Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

logo fiware
16/06/2025
La Vega Innova
Bootcamp FIWARE Expert
Fins a l'11 de juny està oberta la inscripció a aquest curs avançat de 26 hores sobre la tecnologia FIWARE, amb què es pot obtenir la certificació FIWARE Expert. Aquest curs que ha estat dissenyat per
cartell del curs
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Aplicacions de Ramaderia de Precisió
Organitzada per la Universitat Politècnica de Madrid , aquest curs s'emmarca a l' Estratègia de Digitalització del Sector Agroalimentari i Forestal i del Medi Rural impulsada pel Ministeri d
DRONS AGRÍCOLES
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Aplicacions de big data i IoT satelitals en el seguiment de cultius
L'objectiu general del present curs és brindar als participants coneixements teòrics i pràctics sobre l'ús de Big Data, Internet de les Coses (IoT) i anàlisi satelital per al seguiment, la
curs d'agricultura ecològica per a assessors
30/04/2025
IFAPA
Formació especialitzada en agricultura ecològica per a assessors agroalimentaris
Curs en línia de 80 hores. El termini de sol·licitud és obert fins el 15/04/2025 Observacions És imprescindible tenir en compte la informació relativa als criteris de baremació de sol·licituds, en
Etiquetatge alimentari aplicacion del reglament 11692011 Curs Etiquetatge alimentari: Aplicació del Reglament 1169/2011
12/05/2025
Simbiosis S. Coop. Galega

Etiquetatge alimentari aplicacion del reglament 11692011 Curs Etiquetatge alimentari: Aplicació del Reglament 1169/2011

Curs Etiquetatge alimentari: Aplicació del Reglament 1169/2011 144,00€ – 250,00€ PROPERES EDICIONS / MATRÍCULA OBERTA 12 març - 16 maig MODALITAT: online 4,2 CFC - 35 hores El curs tracta la legislació d'etiquetatge general dels aliments de forma organitzada, sintetitzada, ordenada i acompanyada de nombrosos exemples de casos reals perquè puguis
intel·ligènciaartificial
25/04/2025
Veraliment

Iniciació a la Intel·ligència Artificial per al sector alimentari

Crea procediments específics, extreu allò que necessites d'un nou reglament o verifica l'etiquetatge dels teus productes amb Intel·ligència Artificial. Per què iniciar-te a Intel·ligència Artificial amb aquest curs? Hem dissenyat un curs específic per al sector alimentari amb nombrosos casos pràctics que et resolen el teu dia a dia. Fes al teu
il·lustració amb fruites i hortalisses
20/01/2025
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Andalucía a través de la Fundación Andaluza de Ingenieros Agrónomos

Curs protocol globalGAP (IFA) v.6. Fruites i hortalisses: Continguts i processos de certificació MATRÍCULA OBERTA

Aquesta acció formativa està orientada a ADQUIRIR ELS CONEIXEMENTS NECESSARIS I LES CLAUS DE L'ESQUEMA DE GLOBALG.AP IFA, versió 6 i OBTENIR ELS CONEIXEMENTS NECESSARIS I LA QUALIFICACIÓ PER A LA REALITZACIÓ DE LES AUDITORIES internes de SGC i centres de manipulació, a zones de producció. El Certificat GLOBALG.AP, també conegut com la Norma per a l
mòbil
03/10/2024
IFAPA

Formació especialitzada en solucions tecnològiques per al sector agrari

Els continguts del curs de 40 hores de durada són programaris de Gestió Agropecuària, Big Data, Robòtica, Marketplaces: e-commerce, Biotecnologia i Big Data biològic. PROGRAMA | Termini de SOL·LICITUD fins al 19/09/2024 | INFORMACIÓ i DUBTES a asesoresformacion.ifapa@juntadeandalucia.es
logo formació agroalimentària
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Rendibilitat i sostenibilitat al sector lacti

Curs del Pla de formació continuada per a tècnics del medi rural del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) FORMACIÓ MAPA | CALENDARI DE CURSOS | FORMULARI DE SOL·LICITUD
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024

Denominacions d'origen amb influència mediterrània

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les condicions de clima, sòl i tradicions culturals respecte a l'elaboració de vins des de l'Empordà fins a les costes de Cadis i Huelva. Les suaus temperatures permeten unes maduracions del raïm molt homogènies i ens regalen vins de gran pes de fruita i llaminers a la boca.
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya insulars espanyoles i varietats foranes d'Espanya

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les varietats estrangeres que han estat capaces d'assentar-se a Espanya i oferir vins de qualitat, tant monovarietals com participant en barreges. Es repassaran les darreres varietats provinents d'altres països i estudiaran les principals característiques morfològiques, necessitats de cultiu
verdures
30/04/2024
IFAPA

