Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

cartel do curso
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formación gratuíta en competencias dixitais relacionadas coa Enxeñería Agrícola
Cun prazo de preinscrición que remata o 7 de febreiro, o Consello de Colexios de Enxeñeiros Técnicos Agrícolas puxo en marcha un programa integral de formación en competencias dixitais dirixido a
Ilustración de AI con comida
31/01/2025
Veraliment
Introdución á intelixencia artificial para o sector alimentario
Aprende a aplicar a Intelixencia Artificial na túa vida diaria Crea procedementos específicos, extrae o que necesitas dunha nova normativa ou verifica a etiquetaxe dos teus produtos con Intelixencia
pragas
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Xestión integrada de pragas para a agricultura sostible
Motivos fundamentais para asistir a este curso Adquirir coñecementos sobre diversos tipos de pragas, incluíndo insectos fitófagos, patóxenos vexetais, herbas daniñas e o seu impacto na agricultura e a
mazá
09/04/2025
CNTA
Queres saber cal é a vida útil dos alimentos?
Curso virtual, inclúe degustación individual (información pendente)
cartel do curso de xestión da améndoa en ciaf albaladejito
05/02/2025
IRIAF

Cultivo de améndoas: manexo, poda e cubertas vexetais

Curso de 8 horas organizado polo IRIAF que terá lugar no Centro de Investigación Agroforestal de ALBALADEJITO, entre os días 5 e 6 de febreiro de 2025 baixo o título "Cultivo da améndoa: xestión, poda e cubertas vexetais" FORMULARIO DE INSCRICIÓN OBRIGATORIO que deberá enviarse ao correo electrónico: iriaf.albaladejito.formacion@jccm.es
día da praga do campo de améndoas
04/02/2025
IFAPA

Xornada formativa sobre o manexo de enfermidades e pragas no cultivo da améndoa

Xornada formativa de 2 horas dedicada ao manexo de enfermidades e pragas no cultivo da améndoa, cos seguintes contidos: Enfermidades da madeira de améndoa: descomposición de Botryosphaeria e chancro espumoso. Xestión integrada do verme cabezudo en améndoos (PR.PEI.IDF2023012.002)": obxectivos e primeiros resultados. Detección visual de fungos
CARTEL DO DÍA DA PODA DO PISTACHO
31/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias CLM

Xornada práctica de Poda de Pistacho - Villanueva de Alcardete (TO)

OBXECTIVOS XERAIS: Mellorar a cualificación dos profesionais do sector agroalimentario e mellorar a competitividade das empresas do sector. Potenciar o relevo xeracional, facendo fincapé en colectivos de mozos e mozas vinculados ao sector agroalimentario. OBXECTIVOS ESPECÍFICOS: Coñecer as técnicas e os procesos empregados para adaptar as plantas a
CARTEL DO DÍA DA PODA DO PISTACHO
24/01/2025
Cooperativas Agro-alimentarias CLM

Xornada práctica de Poda de Pistacho - Villanueva de Alcardete (TO)

OBXECTIVOS XERAIS: Mellorar a cualificación dos profesionais do sector agroalimentario e mellorar a competitividade das empresas do sector. Potenciar o relevo xeracional, facendo fincapé en colectivos de mozos e mozas vinculados ao sector agroalimentario. OBXECTIVOS ESPECÍFICOS: Coñecer as técnicas e os procesos empregados para adaptar as plantas a
Fitosanitarios
10/12/2024
Itagra Formación

Curso de formación de usuarios profesionais e vendedores de produtos fitosanitarios. Imprescindible

estratexias e técnicas para a xestión integrada de pragas. Produción integrada e produción ecolóxica. Síntomas de intoxicación e recomendacións para o usuario. Casos prácticos. Medidas de redución de riscos e medidas de emerxencia en caso de contaminación accidental. Riscos para o consumidor por residuos de produtos fitosanitarios. Medidas
foto dunha granxa de pistachos
18/11/2024
IMIDRA con la colaboración del Ayuntamiento de Torremocha del Jarama.

Cultivo de pistacho

Con matrícula aberta ata o 11 de novembro, este curso presencial conta co seguinte programa: Factores condicionantes: clima e solo Deseño e execución de plantacións Desenvolvemento de árbores e froitos Rego e fertilización Recollida e tramitación Pragas e enfermidades A xestión ante a administración Mercadotecnia PROGRAMA | INSCRICIÓN ata o 11 de
Cubertas vexetais en cultivos de pepita, oliveira, améndoa, cítricos e viñedos
03/10/2024
Cajamar

Cubertas vexetais en diferentes cultivos

Neste curso ONLINE sincrónico de 5 sesións explicaranse os beneficios das cubertas vexetais nos cultivos de pepita, oliveira, améndoa, cítricos e viñedos . Sesións: 03 outubro | 4:00 p.m. - 6:30 p.m Sesión I. Cubertas vexetais en froita de pepita. 17 de outubro | 4:00 p.m. - 6:30 p.m Sesión II. Cubertas vexetais no cultivo da oliveira. 22 de
Logotipo do IRIAF
19/02/2024
IRIAF

Cultivo e Poda da Améndoa

Curso de Améndoa e Poda en Cuenca INSCRICIÓN en iriaf.albaladejito.formacion@jccm.es | Centro de Investigación Agroforestal de Albaladejito, Cuenca
formación para zonas rurais
19/02/2024
Formación para el medio rural/C.F.M. Villafranca

Poda de pistachos, améndoas e noces

Curso teórico práctico para coñecer as diferentes variedades, vigor e resposta á poda, tipos de poda e equipos de poda PROGRAMA | Contacto: 924028210
formación para zonas rurais
19/02/2024
Formación para el medio rural/C.F.M.R DON BENITO

Poda e fertirrigación da améndoa

Curso teórico-práctico de poda e fertirrigación de améndoos en Don Benito. PROGRAMA | Contacto: 924021420