Skip to main content

Esdeveniments

Destacat

cartell de l'esdeveniment
25/03/2025
Organic Advice Network
Obert el termini per a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia"
Fins al 25 de febrer és oberta la inscripció a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia" OrganicAdviceNetwork , la xarxa d'intercanvi de coneixement entre...
ESDEVENIMENT TRANSFEREIX
12/03/2025
FYCMA
La innovació agroalimentària, també present a Fòrum Transfiere
Transfiere convoca experts de diferents sectors per intercanviar coneixements científics i tecnològics, impulsar la innovació i enfortir la relació entre la ciència i l'àmbit empresarial. Celebrat...
imatge de l'edició anterior
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. La fira del camp 4.0
ExpoAgitech, La Fira del Camp 4.0 , celebrarà la seva segona edició entre els dies 28 i 30 d'octubre del 2025 . Després de l'èxit de la primera edició, s'ha convertit en punt de trobada de la...
Cartell d'ECPA 205
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Conferència europea d'agricultura de precisió
Entre els dies 29 de juny i 3 de juliol de 2025 tindrà lloc a Barcelona la quinzena edició de la Conferència europea d'Agricultura de Precisió (European Conference on Precision Agriculture-ECPA) que...
FOTO DE LA FIRA
03/05/2025
IFFA

IFFA, fira de tecnologia per a la producció de carn i proteïnes alternatives

La fira internacional IFFA , reconeguda com l'esdeveniment més important en tecnologia per a la carn i les proteïnes alternatives, obrirà les portes entre els dies 3 i 8 de maig a Frankfurt. Aquest esdeveniment reuneix experts de la indústria alimentària de tot el món per presentar les darreres innovacions en processament, envasament i comercialització de productes carnis i proteïnes alternatives. Amb gairebé 50.000 visitants a la seva última edició, està considerada entre les més destacades en el seu sector. Què es pot veure a IFFA? Avanços en proteïnes vegetals, híbrides i carn cultivada . Processos innovadors per a una alimentació més sostenible i saludable . Noves tendències en ingredients i tecnologia de producció .