Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

DRONS AGRÍCOLES
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Aplicacions de big data i IoT satelitals en el seguiment de cultius
L'objectiu general del present curs és brindar als participants coneixements teòrics i pràctics sobre l'ús de Big Data, Internet de les Coses (IoT) i anàlisi satelital per al seguiment, la
curs d'agricultura ecològica per a assessors
30/04/2025
IFAPA
Formació especialitzada en agricultura ecològica per a assessors agroalimentaris
Curs en línia de 80 hores. El termini de sol·licitud és obert fins el 15/04/2025 Observacions És imprescindible tenir en compte la informació relativa als criteris de baremació de sol·licituds, en
cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
intel·ligènciaartificial
25/04/2025
Veraliment

Iniciació a la Intel·ligència Artificial per al sector alimentari

Crea procediments específics, extreu allò que necessites d'un nou reglament o verifica l'etiquetatge dels teus productes amb Intel·ligència Artificial. Per què iniciar-te a Intel·ligència Artificial amb aquest curs? Hem dissenyat un curs específic per al sector alimentari amb nombrosos casos pràctics que et resolen el teu dia a dia. Fes al teu
il·lustració amb fruites i hortalisses
20/01/2025
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Andalucía a través de la Fundación Andaluza de Ingenieros Agrónomos

Curs protocol globalGAP (IFA) v.6. Fruites i hortalisses: Continguts i processos de certificació MATRÍCULA OBERTA

Aquesta acció formativa està orientada a ADQUIRIR ELS CONEIXEMENTS NECESSARIS I LES CLAUS DE L'ESQUEMA DE GLOBALG.AP IFA, versió 6 i OBTENIR ELS CONEIXEMENTS NECESSARIS I LA QUALIFICACIÓ PER A LA REALITZACIÓ DE LES AUDITORIES internes de SGC i centres de manipulació, a zones de producció. El Certificat GLOBALG.AP, també conegut com la Norma per a l
Cartell del curs de comercialització de producció ecològica
12/11/2024
Gobierno de La Rioja

Curs de Comercialització de la producció ecològica

Com a part del I Pla Estratègic de la Producció Ecològica de La Rioja, la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Món Rural i Medi Ambient , juntament amb el Consell de la Producció Agrària Ecològica de La Rioja (CPAER) , organitzen el Curs de Comercialització de la producció ecològica . Aquest curs intensiu de 12 hores se celebrarà els dies 12, 19 i
mòbil
03/10/2024
IFAPA

Formació especialitzada en solucions tecnològiques per al sector agrari

Els continguts del curs de 40 hores de durada són programaris de Gestió Agropecuària, Big Data, Robòtica, Marketplaces: e-commerce, Biotecnologia i Big Data biològic. PROGRAMA | Termini de SOL·LICITUD fins al 19/09/2024 | INFORMACIÓ i DUBTES a asesoresformacion.ifapa@juntadeandalucia.es
Cartell curs Tècnic d'Almàsseres
04/06/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Tècnic de trulls

Curs teoricopràctic de 40 hores per a la professionalització i optimització de la gestió de trulls i els processos per a l'obtenció d'AOVE de qualitat. Són objectius del curs, estudiar tots els processos que intervenen en l'elaboració de l'oli d'oliva verge i identificar els punts crítics on es pot produir una pèrdua de qualitat, informar sobre els
logo formació agroalimentària
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Rendibilitat i sostenibilitat al sector lacti

Curs del Pla de formació continuada per a tècnics del medi rural del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) FORMACIÓ MAPA | CALENDARI DE CURSOS | FORMULARI DE SOL·LICITUD
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024

Denominacions d'origen amb influència mediterrània

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les condicions de clima, sòl i tradicions culturals respecte a l'elaboració de vins des de l'Empordà fins a les costes de Cadis i Huelva. Les suaus temperatures permeten unes maduracions del raïm molt homogènies i ens regalen vins de gran pes de fruita i llaminers a la boca.
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya insulars espanyoles i varietats foranes d'Espanya

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les varietats estrangeres que han estat capaces d'assentar-se a Espanya i oferir vins de qualitat, tant monovarietals com participant en barreges. Es repassaran les darreres varietats provinents d'altres països i estudiaran les principals característiques morfològiques, necessitats de cultiu
cartell curs anàlisi sensorial aoev
06/05/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Anàlisi sensorial d'oli d'oliva verge

