacions agràries -SIEX. Dubtes, aclariments i aspectes d'interès per a l'auditori. ENLLAÇ