Skip to main content

Esdeveniments

Destacat

plànol de pavellons ifema
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, amb nous pavellons i sectorització
Fruit Attraction 2025 , que se celebrarà del 30 de setembre al 2 d'octubre , marca una fita significativa en la seva trajectòria en consolidar-se com la primera fira del món del sector hortofructícola...
Il·lustració de ramaderia de precisió
21/05/2025
RedPAC
Intercanvi d'experiències entre grups operatius a la temàtica de ramaderia de precisió
Fins al 14 de maig es pot fer la inscripció a la jornada presencial sobre ramaderia de precisió que se celebrarà el 21 de maig de 2025 al “ iHub La Vega Innova ” (a San Fernando de Henares - Madrid )...
cartell de l'esdeveniment
14/05/2025
BBioNets
El futur dels Grups Operatius EIP-AGRI
El proper 14 de maig de 2025 , de 10:00 a 13:00 CET , se celebrarà en format online el taller europeu titulat “El futur dels Grups Operatius EIP-AGRI: Reptes, Oportunitats i Serveis de Suport...
SIMPOSI
14/05/2025
Expoliva
XXII Simposi Internacional Científic tècnic i de transferència a EXPOLIVA 2025
La propera edició del Simposi Internacional Cientificotècnic i de Transferència Expoliva , que celebra en el marc de la fira EXPOLIVA 2025 la seva vint-i-dosena convocatòria, es consolida com el...
FOTO DE LA FIRA
03/05/2025
IFFA

IFFA, fira de tecnologia per a la producció de carn i proteïnes alternatives

La fira internacional IFFA , reconeguda com l'esdeveniment més important en tecnologia per a la carn i les proteïnes alternatives, obrirà les portes entre els dies 3 i 8 de maig a Frankfurt. Aquest esdeveniment reuneix experts de la indústria alimentària de tot el món per presentar les darreres innovacions en processament, envasament i comercialització de productes carnis i proteïnes alternatives. Amb gairebé 50.000 visitants a la seva última edició, està considerada entre les més destacades en el seu sector. Què es pot veure a IFFA? Avanços en proteïnes vegetals, híbrides i carn cultivada . Processos innovadors per a una alimentació més sostenible i saludable . Noves tendències en ingredients i tecnologia de producció .
FOTO AMB VINS I RAÏMS I EL LOGO DEL GO UBAVIDA
10/04/2025
GO UBAVIDA

Taller demostratiu del Grup Operatiu UBAVIDA

El GO UBAVIDA ( Estratègies sostenibles de la vinya al celler per a l'obtenció de raïm de baixa concentració de sucres i vi desalcoholitzat) té previst fer un Taller Demostratiu que s'engloba dins de les seves activitats de divulgació i que se centrarà en l'anàlisi dels primers vins i una demostració de les tècniques agronòmiques emprades en el projecte. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ
vaca al camp amb detalls digitals
26/02/2025
Plataforma Tierra

Estat de la transformació digital a la indústria càrnia

Jornada PRESENCIAL, en el marc de la fira Meat Attraction , on es presentaran les principals conclusions de l'Observatori sobre l'estat de la transformació digital a la indústria càrnia i, a continuació, tindrà lloc una taula rodona amb experts del sector. La digitalització de la indústria càrnia és essencial. Mantenir avui la competitivitat en la producció càrnia significa tenir la capacitat de donar resposta a les exigències d'un mercat global i en canvi permanent sense perdre qualitat i agilitat . Tot això fent-ho, a més, de manera sostenible . L'Observatori de la Digitalització del Sector Agroalimentari Espanyol és un projecte impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació on col·labora Grup Cajamar que té com a objectiu impulsar l'estat de la transformació digital als negocis agroalimentaris. En el marc de la fira Meat Attraction es presentaran les principals conclusions de l'Observatori sobre l' estat de la transformació digital a la indústria càrnia i, a continuació, tindrà lloc una taula rodona amb experts del sector.
cartell de l'esdeveniment
26/02/2025
FEV

