Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

cartel do curso
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formación gratuíta en competencias dixitais relacionadas coa Enxeñería Agrícola
Cun prazo de preinscrición que remata o 7 de febreiro, o Consello de Colexios de Enxeñeiros Técnicos Agrícolas puxo en marcha un programa integral de formación en competencias dixitais dirixido a
Ilustración de AI con comida
31/01/2025
Veraliment
Introdución á intelixencia artificial para o sector alimentario
Aprende a aplicar a Intelixencia Artificial na túa vida diaria Crea procedementos específicos, extrae o que necesitas dunha nova normativa ou verifica a etiquetaxe dos teus produtos con Intelixencia
pragas
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Xestión integrada de pragas para a agricultura sostible
Motivos fundamentais para asistir a este curso Adquirir coñecementos sobre diversos tipos de pragas, incluíndo insectos fitófagos, patóxenos vexetais, herbas daniñas e o seu impacto na agricultura e a
mazá
09/04/2025
CNTA
Queres saber cal é a vida útil dos alimentos?
Curso virtual, inclúe degustación individual (información pendente)
cordeiros
19/09/2024
IFAPA

Formación especializada en benestar animal

Curso especializado de 30 horas de duración sobre benestar animal en porcos, ruminantes e aves. PROGRAMA | PRAZO DE SOLICITUDE ata o 20/08/2024 | INFORMACIÓN e PREGUNTAS en Asesorformacion.ifapa@juntadeandalucia.es
Logotipo INTIA
06/05/2024
INTIASA

Benestar animal na avicultura

Curso de formación dos asistentes na aplicación das normas do Real Decreto sobre xestión avícola: normativa, benestar animal, morfoloxía e fisioloxía, sistemas de aloxamento, bioseguridade, xestión ambiental. PROGRAMA | INSCRICIÓN | Información e contacto 948 013058
Patos
05/12/2023
Aratria

Curso de formación para persoal de explotacións avícolas

O obxectivo deste curso é cumprir co requisito do RD 637/2021, polo que se establecen as normas básicas de ordenación das explotacións avícolas e se garante que todas as persoas das explotacións avícolas, en contacto cos animais, teñan a formación adecuada e suficiente, e adquirir as competencias básicas necesarias para iniciar ou consolidar unha