Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

INAP
02/02/2026
INAP
O INAP lanza un curso en liña sobre a avaliación de políticas públicas na administración local
Formación aplicada para fortalecer as capacidades de xestión, análise e mellora das políticas públicas locais O Instituto Nacional de Administración Pública (INAP) abriu a convocatoria de solicitudes
póster do curso
11/11/2025
Cooperativas Agro-alimentarias de España
Para asesores: 4.ª edición do Itinerario de Formación SIGCEX
Formación práctica para técnicos e asesores en xestión dixital e sustentabilidade agrícola Cooperativas Agroalimentarias de España abriu a convocatoria da cuarta edición do Itinerario de Formación
póster do curso
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: Integración de datos e uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC
Un novo módulo da Tools4CAP Academy dedicado á integración de datos e ao uso de ferramentas dixitais na implementación da PAC celebrarase en liña o 5 de novembro de 2025 . Abordaranse modelos
oliveira
09/10/2025
IMIDRA

Cultivo da oliveira na Comunidade de Madrid

Curso presencial, 26 horas de duración. Xoves 9 e venres 10 de outubro, e do luns 13 ao venres 17 de outubro de 2025. Finca El Encín, Alcalá de Henares - J9, V10, L13, X15 e V17, a partir das 15:30 h. ás 19:30 h. Finca La Chimenea, Aranjuez - M14 e J16, a partir das 15:00 h. ás 18:00 h. Programa Introdución ao cultivo da oliveira Solos e nutrición
Permanente
aguacate
Permanente
Agroislas

Curso de cultivo de aguacate

Este curso ofrece unha guía completa para o cultivo do aguacate. Aprenderás sobre os requisitos do solo e o clima, a propagación e o establecemento das plantacións. Abórdanse temas clave como a nutrición, a fertilización e o rego, xunto coas técnicas de cultivo e a xestión de pragas e enfermidades mediante enfoques orgánicos e integrados. Tamén se
Técnicas de poda
28/10/2025
itagra formación

Técnicas de poda

Adquirir os fundamentos básicos das técnicas de poda, dependendo do tipo de planta a podar e do tipo de solo, tendo en conta a prevención de riscos laborais. CONTIDOS: Morfoloxía e fisioloxía vexetal Técnicas de poda Prevención e riscos nas técnicas de poda