Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
il·lustració d'IA amb aliments
31/01/2025
Veraliment
Iniciació a la intel·ligència artificial per al sector alimentari
Aprèn com aplicar la Intel·ligència Artificial al teu dia a dia Crea procediments específics, extreu allò que necessites d'un nou reglament o verifica l'etiquetatge dels teus productes amb Intel
plagues
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Maneig integrat de plagues per a una agricultura sostenible
Raons clau per assistir a aquest curs Adquirir coneixements sobre diversos tipus de plagues, inclosos insectes fitòfags, patògens de plantes, males herbes i el seu impacte en l'agricultura i la
poma
09/04/2025
CNTA
Vols saber quina és la vida útil dels aliments?
Curs virtual, inclou tast individual (informació pendent)
incorporació a l'activitat agrària a Cantàbria
01/09/2024
Centro de investigación y formación agrarias (CIFA)

Cursos de tardor per a la incorporació a l'activitat agrària a Cantàbria

A partir de l'1 de setembre començaran els cursos que el Centre de Recerca i Formació Agràries (CIFA), del Govern de Cantàbria, organitza per a la incorporació a l'activitat agrària. Els cursos facilitaran a les persones que els realitzin a assolir la capacitació professional suficient i necessària per tenir accés als ajuts cofinançats per la Unió
Logo IRIAF
15/04/2024
Centro Regional de Selección y Reproducción Animal (CERSYRA-IRIAF)

Alimentació en petits remugants lleters

Curs on s'estudia l'esquema general de l'aparell digestiu de l'oví, la valoració nutritiva de la seva alimentació, racionament i sistemes de producció de llet PROGRAMA | Manar sol·licitud d'assistència formació a: icersyra@jccm.es
logo clúster alimentari de galicia
12/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Tecnologia de Productes Lactis

L'objectiu del curs presencial de 60 hores és promoure el coneixement sobre la qualitat de la llet, la seva estructura i composició, coneixements fonamentals en la transformació d'aquesta en productes lactis, així com aprofundir en les tecnologies i processos que s'aplicaran durant aquesta . PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés
https://www.juntadeandalucia.es/agriculturaypesca/ifapa/cursosyjornadas/es/curso/2023-kbg-309-1
22/05/2023
IFAPA

BENESTAR ANIMAL EN EXPLOTACIONS RAMADERES DE RUMIANTS

Codi: 2023KBG30901 Edició : 1 Municipi : JEREZ DE LA FRONTERA Província: CADIZ Centre: Centre IFAPA Ranxo de la Mercè Data d'inici: 22/05/2023 Data de fi: 25/05/2023 Hores : 20 Termini de sol·licitud: Fins al 07/05/2023 Continguts Coneixements de l'anatomia, la fisiologia i el comportament. L'estrès: fisiologia, control i reducció. El benestar
Agroecologia.net
10/10/2022
SEAE

Producció ecològica de cabrum de llet

La Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica i Agroecologia (SEAE) ofereix una sèrie de cursos gratuïts adreçats a persones aturades d'Extremadura, sobre diverses matèries a la RAMADERIA ECOLÒGICA. Amb l'objectiu de contribuir a millorar les capacitats de més professionals ramaders, tant si són del sector com si no, aquesta sèrie de cursos es