Skip to main content

Esdeveniments

Destacat

cartell de l'esdeveniment
25/03/2025
Organic Advice Network
Obert el termini per a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia"
Fins al 25 de febrer és oberta la inscripció a la primera visita creuada d'OrganicAdviceNetwork: "Viticultura ecològica a Itàlia" OrganicAdviceNetwork , la xarxa d'intercanvi de coneixement entre...
ESDEVENIMENT TRANSFEREIX
12/03/2025
FYCMA
La innovació agroalimentària, també present a Fòrum Transfiere
Transfiere convoca experts de diferents sectors per intercanviar coneixements científics i tecnològics, impulsar la innovació i enfortir la relació entre la ciència i l'àmbit empresarial. Celebrat...
imatge de l'edició anterior
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. La fira del camp 4.0
ExpoAgitech, La Fira del Camp 4.0 , celebrarà la seva segona edició entre els dies 28 i 30 d'octubre del 2025 . Després de l'èxit de la primera edició, s'ha convertit en punt de trobada de la...
Cartell d'ECPA 205
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Conferència europea d'agricultura de precisió
Entre els dies 29 de juny i 3 de juliol de 2025 tindrà lloc a Barcelona la quinzena edició de la Conferència europea d'Agricultura de Precisió (European Conference on Precision Agriculture-ECPA) que...
vaca al camp amb detalls digitals
26/02/2025
Plataforma Tierra

Estat de la transformació digital a la indústria càrnia

Jornada PRESENCIAL, en el marc de la fira Meat Attraction , on es presentaran les principals conclusions de l'Observatori sobre l'estat de la transformació digital a la indústria càrnia i, a continuació, tindrà lloc una taula rodona amb experts del sector. La digitalització de la indústria càrnia és essencial. Mantenir avui la competitivitat en la producció càrnia significa tenir la capacitat de donar resposta a les exigències d'un mercat global i en canvi permanent sense perdre qualitat i agilitat . Tot això fent-ho, a més, de manera sostenible . L'Observatori de la Digitalització del Sector Agroalimentari Espanyol és un projecte impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació on col·labora Grup Cajamar que té com a objectiu impulsar l'estat de la transformació digital als negocis agroalimentaris. En el marc de la fira Meat Attraction es presentaran les principals conclusions de l'Observatori sobre l' estat de la transformació digital a la indústria càrnia i, a continuació, tindrà lloc una taula rodona amb experts del sector.
meat-attraction
25/02/2025
IFEMA MADRID

Meat Attraction 2025

Meat Attraction, organitzada per IFEMA MADRID i ANICE, és una fira líder al sector carni, proporcionant una plataforma essencial per a operadors, exhibidors i compradors. Amb un enfocament en la comercialització, la innovació, la qualitat i el coneixement, Meat Attraction 2025 cerca promoure l'activitat comercial internacional i fomentar la capacitació i la interacció entre els professionals de la indústria càrnia.
cartell de l'esdeveniment
11/02/2025
AECOC

25è Congrés AECOC de Productes Càrnics i Elaborats

Lleida serà seu els propers 11 i 12 de febrer de 2025 del 25è Congrés AECOC de productes carnis i elaborats, una trobada clau per al sector carni que analitzarà els grans canvis estratègics que estan marcant el futur d'aquesta indústria. Durant l'esdeveniment, s'abordaran les transformacions que les empreses càrnies han d'adoptar per garantir-ne l'agilitat i la sostenibilitat en un entorn cada vegada més exigent. També es posarà el focus en la necessitat de construir cadenes de valor resilients, responsables i competitives per enfrontar els reptes del mercat . El congrés inclourà debats sobre el consumidor actual i l'evolució dels seus valors, així com sobre innovació i les oportunitats de diferenciació que permetran a les empreses destacar-se al sector. A més, es promourà la visió d'un present enfocat al futur, destacant la importància de la col·laboració com a motor de fortalesa i creixement.
Fòrum internacional de l'olivera
29/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias

V AOVE Fòrum Internacional Fira de Tots Sants Cocentaina 2025

La Cooperativa Agrícola Catòlica COOP. V. de Cocentaina , amb la col·laboració de la Fira de Tots Sants, Ajuntament de Cocentaina , organitza el cinquè AOVE Forum Internacional, Jornades Tècniques i Concurs d'AOVE's. Per cinquè any consecutiu, aquesta trobada congregarà durant tres dies el sector de l'Oli d'Oliva Verge Extra a Cocentaina (Alacant). Interessants jornades tècniques que inclouen taules rodones i conferències, showcookings i tasts amb la interacció del públic i, com a activitat central, el Concurs Internacional d'AOVE's, els premis del qual es lliuraran el tercer i últim dia de l'esdeveniment, el divendres 31 de gener de 2025. Es tracta d'uns guardons atorgats pel prestigiós Panell de Tast Oficial de la Comunitat Valenciana en cinc categories: tres premis a la categoria general i dos premis especials: al millor AOVE ecològic i al millor AOVE de la Comunitat Valenciana. Aquests guardons es completen amb els reconeixements de l'organització a diferents personalitats o entitats per la seva tasca per a la promoció i la defensa de l'Oli d'Oliva Verge Extra. Dimecres 29 de gener tindrà lloc la Jornada "AOVE en femení: les dones protagonistes en el model econòmic cooperatiu" , organitzada per l'Associació de Dones de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya (AMCAE) i finançada pel MAPA. La Cooperativa de Cocentaina va rebre l'any 2021 el Premi Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya, a la categoria d'Igualtat d'Oportunitats. Per a més informació sobre el Concurs Internacional d'AOVE i el programa d'activitats de l'esdeveniment: oli@elcomtat.com | 699 019 545
Panell nacional Carina
28/11/2024
Cooperativas agro-alimentarias España

