Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
il·lustració d'IA amb aliments
31/01/2025
Veraliment
Iniciació a la intel·ligència artificial per al sector alimentari
Aprèn com aplicar la Intel·ligència Artificial al teu dia a dia Crea procediments específics, extreu allò que necessites d'un nou reglament o verifica l'etiquetatge dels teus productes amb Intel
plagues
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Maneig integrat de plagues per a una agricultura sostenible
Raons clau per assistir a aquest curs Adquirir coneixements sobre diversos tipus de plagues, inclosos insectes fitòfags, patògens de plantes, males herbes i el seu impacte en l'agricultura i la
poma
09/04/2025
CNTA
Vols saber quina és la vida útil dels aliments?
Curs virtual, inclou tast individual (informació pendent)
curs Gestió sostenible de residus i subproductes a la Indústria Làctia
04/11/2024
EILZA

Gestió sostenible de residus i subproductes a la indústria làctia

Formació on line teoricopràctica de 40 hores que aborda la gestió de residus i subproductes de la indústria làctia. Contingut Introducció a la gestió sostenible dels residus i subproductes– 5 hores Normativa i estratègies de sostenibilitat– 5 hores Tipologies de residus i subproductes – 10 hores Estratègies de gestió sostenible de residus i
curs ecoregimenes itagra a akisplataforma
25/06/2024
ITAGRA Formación

Eco-règims orientats a les superfícies de pastures

Activitat formativa on line de 12 hores en què s'aborda el millorament de la gestió i la sostenibilitat de les superfícies de pastures i s'amplien conceptes pràctics d'aplicació de les pràctiques a realitzar sobre les superfícies de pastures incloses als eco-règims de la PAC. Contingut Eco-règims a les superfícies de pastures "Agricultura de
logo formació agroalimentària
29/04/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Ecorregimens orientats als cultius llenyosos: cobertes vegetals espontànies o sembrades i cobertes inerts de restes de poda

Curs del Pla de formació continuada per a tècnics del medi rural del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) FORMACIÓ MAPA | CALENDARI DE CURSOS
logo clúster alimentari de galicia
15/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Desenvolupament de Nous Productes Alimentaris

L'objectiu general del curs presencial de 60 hores és proporcionar coneixements, habilitats i eines necessàries per comprendre i aplicar processos d'innovació en la creació i la millora de productes alimentaris adaptats a les tendències del mercat actual. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, Inés Rodríguez, unitec@clusaga.org , 981 556
logo Associació Espanyola Agricultura de Conservació Sòls Vius
10/04/2024
Asociación Española Agricultura de Conservación Suelos Vivos

Cobertes vegetals a vinya. Claus per a la seva implantació i desenvolupament en el marc dels ecorregims de la PAC

Curs teòric pràctic en què s'aprofundeix en el coneixement de les cobertes vegetals a vinya i s'exposaran els aspectes clau sobre com implantar de manera reeixida les cobertes, el seu maneig, moments de control òptim, maquinària específica, així com qüestions a tenir en compte en el maneig de la vinya sota aquesta pràctica. A més, s'analitzaran els
cartell del curs implantació del sistema d'autocontrol a l'empresa ecològica
10/04/2024
ECOVALIA

Implantació del Sistema d'Autocontrol a l'Empresa Ecològica

Curs en línia de 80 hores que ofereix als participants coneixements sobre producció ecològica i pautes per a l'assessorament en regulació europea sobre producció ecològica, processos de certificació d'aliments i sistemes d'autocontrol d'empreses ecològiques sota les normes de la UE. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, 34608812946 i
logo Servei de formació i Transferència Tecnològica de la Regió de Múrcia
08/04/2024
SFTT

Principis bàsics del compostatge de restes agrícoles

Curs presencial de 25 hores sobre la gestió de residus i subproductes agrícoles i ramaders mitjançant el compostatge: principis bàsics i les fases del procés de compostatge. PROGRAMA | LLOC: CIFEA de Torre Pacheco, Múrcia
portada curs producció ecològica ECOVALIA
03/04/2024
ECOVALIA

Producció Ecològica

Formació en línia de 80 hores per a professionals que vulguin gestionar una explotació en la producció ecològica que té per objectiu oferir els coneixements necessaris per poder gestionar una explotació agropecuària a la producció ecològica. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | INFORMACIÓ i CONTACTE, 34955018961 i formacion@ecovalia.org
persona teclat portàtil
01/03/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Curs d'Assessorament a Agricultura Ecològica

L´objectiu d´aquest curs en línia del Campus Virtual del Ministeri d´Agricultura, Pesca i Alimentació és oferir una panoràmica sobre la regulació de la producció agrària en ecològic, i els fonaments bàsics d´aquest tipus de producció. INSCRIPCIÓ
Logo EILZA
19/02/2024
EILZA

Tecnologia dels iogurts i llets fermentades

El curs abunda en el coneixement de les característiques fisicoquímiques i microbiològiques dels iogurts i llets fermentades i analitzar els procediments d'elaboració. PROGRAMA | INSCRIPCIÓ | CONTACTE: formacion@eilza.es i 654826419
IFAPA
18/12/2023
IFAPA

Jornades d'elaboració de compost a oliverar

Continguts (6 hores) : Valorització de subproductes de trull Elaboració de compost d'alperujo Pràctiques d'elaboració de compost d'alperujo