Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

logo fiware
16/06/2025
La Vega Innova
Bootcamp FIWARE Expert
Fins a l'11 de juny està oberta la inscripció a aquest curs avançat de 26 hores sobre la tecnologia FIWARE, amb què es pot obtenir la certificació FIWARE Expert. Aquest curs que ha estat dissenyat per
cartell del curs
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Aplicacions de Ramaderia de Precisió
Organitzada per la Universitat Politècnica de Madrid , aquest curs s'emmarca a l' Estratègia de Digitalització del Sector Agroalimentari i Forestal i del Medi Rural impulsada pel Ministeri d
DRONS AGRÍCOLES
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Aplicacions de big data i IoT satelitals en el seguiment de cultius
L'objectiu general del present curs és brindar als participants coneixements teòrics i pràctics sobre l'ús de Big Data, Internet de les Coses (IoT) i anàlisi satelital per al seguiment, la
curs d'agricultura ecològica per a assessors
30/04/2025
IFAPA
Formació especialitzada en agricultura ecològica per a assessors agroalimentaris
Curs en línia de 80 hores. El termini de sol·licitud és obert fins el 15/04/2025 Observacions És imprescindible tenir en compte la informació relativa als criteris de baremació de sol·licituds, en
cartell de l'esdeveniment
17/06/2025
FEV

Webinari formatiu "De la vinya al núvol: com protegir la digitalització del teu celler"

La FEV (Federació Espanyola del Vi) i el seu grup de treball de digitalització, el Hub de Digitalització i Vi , organitzen un nou webinar formatiu titulat “ Facturació Electrònica i Llei Antifrau: Descobreix les diferències, les claus i novetats essencials ” el proper 10 de maig de 2025. La digitalització avui és essencial per a l'activitat dels
Permanent
varietat de vinya
Permanent
INEA

Varietats de la vinya emprades en elaboració de vins

Certificat de Formació expedit per la Fundació INEA Contingut: Descripció ampelogràfica, propietats agronòmiques i potencial enològic de les varietats comercials nacionals i internacionals: Aquest mòdul ofereix una anàlisi detallada i tècnica de les varietats comercials de vinya, tant a nivell nacional com internacional, mitjançant la