Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

logo fiware
16/06/2025
La Vega Innova
Bootcamp FIWARE Expert
Fins a l'11 de juny està oberta la inscripció a aquest curs avançat de 26 hores sobre la tecnologia FIWARE, amb què es pot obtenir la certificació FIWARE Expert. Aquest curs que ha estat dissenyat per
cartell del curs
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Aplicacions de Ramaderia de Precisió
Organitzada per la Universitat Politècnica de Madrid , aquest curs s'emmarca a l' Estratègia de Digitalització del Sector Agroalimentari i Forestal i del Medi Rural impulsada pel Ministeri d
curs d'agricultura ecològica per a assessors
30/04/2025
IFAPA
Formació especialitzada en agricultura ecològica per a assessors agroalimentaris
Curs en línia de 80 hores. El termini de sol·licitud és obert fins el 15/04/2025 Observacions És imprescindible tenir en compte la informació relativa als criteris de baremació de sol·licituds, en
cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
MANIPULADOR D´ALIMENTS. SECTOR OUS
23/05/2025
ARATRIA

MANIPULADOR D´ALIMENTS. SECTOR OUS

Dirigit a: CURS DIRIGIT A: * Treballadors de centres de classificació i envasament d'ous. * Personal d'explotacions avícoles que manipulin ous. * Responsables de qualitat i seguretat alimentària a la indústria avícola. * Distribuïdors i comercialitzadors d'ous. * Qualsevol persona interessada a adquirir coneixements sobre la correcta manipulació i
cultiu de cebes
14/02/2024
Ruralcat

Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària

Desenvolupa el teu projecte de transformació agroalimentària/Desenrotlla el teu projecte de transformació agroalimentària Objectius: Capacitar tècnicament els participants per desenvolupar una activitat d'elaboració alimentària amb eficàcia, seguretat i compliment dels requisits normatius. Impulsar els projectes mitjançant la formació així com