Ir o contido principal

Cursos de formación

Destacado

Logotipo de Fiware
16/06/2025
La Vega Innova
Campo de adestramento para expertos de FIWARE
A inscrición para este curso avanzado de 26 horas sobre tecnoloxía FIWARE está aberta ata o 11 de xuño e levará á certificación de Experto en FIWARE. Este curso foi deseñado pola Fundación FIWARE en
póster do curso
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Aplicacións da gandería de precisión
Organizado pola Universidade Politécnica de Madrid , este curso enmárcase na Estratexia de Dixitalización dos Sectores Agroalimentario, Forestal e Rural impulsada polo Ministerio de Agricultura, Pesca
Curso de agricultura ecolóxica para asesores
30/04/2025
IFAPA
Formación especializada en agricultura ecolóxica para asesores agroalimentarios
Curso online de 80 horas. O prazo de solicitude está aberto ata o 15/04/2025 Observacións É imprescindible ter en conta a información relativa aos criterios de valoración das solicitudes deste
cartel do curso
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formación gratuíta en competencias dixitais relacionadas coa Enxeñería Agrícola
Cun prazo de preinscrición que remata o 7 de febreiro, o Consello de Colexios de Enxeñeiros Técnicos Agrícolas puxo en marcha un programa integral de formación en competencias dixitais dirixido a
Día de campo_ “Estratexias de xestión para recuperar a produtividade_ - agroecologia.net
30/05/2025
Organiza SEAE con la colaboración de la cooperativa ARAE

Estratexias de xestión para restaurar a produtividade dos cultivos de secaño

INTRODUCIÓN: Xornada de campo na que se explicarán as prácticas de rexeneración do solo, as estratexias de xestión da rotación e as variedades xenéticas resilientes , que permitirán a recuperación da produtividade nos cultivos de secaño en Castela e León. Tamén se incluirá formación en estratexias asociativas e cooperativas para a mellora da cadea
cartel do curso
24/03/2025
Asociación Española de Técnicos Cerealistas (AETC)

Glutopeak, avaliación rápida da calidade do glute. IV webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC.

Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 12 de febreiro: "Glutopeak, avaliación rápida da calidade do glute" 16:00 h Benvida. Javier Alonso. Presidente da AETC 16:10 Zaira Ruiz. Representante Técnico Comercial da empresa
cartel do curso
10/03/2025
Asociación Española de Técnicos Cerealistas (AETC)

"Amilógrafo, Viscograph e Viscoquick: usos e aplicacións". III webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC.

Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 12 de febreiro: 10 de marzo: "Amilógrafo, Viscograph e Viscoquick: usos e aplicacións" 16:00 h Benvida 16:10 Zaira Ruiz. Representante Técnico Comercial da empresa Brabender - Anton Paar
cartel do curso
17/02/2025
Asociación Española de Técnicos Cerealistas (AETC)

Farinógrafo e Extensógrafo, principio de funcionamento, uso e aplicacións. II webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC.

Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 17 de febreiro: "Farinógrafo e Extensógrafo, principio de funcionamento, uso e aplicacións" 16:00 h Benvida. Javier Alonso. Presidente da AETC 16:10 Zaira Ruiz. Representante Técnico
cartel do curso
12/02/2025
Asociación Española de Técnicos Cerealistas (AETC)

Control de calidade de grans e fariñas. I webinar do ciclo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da AETC.

Dentro do ciclo formativo “O laboratorio como fonte de datos para a toma de decisións” da Asociación Española de Técnicos de Cereais (AETC), o webinar terá lugar o 12 de febreiro: “Control de calidade de grans e fariñas” 16:00 h Benvida. Javier Alonso. Presidente da AETC 16:10 h Manuel Gómez Pallarés. Profesor da área de Tecnoloxía dos Alimentos da
Fitosanitarios
10/12/2024
Itagra Formación

Curso de formación de usuarios profesionais e vendedores de produtos fitosanitarios. Imprescindible

estratexias e técnicas para a xestión integrada de pragas. Produción integrada e produción ecolóxica. Síntomas de intoxicación e recomendacións para o usuario. Casos prácticos. Medidas de redución de riscos e medidas de emerxencia en caso de contaminación accidental. Riscos para o consumidor por residuos de produtos fitosanitarios. Medidas
cereais
28/11/2024
Hazi

Sector agrario: como avaliar e valorar os danos dos cultivos nos cereais

O seguro agrario como instrumento de xestión de riscos. O taxador e o taxador. Seguro de grans: cobertura e valoración.