Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

DRONS AGRÍCOLES
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Aplicacions de big data i IoT satelitals en el seguiment de cultius
L'objectiu general del present curs és brindar als participants coneixements teòrics i pràctics sobre l'ús de Big Data, Internet de les Coses (IoT) i anàlisi satelital per al seguiment, la
curs d'agricultura ecològica per a assessors
30/04/2025
IFAPA
Formació especialitzada en agricultura ecològica per a assessors agroalimentaris
Curs en línia de 80 hores. El termini de sol·licitud és obert fins el 15/04/2025 Observacions És imprescindible tenir en compte la informació relativa als criteris de baremació de sol·licituds, en
cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
logo IFAPA
25/09/2024
IFAPA

Formació transversal per als serveis d'assessorament a les explotacions

Curs de 100 hores de durada semipresencial per a Assessors on s'aborden temes com la gestió integrada de plagues, caracterització del sòl, pràctiques agràries beneficioses, riscos laborals i metodologia per a l'assessorament. PROGRAMA | Termini de SOL·LICITUD fins al 09/09/2024 | INFORMACIÓ i DUBTES a asesoresformacion.ifapa@juntadeandalucia.es
curs d'emprenedoria rural
24/09/2024
RedPAC

Emprenedoria al medi rural, a través de RedPAC

Fins al 9 de setembre, s'ha obert el període d'inscripció per a dues noves edicions del curs de formació a distància (streaming) : “Emprenedoria al medi rural”, organitzades per la RedPAC : La 10a edició del curs es desenvoluparà entre els dies 24 de setembre i el 17 d'octubre de 2024, en horari de matí , de 10 a 14h. La 11a edició del curs es
logo IFAPA
24/09/2024
IFAPA

Formació transversal per als serveis d'assessorament a les explotacions

Curs de 100 hores de durada semipresencial per a Assessors on s'aborden temes com la gestió integrada de plagues, caracterització del sòl, pràctiques agràries beneficioses, riscos laborals i metodologia per a l'assessorament. PROGRAMA | Termini de SOL·LICITUD fins al 09/09/2024 | INFORMACIÓ i DUBTES a asesoresformacion.ifapa@juntadeandalucia.es
Cartell curs Tècnic d'Almàsseres
04/06/2024
Fundación Eurocaja Rural y la Denominación de Origen Montes de Toledo

Tècnic de trulls

Curs teoricopràctic de 40 hores per a la professionalització i optimització de la gestió de trulls i els processos per a l'obtenció d'AOVE de qualitat. Són objectius del curs, estudiar tots els processos que intervenen en l'elaboració de l'oli d'oliva verge i identificar els punts crítics on es pot produir una pèrdua de qualitat, informar sobre els
logo formació agroalimentària
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Rendibilitat i sostenibilitat al sector lacti

Curs del Pla de formació continuada per a tècnics del medi rural del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) FORMACIÓ MAPA | CALENDARI DE CURSOS | FORMULARI DE SOL·LICITUD
CAJAMAR webagro
09/05/2024
CAJAMAR

Com les noves tecnologies impacten en la producció d'aliments

Trobada presencial que explora noves tecnologies a la producció d'aliments, destacant la col·laboració entre empreses i centres tecnològics per impulsar la innovació i millorar la competitivitat del mercat. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | UBICACIÓ
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024

Denominacions d'origen amb influència mediterrània

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les condicions de clima, sòl i tradicions culturals respecte a l'elaboració de vins des de l'Empordà fins a les costes de Cadis i Huelva. Les suaus temperatures permeten unes maduracions del raïm molt homogènies i ens regalen vins de gran pes de fruita i llaminers a la boca.
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya insulars espanyoles i varietats foranes d'Espanya

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les varietats estrangeres que han estat capaces d'assentar-se a Espanya i oferir vins de qualitat, tant monovarietals com participant en barreges. Es repassaran les darreres varietats provinents d'altres països i estudiaran les principals característiques morfològiques, necessitats de cultiu
brot
08/05/2024
IFAPA