Curs de 15 hores per qualificar els professionals del sector oleícola en la valoració sensorial d'olis d'oliva verges. Són objectius del curs comprendre i conèixer la importància de les activitats de preselecció i classificació dels olis produïts dins del programa d'autocontrol de la qualitat a trulls, proporcionar coneixements tècnics sobre el
IRFAP
30/04/2024
IRFAP

La venda directa: avantatges i limitacions

La venda directa de productes agroalimentaris té la finalitat de potenciar la comercialització agrària i donar un valor afegit als productes dels pagesos i ramaders de les Illes Balears. A més, la venda directa permet escurçar la distància entre productors i consumidors, promoure el consum d'aliments frescos i identificar les produccions
verdures
30/04/2024
IFAPA

Formació especialitzada en agricultura ecològica

Continguts Antecedents i Conceptes previs Legislació: Reglaments i ajuts Control i certificació en la producció Fertilització Biodiversitat Llavors i Material vegetal Control de Plagues i Malalties Control d'adventícies Ramaderia Ecològica Comercialització de Productes Ecològics Procés de Conversió a Agricultura Ecològica
taronja amb fongs
29/04/2024
CNTA

Vida útil dels aliments

Curs del CNTA per a l'adquisició dels coneixements necessaris sobre les metodologies a aplicar a l'estudi de la vida útil dels aliments des del punt de vista de la qualitat sensorial i microbiològica. Inscripcions 16 Gener 2024 al 29 Abril 2024 PROGRAMA
Logo IRFAP
25/04/2024
IRFAP

Prenedors de mostres del sector làctic (Higiene i lletra Q)

El curs per a responsables de la realització dels controls a les explotacions o prenedors de mostres té per objectiu donar la formació necessària per poder obtenir la certificació de la formació obligatòria validada per l'autoritat competent com a personal prenedor de mostres de llet a l'explotació , de acord amb el RD 989/2022 , pel qual s
ETIQUETAT ALIMENTS
25/04/2024
CNTA

Etiquetatge d'aliments a Europa: declaració nutricional i saludable

Curs del CNTA per conèixer la legislació aplicable a les declaracions de propietats nutricionals i saludables a Europa i aprèn a identificar i justificar les declaracions que pots utilitzar als productes de la teva empresa. Inscripcions del 21 Novembre 2023 al 24 Abril 2024 PROGRAMA
logo IVIA
22/04/2024
IVIA

Millora de la comercialització agroalimentària

Millora de la comercialització agroalimentària. Nous conceptes de comercialització agroalimentària. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ i INFORMACIÓ a esexag_vilareal@gva.es | 964336620 | CEDES Segorbe, Plaça Almudí 1, 12400, Segorbe, Castelló
logo clúster alimentari de galicia
18/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Gestió i Control de la Qualitat Alimentària

Aquest curs presencial de 60 hores persegueix l'especialització en seguretat alimentària per tal de poder exercir funcions de desenvolupament, implantació i millora de mecanismes de seguretat i inspecció alimentaris. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés Rodríguezm unitec@clusaga.org, 981556062
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Denominacions dorigen amb influència continental

Curs en línia de 10 hores de durada en què s'aprendrà la varietat de climes continentals i de transició que es donen a l'interior de la península ibèrica, en funció de si ens trobem a l'altiplà nord o sud, l'altitud de la vinya, la seva orientació o les varietats amb què s'elaboren els vins. Les pràctiques de viticultura i enologia variaran per
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya de clima càlid

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les característiques especials i adaptació biològica de les varietats de raïm dels territoris de clima Mediterrani d'altes temperatures i períodes de sequera.
logo IVIA
16/04/2024
IVIA

Màrqueting digital agroalimentari: internet i xarxes socials

Màrqueting digital agroalimentari: internet i xarxes socials. Transformar una empresa tradicional PROGRAMA | INSCRIPCIÓ i INFORMACIÓ a esexag_vilareal@gva.es | 964336620 | Agència d'ocupació i desenvolupament local d'Oropesa, Carrer Pío XII 13, 12594, Oropesa, Castelló
aliments
16/04/2024
CNTA

Legislació alimentària: FSSC 22000 v6

Aquest curs del CNTA sorgeix per ajudar les empreses que fan els primers passos en la posada en marxa d'aquesta norma de seguretat alimentària i volen tenir una visió general del contingut de la mateixa. Inscripcions del 20 Novembre 2023 al 15 Abril 2024 PROGRAMA