La Rioja celebra la XI Jornada Tècnica per a Ramaderies de Llet (petits remugants)
Start date:
24/09/2025
Data de finalització:
24/09/2025
Modalitat:
Presencial
Comunitat Autònoma:
Rioja, La
Província:
Rioja, La
Localització:
Saló d'actes del Celler Institucional de la Grajera. Ctra. de Burgos, Km 6, Finca La Grajera (Logroño)
Tots els detalls:
https://quesocamerano.com/...
Descripció
DO Formatge Camerano convoca per dimecres, 24 de setembre de 2025 , una nova edició de la seva Jornada Tècnica per a Ramaderies de Llet (petits remugants), dirigida a ramaders, agricultors, veterinaris, tècnics i professionals vinculats a la producció de llet de petits remugants .
Programa
- 12:00–12:15 – Obertura i benvinguda
Fco. Javier Martínez González , President de la DOP Formatge Camerano . - 12:15–13:15 – Llengua blava: l'amenaça continua el 2025
Javier Marcos , Servei Tècnic de Vetia Animal . - 13:30–14:30 – Beneficis de l'ús de nodrisses per a lactància en petits remugants
Eliseo Marcos Ordoñez , Gerent d' Agrícola de l'Esla CB
Alexandre Chéné , Tècnic per a Espanya de SERVAL . - 14:30–16:00 – Dinar per als assistents .
La jornada posarà el focus en sanitat animal (actualització sobre llengua blava) i en maneig i benestar (estratègies de lactància amb nodrisses), aportant criteris pràctics per millorar la productivitat, sostenibilitat i salut dels ramats.
És imprescindible confirmar assistència al telèfon 941 304 721 oa través del correu electrònic: info@quesocamerano.com