Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

DRONES AGRARIAS
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Big data e aplicacións de IoT por satélite no seguimento de cultivos
O obxectivo xeral deste curso é proporcionar aos participantes coñecementos teóricos e prácticos sobre o uso de Big Data, Internet das Cousas (IoT) e análise satelital para o seguimento, seguimento e
Curso de agricultura ecolóxica para asesores
30/04/2025
IFAPA
Formación especializada en agricultura ecolóxica para asesores agroalimentarios
Curso online de 80 horas. O prazo de solicitude está aberto ata o 15/04/2025 Observacións É imprescindible ter en conta a información relativa aos criterios de valoración das solicitudes deste
cartel do curso
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formación gratuíta en competencias dixitais relacionadas coa Enxeñería Agrícola
Cun prazo de preinscrición que remata o 7 de febreiro, o Consello de Colexios de Enxeñeiros Técnicos Agrícolas puxo en marcha un programa integral de formación en competencias dixitais dirixido a
logotipo do gato rural
07/05/2024
RURALCAT

Seguridade básica e prevención de riscos laborais na explotación agraria

Curso de 30 horas de duración que ofrece nocións básicas sobre seguridade e prevención de riscos laborais nunha empresa agraria. PROGRAMA | INSCRICIÓN entre o 08/04/2024-17/04/2024 | INFORMACIÓN e contacto na Escola Agraria Mas Bové: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
laranxa con cogomelos
29/04/2024
CNTA

Vida útil dos alimentos

Curso CNTA para a adquisición dos coñecementos necesarios sobre as metodoloxías a aplicar no estudo da vida útil dos alimentos dende o punto de vista da calidade sensorial e microbiolóxica. Inscrición do 16 de xaneiro de 2024 ao 29 de abril de 2024 PROGRAMA
comida
16/04/2024
CNTA

Lexislación alimentaria: FSSC 22000 v6

Este curso da CNTA xorde para axudar ás empresas que están dando os seus primeiros pasos na implantación desta norma de seguridade alimentaria e queren ter unha visión xeral do seu contido. Inscrición dende o 20 de novembro de 2023 ata o 15 de abril de 2024 PROGRAMA
Logotipo da FECOAM
15/04/2024
FECOAM

Manipulador de froitas e verduras

Curso presencial de 10 horas de duración no que se ensina a lexislación vixente en materia de seguridade e saúde dos alimentos destinados ao consumidor final e a aplicación correcta e eficaz das correctas prácticas de hixiene. PROGRAMA | INFORMACIÓN e INSCRICIÓN, 968351282 / 699786927, lidia.perez@fecoam.es | LUGAR: Concello de Alguazazs
cartel do curso de etiquetado de alimentos
10/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Etiquetaxe dos alimentos de orixe animal

Curso en liña de 50 horas de duración no que se abordarán os aspectos específicos da etiquetaxe de todos os produtos de orixe animal: etiquetado de carnes e produtos cárnicos, leite e produtos lácteos, ovos e ovoprodutos, e produtos da pesca, e a lexislación de etiquetado dos alimentos. de orixe animal. PROGRAMA | INFORMACIÓN e CONTACTO, formacion
Logotipo INTIA
19/02/2024
INTIA

Boas prácticas de hixiene no sector do mel

Boas prácticas de hixiene no sector do mel. Definición de mel, manexo das colmeas. PROGRAMA | INSCRICIÓN e INFORMACIÓN 948013052 | INTIA
curso ainia
19/02/2024
AINIA Learning

Desenvolvemento e implantación do Plan de Cultura de Seguridade Alimentaria

Este curso en liña permitirache planificar o proceso de identificación, medición e mellora da cultura de seguridade alimentaria da túa propia organización. Aprenderás que é a cultura e como implementar plans para mellorala. Consta dos seguintes módulos : Introdución á cultura da seguridade alimentaria Etapas e elementos clave na implantación dun
Logotipo do IRFAP
18/02/2024
IRFAP

Boas prácticas de hixiene na produción agraria primaria

O curso permite coñecer as obrigas dos produtores derivadas da hixiene na produción agraria primaria. CONTIDOS (10 h) 1. Aspectos xerais 2. Auga para uso agrícola 3. Utilización de produtos fitosanitarios 4. Utilización de fertilizantes e emendas orgánicas 5. Utilización de fertilizantes inorgánicos 6. Condicións hixiénico-sanitarias dos
Certificación de seguridade alimentaria: IFS BRC
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Certificación de seguridade alimentaria: IFS BRC

Certificación de empresas transformadoras de alimentos con normas de seguridade alimentaria Estase a consolidar como unha garantía de calidade e seguridade do seu produto e como un método que permite diferenciar á empresa dos seus competidores. O curso en liña estrutúrase en 4 módulos cunha avaliación por módulo . O alumno poderá visualizar o
Certificación global de seguridade alimentaria GAP
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Certificación de seguridade alimentaria: GLOBAL GAP

Este curso en liña O seu obxectivo é estudar os requisitos de aplicación de GLOBAL GAP para implantar as normas en produtos primarios do sector agroalimentario . Esta norma céntrase en garantir a implantación dun sistema de xestión da calidade desde o punto de vista da conciliación da seguridade alimentaria e do control de calidade. O curso en liña
cultivo de cebola
14/02/2024
Ruralcat

Desenvolve o teu proxecto de transformación agroalimentaria

Desenvolve o teu proxecto de transformación agroalimentaria/Desenvolve o teu proxecto de transformación agroalimentaria Obxectivos: Formar tecnicamente aos participantes para desenvolver unha actividade de procesado de alimentos con eficacia, seguridade e cumprimento dos requisitos regulamentarios. Impulsar proxectos, a través da formación así como