Formació especialitzada en agricultura ecològica

Continguts Antecedents i Conceptes previs Legislació: Reglaments i ajuts Control i certificació en la producció Fertilització Biodiversitat Llavors i Material vegetal Control de Plagues i Malalties Control d'adventícies Ramaderia Ecològica Comercialització de Productes Ecològics Procés de Conversió a Agricultura Ecològica
taronja amb fongs
29/04/2024
CNTA

Vida útil dels aliments

Curs del CNTA per a l'adquisició dels coneixements necessaris sobre les metodologies a aplicar a l'estudi de la vida útil dels aliments des del punt de vista de la qualitat sensorial i microbiològica. Inscripcions 16 Gener 2024 al 29 Abril 2024 PROGRAMA
ETIQUETAT ALIMENTS
25/04/2024
CNTA

Etiquetatge d'aliments a Europa: declaració nutricional i saludable

Curs del CNTA per conèixer la legislació aplicable a les declaracions de propietats nutricionals i saludables a Europa i aprèn a identificar i justificar les declaracions que pots utilitzar als productes de la teva empresa. Inscripcions del 21 Novembre 2023 al 24 Abril 2024 PROGRAMA
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Denominacions dorigen amb influència continental

Curs en línia de 10 hores de durada en què s'aprendrà la varietat de climes continentals i de transició que es donen a l'interior de la península ibèrica, en funció de si ens trobem a l'altiplà nord o sud, l'altitud de la vinya, la seva orientació o les varietats amb què s'elaboren els vins. Les pràctiques de viticultura i enologia variaran per
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya de clima càlid

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les característiques especials i adaptació biològica de les varietats de raïm dels territoris de clima Mediterrani d'altes temperatures i períodes de sequera.
aliments
16/04/2024
CNTA

Legislació alimentària: FSSC 22000 v6

Aquest curs del CNTA sorgeix per ajudar les empreses que fan els primers passos en la posada en marxa d'aquesta norma de seguretat alimentària i volen tenir una visió general del contingut de la mateixa. Inscripcions del 20 Novembre 2023 al 15 Abril 2024 PROGRAMA
cartell de curs etiquetatge d'aliments
10/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Etiquetatge dels aliments d'origen animal

Curs en línia de 50 hores en què es tractaran els aspectes específics de l'etiquetatge de tots els productes d'origen animal: etiquetatge de la carn i productes carnis, llet i productes lactis, ous i ovoproductes, i productes de la pesca, i la legislació de etiquetatge daliments dorigen animal. PROGRAMA | INFORMACIÓ i CONTACTE, formacion
cartell del curs implantació del sistema d'autocontrol a l'empresa ecològica
10/04/2024
ECOVALIA

Implantació del Sistema d'Autocontrol a l'Empresa Ecològica

Curs en línia de 80 hores que ofereix als participants coneixements sobre producció ecològica i pautes per a l'assessorament en regulació europea sobre producció ecològica, processos de certificació d'aliments i sistemes d'autocontrol d'empreses ecològiques sota les normes de la UE. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, 34608812946 i
Cartell del curs de Ramaderia ecològica
05/04/2024
ECOVALIA

Ramaderia ecològica

Curs en línia de 40 hores que té per objectiu oferir els coneixements necessaris per poder convertir la seva explotació agropecuària a la producció ecològica. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, 34955018961 i formacion@ecovalia.org
cartell curs traçabilitat
04/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Traçabilitat en empreses del sector alimentari

Curs en línia de 40 hores de durada sobre traçabilitat d'especial interès per a qui treballi en el sector alimentari (Veterinàries, Enginyers Agrícoles, Biòlegs i professions afins) i desitgi implantar un sistema de traçabilitat en empresa. Aquest curs està acreditat pel Sistema Nacional de Salut amb 4,8 crèdits de formació continuada per a
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Denominacions d'origen amb influència atlàntica

Curs per conèixer les característiques dels vins de les Denominacions d´Origen del nord d´Espanya i les Illes Canàries.
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya de clima fred-temperat

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les característiques especials de les varietats de raïm millor adaptades als climes del nord d'Espanya i zones muntanyoses, les seves morfològiques, els vins que produeixen i les harmonies gastronòmiques més encertades.
llavors
12/03/2024
IFAPA

Formació especialitzada en agricultura ecològica

Continguts Antecedents i Conceptes previs Legislació: Reglaments i ajuts Control i certificació en la producció Fertilització Biodiversitat Llavors i Material vegetal Control de Plagues i Malalties Control d'adventícies Ramaderia Ecològica Comercialització de Productes Ecològics Procés de Conversió a Agricultura Ecològica