Esdeveniment de tancament del Grup Operatiu suprautonòmic Rebo2Vino

L'esdeveniment de tancament del Grup Operatiu Suprautonòmic Rebo2Vino “Economia circular per a la reutilització d'ampolles de vidre al sector vitivinícola: Anàlisi d'impactes i viabilitat, i disseny d'eines digitals” tindrà lloc el 26 de febrer a Madrid, on es farà balanç dels principals resultats i conclusions extretes. El projecte finalitza el març del 2025 i han estat gairebé 29 mesos d'execució en què s'han desenvolupat dues proves pilot (a Catalunya i Jerez) i s'han analitzat totes les categories d'impacte de l'Anàlisi de Cicle de Vida per conèixer la viabilitat mediambiental i econòmica d'implementar un model potencial de reutilització al sector vitivinícola. A més, s'han identificat les barreres i punts crítics principals, i s'han desenvolupat una sèrie d'eines que seran d'ajuda per a una implementació futura a nivell nacional. Des de la Federació Espanyola del Vi (FEV) es fa un balanç molt positiu d'aquest projecte, considerat estratègic per al sector a nivell nacional, i que estableix les bases per continuar avançant i escalar els resultats a nivell europeu. S'agraeix a la Direcció General de Desenvolupament Rural, Innovació i Formació Agroalimentària el suport a aquest Grup Operatiu, el finançament del qual a través dels Fons EU Next Generation ha estat clau per al desenvolupament del projecte i assolir els resultats esperats. La cloenda està prevista a les 13:00 h, seguida d'un aperitiu on s'exposaran els vins del pilot amb l'ampolla reutilitzable dissenyada al projecte.
meat-attraction
25/02/2025
IFEMA MADRID

Meat Attraction 2025

Meat Attraction, organitzada per IFEMA MADRID i ANICE, és una fira líder al sector carni, proporcionant una plataforma essencial per a operadors, exhibidors i compradors. Amb un enfocament en la comercialització, la innovació, la qualitat i el coneixement, Meat Attraction 2025 cerca promoure l'activitat comercial internacional i fomentar la capacitació i la interacció entre els professionals de la indústria càrnia.
cartell de l'esdeveniment
11/02/2025
AECOC

25è Congrés AECOC de Productes Càrnics i Elaborats

Lleida serà seu els propers 11 i 12 de febrer de 2025 del 25è Congrés AECOC de productes carnis i elaborats, una trobada clau per al sector carni que analitzarà els grans canvis estratègics que estan marcant el futur d'aquesta indústria. Durant l'esdeveniment, s'abordaran les transformacions que les empreses càrnies han d'adoptar per garantir-ne l'agilitat i la sostenibilitat en un entorn cada vegada més exigent. També es posarà el focus en la necessitat de construir cadenes de valor resilients, responsables i competitives per enfrontar els reptes del mercat . El congrés inclourà debats sobre el consumidor actual i l'evolució dels seus valors, així com sobre innovació i les oportunitats de diferenciació que permetran a les empreses destacar-se al sector. A més, es promourà la visió d'un present enfocat al futur, destacant la importància de la col·laboració com a motor de fortalesa i creixement.
cartell de la jornada tècnica de la plataforma tecnològica del vi
09/07/2024
Centro para el Desarrollo Tecnológico y la Innovación (CDTI)

Jornada Tècnica de la Plataforma Tecnològica del Vi 2024

La Jornada Tècnica organitzada per l' Institut Tecnològic Agrari de la Junta de Castella i Lleó ( ITACyL ) i la Plataforma Tecnològica del Vi ( PTV ) té l'objectiu de posar en valor la innovació al sector vitivinícola . Durant la jornada, experts i especialistes d'ITACyL, CDTI i representants de cellers realitzaran diverses ponències sobre projectes innovadors i dues taules rodones al voltant de la innovació al sector i les oportunitats de finançament públic i públic de la innovació per al sector vitivinícola. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ gratuïta | Ubicació | Informació i contacte de l'esdeveniment comunicacion@ptvvino.com
imatge del 2 congrés internacional de boví
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

II Congrés Internacional de Boví

Congrés presencial i on line on tècnics i ramaders tindran l'oportunitat d'aprofundir en la imatge que la societat té del sector de boví de carn i quines són les palanques que cal activar per revertir idees preconcebudes. TRANSMISSIÓ-streaming del Congrés PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | UBICACIÓ | CONTACTE: congresointernacionalvacuno@gmail.com
FIRA de la indústria cèrnica de guijol
11/06/2024
FIC