Formació especialitzada en noves tendències en cultius

Curs de 30 hores de durada on s'analitzen els nous cultius especialment sostenibles, recuperació de cultius, plantes aromàtiques i medicinals i altres cultius en auge. PROGRAMA | Termini de SOL·LICITUD fins al 24/04/2024 | INFORMACIÓ i DUBTES a asesoresformacion.ifapa@juntadeandalucia.es
logo rural cat
07/05/2024
RURALCAT

Bàsic de seguretat i prevenció de riscos laborals a l'explotació agrària

Curs de 30 hores de durada que ofereix unes nocions bàsiques sobre la seguretat i la prevenció de riscos laborals a una empresa agrària. PROGRAMA | REGISTRE entre 08/04/2024-17/04/2024 | INFORMACIÓ i contacte a l'Escola Agrària de Mas Bové: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
logo IVIA
22/04/2024
IVIA

Millora de la comercialització agroalimentària

Millora de la comercialització agroalimentària. Nous conceptes de comercialització agroalimentària. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ i INFORMACIÓ a esexag_vilareal@gva.es | 964336620 | CEDES Segorbe, Plaça Almudí 1, 12400, Segorbe, Castelló
logo clúster alimentari de galicia
18/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Gestió i Control de la Qualitat Alimentària

Aquest curs presencial de 60 hores persegueix l'especialització en seguretat alimentària per tal de poder exercir funcions de desenvolupament, implantació i millora de mecanismes de seguretat i inspecció alimentaris. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés Rodríguezm unitec@clusaga.org, 981556062
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Denominacions dorigen amb influència continental

Curs en línia de 10 hores de durada en què s'aprendrà la varietat de climes continentals i de transició que es donen a l'interior de la península ibèrica, en funció de si ens trobem a l'altiplà nord o sud, l'altitud de la vinya, la seva orientació o les varietats amb què s'elaboren els vins. Les pràctiques de viticultura i enologia variaran per
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya de clima càlid

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les característiques especials i adaptació biològica de les varietats de raïm dels territoris de clima Mediterrani d'altes temperatures i períodes de sequera.
logo IVIA
16/04/2024
IVIA

Màrqueting digital agroalimentari: internet i xarxes socials

Màrqueting digital agroalimentari: internet i xarxes socials. Transformar una empresa tradicional PROGRAMA | INSCRIPCIÓ i INFORMACIÓ a esexag_vilareal@gva.es | 964336620 | Agència d'ocupació i desenvolupament local d'Oropesa, Carrer Pío XII 13, 12594, Oropesa, Castelló
logo IVIA
16/04/2024
IVIA

Taller de noves idees de negoci agroalimentari

Taller de noves idees de negoci agroalimentari. Teoria i pràctica PROGRAMA | INSCRIPCIÓ i INFORMACIÓ a esexag_vilareal@gva.es | 964336620 | Casa de la Cultura, Plaça Major 2, 12132, Atzeneta del Maestrat, Castelló
logo cluster astúries smarticy
15/04/2024
Cluster Asturias Smarticy

Com elaborar una proposta europea d'èxit?

Curs teoricopràctic de 16 hores per conèixer les claus per presentar una proposta per al Programa Horitzó Europa. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | Informació i contacte, direccion@smartcityasturias.org
logo clúster alimentari de galicia
15/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Desenvolupament de Nous Productes Alimentaris

L'objectiu general del curs presencial de 60 hores és proporcionar coneixements, habilitats i eines necessàries per comprendre i aplicar processos d'innovació en la creació i la millora de productes alimentaris adaptats a les tendències del mercat actual. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés Rodríguez, unitec@clusaga.org , 981 556
logo clúster alimentari de galicia
12/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Tecnologia de Productes Lactis

L'objectiu del curs presencial de 60 hores és promoure el coneixement sobre la qualitat de la llet, la seva estructura i composició, coneixements fonamentals en la transformació d'aquesta en productes lactis, així com aprofundir en les tecnologies i processos que s'aplicaran durant aquesta . PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés
logo Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyers Tècnics Agrícoles d'Espanya
11/04/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

El Paper del Pèrit en les Assegurances Agràries Combinades: Una Peça Clau en la Protecció del Sector Agropecuari

Jornada tècnica sobre assegurances agràries amb la participació d'institucions públiques i pèrits experts. PROGRAMA | INSCRIPCIONS