Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

cartel do curso
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formación gratuíta en competencias dixitais relacionadas coa Enxeñería Agrícola
Cun prazo de preinscrición que remata o 7 de febreiro, o Consello de Colexios de Enxeñeiros Técnicos Agrícolas puxo en marcha un programa integral de formación en competencias dixitais dirixido a
Ilustración de AI con comida
31/01/2025
Veraliment
Introdución á intelixencia artificial para o sector alimentario
Aprende a aplicar a Intelixencia Artificial na túa vida diaria Crea procedementos específicos, extrae o que necesitas dunha nova normativa ou verifica a etiquetaxe dos teus produtos con Intelixencia
pragas
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Xestión integrada de pragas para a agricultura sostible
Motivos fundamentais para asistir a este curso Adquirir coñecementos sobre diversos tipos de pragas, incluíndo insectos fitófagos, patóxenos vexetais, herbas daniñas e o seu impacto na agricultura e a
mazá
09/04/2025
CNTA
Queres saber cal é a vida útil dos alimentos?
Curso virtual, inclúe degustación individual (información pendente)
eco circ
01/12/2024
Metodo - Formación

Curso online gratuíto Integración da economía circular na xestión empresarial

Curso en liña gratuíto sobre Integración da economía circular na xestión empresarial para traballadores da Rexión de Murcia . Este curso ten un exame final presencial que se realizará na nosa sede de Murcia ( C/ Sierra Carbonera 3-5 Baixo ). Ocupacións e postos de traballo relacionados: técnicos superiores en organización e administración de
proba de reprodución en ruminantes
21/11/2024
IFAPA

Xornada técnica sobre transferencia e ensaios no manexo reprodutivo dos rabaños de ruminantes

Xornada técnica de 4 horas na que se presentarán e desenvolverán os resultados obtidos en diferentes probas científicas.
Logo do clúster alimentario de Galicia
12/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Tecnoloxía Láctea

O obxectivo do curso presencial de 60 horas é promover o coñecemento sobre a calidade do leite, a súa estrutura e a súa composición, coñecementos fundamentais na súa transformación en produtos lácteos, así como afondar nas tecnoloxías e procesos que se aplicarán durante iso.. PROGRAMA | INSCRICIÓN | INFORMACIÓN e CONTACTO, Inés Rodríguez, unitec
Logotipo de Hazi
20/02/2024
HAZI

Aforro de enerxía na industria agroalimentaria mediante o uso de datos

Durante esta xornada, teremos a oportunidade de coñecer unha serie de actores clave e expertos para desvelar a través dos datos as claves da transición enerxética. A través das súas experiencias veremos de primeira man como os datos, IoT e IA conseguen mellorar a eficiencia enerxética e reducir o consumo na industria.