Cooperativas Agroalimentarias Comunidade Valenciana Hubs, plataformas e redes Plataforma de representación institucional, promoción cooperativa, formación, comunicación e representación empresarial … Cooperativas Agroalimentarias Comunidade …
Luis Planas apoia a celebración do 44º Congreso Mundial da Viña e do Viño en París Noticia O ministro de Agricultura, Pesca e Alimentación, Luis Planas, interveu na presentación do 44 Congreso Mundial da Viña e do Viño que tivo lugar esta tarde na embaixada de España en París. Este evento celebrarase en Cádiz e Jerez de la Frontera entre os …
Día de traballo. Enxeñaría Agronómica e conexión de biosistemas: Novo modelo agroalimentario Evento A Fundación Valenciana de Estudos Avanzados organiza a Xornada 'Enxeñería Agronómica e conexión de biosistemas: Novo modelo agroalimentario' A xornada será presencial e online . Rexistro => https://forms.gle/nmjrFUkFx9uzQgxE8 . … Día de traballo. …
Pegada hídrica no sector agroalimentario Evento Pegada hídrica no sector agroalimentario. Que é, como calculalo e por que se calcula? … Pegada hídrica no sector agroalimentario …
XORNADA “PERTE Agroalimentaria, accións clave para a transformación dixital do sector agroalimentario” Evento Nesta xornada informativa en liña informarase do grao de implantación das medidas de maior interese para a dixitalización do sector agroalimentario no marco do PERTE Agroalimentario que se aprobou o 8 de febreiro de 2022. DIARIO: Isabel Bombal, directora …
Variedades de vide de clima temperado frío Curso de formación Curso online de 10 horas de duración no que se coñecen as características especiais das variedades de uva mellor adaptadas aos climas do norte de España e zonas montañosas, a súa morfoloxía, os viños que elaboran e as harmonías gastronómicas máis …
Variedades de vide de clima cálido Curso de formación Curso online de 10 horas de duración no que se coñece as características especiais e a adaptación biolóxica das variedades de uva de territorios de clima mediterráneo con altas temperaturas e períodos de seca. … Variedades de vide de clima …
Variedades de vide insulares españolas e variedades estranxeiras de España Curso de formación Curso online de 10 horas de duración no que se coñecen as variedades estranxeiras que puideron establecerse en España e ofrecer viños de calidade, tanto monovarietais como participando en mesturas. Repasaranse as últimas variedades doutros países e …
Denominacións de orixe con influencia continental Curso de formación Curso online de 10 horas de duración no que coñecerás a variedade de climas continentais e de transición que se dan no interior da Península Ibérica, segundo esteamos na meseta norte ou sur, a altitude do viñedo, a súa orientación ou as variedades. cos …
Denominacións de orixe con influencia mediterránea Curso de formación Curso en liña de 10 horas de duración no que se coñece as condicións climáticas, edafolóxicas e as tradicións culturais da elaboración do viño desde o Empordà ata as costas de Cádiz e Huelva. As temperaturas suaves permiten unha maduración moi homoxénea …
Agronet - Elaboración de cervexa Hubs, plataformas e redes Subministros, información e asesoramento para cervecerías … Agronet - Elaboración de cervexa …
Manipulador de alimentos para persoal de txotx Curso de formación Información básica sobre a sidra: historia, situación actual, servizos, visitas guiadas... - Información básica e prezos da sidra - A tenda - Tarefas e retos do sector da sidra - Recomendacións: Tratamento da sidra caseira. - Necesidades de comunicación: …
Cálculo de custos no almacén Curso de formación Determinar o custo medio de transformación de uva en viño para adegas con viñedo propio ou con uva de provedores externos. Dirixido a Produtores e persoas que se vaian incorporar ao sector Prezo: 36€ … Cálculo de custos no …
Alimentos Ecolóxicos Iberia Evento Feira profesional coas últimas tendencias en alimentación e bebidas ecolóxicas (viño ecolóxico) … Alimentos Ecolóxicos Iberia …
Xornada Técnica da Plataforma Tecnolóxica do Viño 2024 Evento A Xornada Técnica organizada polo Instituto Tecnolóxico Agrario da Xunta de Castela e León ( ITACyL ) e a Plataforma Tecnolóxica do Viño ( PTV ) ten como obxectivo poñer en valor a innovación no sector vitivinícola . Durante a xornada, expertos e …