Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

cartel do curso
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formación gratuíta en competencias dixitais relacionadas coa Enxeñería Agrícola
Cun prazo de preinscrición que remata o 7 de febreiro, o Consello de Colexios de Enxeñeiros Técnicos Agrícolas puxo en marcha un programa integral de formación en competencias dixitais dirixido a
Ilustración de AI con comida
31/01/2025
Veraliment
Introdución á intelixencia artificial para o sector alimentario
Aprende a aplicar a Intelixencia Artificial na túa vida diaria Crea procedementos específicos, extrae o que necesitas dunha nova normativa ou verifica a etiquetaxe dos teus produtos con Intelixencia
pragas
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Xestión integrada de pragas para a agricultura sostible
Motivos fundamentais para asistir a este curso Adquirir coñecementos sobre diversos tipos de pragas, incluíndo insectos fitófagos, patóxenos vexetais, herbas daniñas e o seu impacto na agricultura e a
mazá
09/04/2025
CNTA
Queres saber cal é a vida útil dos alimentos?
Curso virtual, inclúe degustación individual (información pendente)
prensa de aceite
10/03/2025
IFAPA

Incorporación á empresa agraria: olivicultura

Adestramento combinado con 270 horas Prazo de solicitude ata o 23/02/2025 Esta actividade está cofinanciada nun 85% polo Fondo Europeo Agrícola de Desenvolvemento Rural , dentro do Plan Estratéxico da PAC 2023-2027. Módulos EMPRESA AGRARIA AGRONOMÍA E PODA DO OLIVEIRO APLICADOR DE PRODUTOS FITOSANITARIOS. NIVEL CUALIFICADO ASOCIACIONISMO E
pragas
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza

Xestión integrada de pragas para a agricultura sostible

Motivos fundamentais para asistir a este curso Adquirir coñecementos sobre diversos tipos de pragas, incluíndo insectos fitófagos, patóxenos vexetais, herbas daniñas e o seu impacto na agricultura e a silvicultura. Coñecer os retos modernos do IPM, como o uso sostible de pesticidas, a prevención de pragas emerxentes e invasoras e a mitigación dos
campo de manzanos
24/03/2025
Formación Agrónomos

Cultivos de servizo na agricultura de conservación

PRESENTACIÓN DO CURSO Os cultivos de servizo na agricultura de conservación incorpóranse co obxectivo de mellorar a saúde do solo, a biodiversidade e o rendemento dos principais cultivos sen ser necesariamente collidos para a súa comercialización, e pode ser unha oportunidade para incluílos nos produtos obtidos na explotación. Os cultivos de
cartel do curso
24/03/2025
Fundación para la Agricultura del Conocimiento

Cultivos de servizo en agricultura de conservación, para asesores

Os cultivos de servizo convertéronse nunha ferramenta fundamental na agricultura de conservación , proporcionando beneficios esenciais ao solo e aos ecosistemas agrícolas. Aínda que non están destinados ao uso comercial, o seu uso en explotacións agrícolas mellora a estrutura e fertilidade do solo, evita a erosión, aumenta a biodiversidade e