Jornada de transferència. Panell Nacional del Projecte CARINA

CARINA és una Acció d'Innovació transnacional de quatre anys de durada (fins a l'octubre del 2026), recolzada per la Unió Europea en el marc del programa Horitzó Europa. El projecte se centra en nous sistemes agrícoles sostenibles i diversificats, incloent-hi dos nous cultius de llavors oleaginoses, carinata i camelina, capaços de proporcionar múltiples matèries primeres de baix iLUC per a l'economia de base biològica.
Imatge de fruites i hortalisses sortint de finestra
08/10/2024
FRUIT ATTRACTION

Fruit Attraction

Fruit Attraction és la cita dels professionals hortofructícoles. el conjunt de professionals que integren tota la cadena de valor, a més d'haver-se consolidat com a marc d'innovació del mercat hortofructícola.
imatge del 2 congrés internacional de boví
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

II Congrés Internacional de Boví

Congrés presencial i on line on tècnics i ramaders tindran l'oportunitat d'aprofundir en la imatge que la societat té del sector de boví de carn i quines són les palanques que cal activar per revertir idees preconcebudes. TRANSMISSIÓ-streaming del Congrés PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | UBICACIÓ | CONTACTE: congresointernacionalvacuno@gmail.com
FIRA de la indústria cèrnica de guijol
11/06/2024
FIC

Fira de la indústria càrnia de Guijuelo

Fira de la Indústria Càrnica on convergeixen els apassionats de la carn, els experts en la matèria i les darreres tendències en tecnologia i productes per oferir-te una experiència única de descobriment i col·laboració en l'emocionant món de la Indústria Càrnica. Per consultar el programa feu clic aquí
SALENOR
19/02/2024
SALENOR

Saló de l'alimentació i l'equipament del nord (SALENOR)

Trobada professional de l'hostaleria, hoteleria, alimentació i serveis Per consultar el programa feu clic aquí
presentació llibre
24/01/2024
PLATAFORMA TIERRA

Presentació 'Regadío i seguretat alimentària. La situació a Espanya'

Presentació d'obra col·lectiva coordinada per experts de la Universitat Politècnica de Madrid , que destaca la importància estratègica del regadiu en el desenvolupament tecnològic, l'economia agroalimentària i la sostenibilitat ambiental a Espanya, ressaltant-ne l'evolució i la projecció futura. Imparteixen el Webinar: Luis Planas, ministre d'Agricultura, Pesca i Alimentació d'Espanya Eduardo Baamonde Nit, President de Cajamar Jaime Lamo de Espinosa, Catedràtic d'Economia Agrària (coord.) Alberto Garrido Colmenero, Universitat Politècnica de Madrid (coord.)
FIGAN
28/03/2023
FIGAN

Fira Internacional per a la Producció Animal, FIGAN

La Fira Internacional per a la Producció Animal exhibeix innovació, desenvolupament i tecnologia, l'epicentre d'una cita que, edició rere edició, s'ha convertit en la referència per als professionals i les empreses, que veuen a FIGAN el millor escenari per a la presentació dels seus equips i productes Informació detallada => Fitxa tècnica
icona innovació
03/10/2022

JORNADA “PERT Agroalimentari, actuacions clau per a la transformació digital del sector agroalimentari”

En aquesta jornada divulgativa on-line s'informarà del grau d'implementació de les mesures de més interès per a la digitalització del sector agroalimentari en el marc del PERTE Agroalimentari que es va aprovar el 8 de febrer del 2022 AGENDA: Isabel Bombal, Directora General de Desenvolupament Rural, Innovació i Formació Agroalimentària: Benvinguda i Digital Innovation Hub Fiware. Antonio Saravia, Director Adjunt Corporatiu a Red.es: Convocatòria Kit Digital de bons a Pimes de 3 a 9 empleats i reobertura de l'anterior (Pimes de 10 a 49 empleats) David Sánchez, Cap dÀrea de la Subdirecció General dAjudes Directes. FEGA. MAPA: Avanços del sistema d'informació d'explotacions agràries -SIEX. Dubtes, aclariments i aspectes d'interès per a l'auditori. ENLLAÇ