Fira de la indústria càrnia de Guijuelo

Fira de la Indústria Càrnica on convergeixen els apassionats de la carn, els experts en la matèria i les darreres tendències en tecnologia i productes per oferir-te una experiència única de descobriment i col·laboració en l'emocionant món de la Indústria Càrnica. Per consultar el programa feu clic aquí
imatge d'aliments orgànics
04/06/2024
ORGANIC FOOD IBERIA

Organic Food Iberia

Fira professional amb les darreres tendències alimentació i begudes ecològiques (organic wine)
LOGO ENOFORUM 2024
15/05/2024
ENOFORUM

ENOFORUM 2024

Congrés tècnic dedicat al sector vitícola i enològic d´Europa. Durant 2 dies es podrà assistir a nombroses ponències impartides per reconeguts investigadors i tècnics de tot el món sobre els temes de més actualitat per al sector vitivinícola.
SALENOR
19/02/2024
SALENOR

Saló de l'alimentació i l'equipament del nord (SALENOR)

Trobada professional de l'hostaleria, hoteleria, alimentació i serveis Per consultar el programa feu clic aquí
presentació llibre
24/01/2024
PLATAFORMA TIERRA

Presentació 'Regadío i seguretat alimentària. La situació a Espanya'

Presentació d'obra col·lectiva coordinada per experts de la Universitat Politècnica de Madrid , que destaca la importància estratègica del regadiu en el desenvolupament tecnològic, l'economia agroalimentària i la sostenibilitat ambiental a Espanya, ressaltant-ne l'evolució i la projecció futura. Imparteixen el Webinar: Luis Planas, ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació d'Espanya Eduardo Baamonde Nit, President de Cajamar Jaime Lamo de Espinosa, Catedràtic d'Economia Agrària (coord.) Alberto Garrido Colmenero, Universitat Politècnica de Madrid (coord.)
FIGAN
28/03/2023
FIGAN

Fira Internacional per a la Producció Animal, FIGAN

La Fira Internacional per a la Producció Animal exhibeix innovació, desenvolupament i tecnologia, l'epicentre d'una cita que, edició rere edició, s'ha convertit en la referència per als professionals i les empreses, que veuen a FIGAN el millor escenari per a la presentació dels seus equips i productes Informació detallada => Fitxa tècnica
EU Agricultural Outlook 2022
08/12/2022

The EU Agricultural Outlook 2022 (Perspectives Agrícoles de la UE, 2022)

Esdeveniment anual insígnia per a amplis intercanvis entre les parts interessades sobre les perspectives del mercat en l'agricultura 2022-2032 . Això inclou la discussió del marc polític i les incerteses que envolten l'evolució del mercat els propers 10 anys. Aquest esdeveniment reuneix agricultors, experts agroalimentaris i actors rurals per discutir temes d'actualitat Detall de l'esdeveniment: Programa (anglès)
Petjada hídrica al sector agroalimentari
07/12/2022
https://www.coial.org/

Petjada Hídrica al Sector Agroalimentari

Petjada Hídrica al Sector Agroalimentari. Què és, com calcular-la i per què el càlcul
Programa de la jornada
14/11/2022
COIAL

Jornada. Enginyeria agronòmica i connexió de biosistemes: Nou model agroalimentari

La Fundació Valenciana d'Estudis Avançats organitza la Jornada 'Enginyeria Agronòmica i connexió de biosistemes: Nou model agroalimentari" La jornada serà presencial i online . Inscripció => https://forms.gle/nmjrFUkFx9uzQgxE8 .
icona innovació
03/10/2022

JORNADA “PERT Agroalimentari, actuacions clau per a la transformació digital del sector agroalimentari”

En aquesta jornada divulgativa on-line s'informarà del grau d'implementació de les mesures de més interès per a la digitalització del sector agroalimentari en el marc del PERTE Agroalimentari que es va aprovar el 8 de febrer del 2022 AGENDA: Isabel Bombal, Directora General de Desenvolupament Rural, Innovació i Formació Agroalimentària: Benvinguda i Digital Innovation Hub Fiware. Antonio Saravia, Director Adjunt Corporatiu a Red.es: Convocatòria Kit Digital de bons a Pimes de 3 a 9 empleats i reobertura de l'anterior (Pimes de 10 a 49 empleats) David Sánchez, Cap dÀrea de la Subdirecció General dAjudes Directes. FEGA. MAPA: Avanços del sistema d'informació d'explotacions agràries -SIEX. Dubtes, aclariments i aspectes d'interès per a l'auditori. ENLLAÇ