Alimentos ecolóxicos Iberia 2023 Evento Celebra o mundo natural e ecolóxico nun só lugar. Descubre as novas tendencias do sector ecolóxico. Atopa o último en saúde e benestar, beleza, coidado da pel, téxtil, fogar e produtos de limpeza de todas as rexións de España e Portugal. Participa de …
eAtex. Food Innovation Hub de CNTA Hubs, plataformas e redes Polo de innovación colaborativo para a transferencia e implantación de tecnoloxía na industria agroalimentaria … eAtex. Food Innovation Hub de …
Barrax - Centro de Innovación Rural Hubs, plataformas e redes Hub onde se promoven sesións de investigación, encontros empresariais, networking profesional, captación de fondos europeos, información e experimentación. … Barrax - Centro de Innovación …
GOFAGUS: novo caso práctico español seleccionado por i2connect para aprender do proceso que xera innovación interactiva entre distintos países Noticia GOFAGUS é o novo caso práctico español seleccionado por un panel de expertos do proxecto europeo i2connect, financiado con fondos Horizonte 2020, que, a través dun intercambio de coñecementos entre países, analiza a innovación interactiva cunha revisión …
Clúster Aragonés de Medios de Produción Agraria e Gandeira CAMPAG Hubs, plataformas e redes O Clúster é unha asociación empresarial sen ánimo de lucro formada por empresas do sector da produción agrícola e gandeira de Aragón, así como socios colaboradores, organizacións e entidades empresariais do sector, centros de coñecemento e institutos de …
Mellora da produtividade e sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan os residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (GO SUBALMA) Grupo operativo As técnicas empregadas mellorarán a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promoverán unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellora da …
Mellorar a produtividade e a sustentabilidade dos sistemas de rega por goteo subterráneos que utilizan residuos da fábrica de aceite como fertilizante mediante o uso de nanoburbullas (SUBALMA) Contido multimedia Técnicas empregadas para mellorar a eficiencia e calidade da produción de aceite, a reutilización de subprodutos da almazara, e promover unha bioeconomía circular no sector mediante técnicas de rego de precisión de última xeración. … Mellorar a …
Certificación Blockchain da trazabilidade do aceite de oliva virxe extra procedente de oliveiras tradicionais (AOVE Tradicional) Contido multimedia Creación dunha ferramenta blockchain que ofreza ao consumidor confianza e un produto de calidade elaborado en oliveiras tradicionais e en explotacións agrícolas con asesoramento en sustentabilidade económica e ambiental. … Certificación Blockchain da …
Economía circular para a reutilización de botellas de viño no sector vitivinícola (REBO2VINO) Contido multimedia Analizar a viabilidade da implantación dun sistema de reutilización de botellas de vidro na industria vitivinícola a nivel nacional como contribución sectorial á Estratexia Española de Economía Circular. … Economía circular para a reutilización de …
GO-OLIVA. Aproveitamento industrial dos depósitos de oliveira para a elaboración de produtos sostibles. Contido multimedia Incorporación de huesos de oliveira como reforzo en termoplásticos biodegradables para obter novos compostos plásticos aptos para a obtención de produtos e compoñentes como envases secundarios para aceite de oliva. … GO-OLIVA. Aproveitamento industrial …
Grupo operativo CARBOCERT. Cuantificación e Certificación de carbono orgánico en solos agrícolas mediterráneos Contido multimedia Establecer metodoloxías que permitan contabilizar o incremento de carbono en solos agrícolas e en estruturas fixas e duradeiras como consecuencia da aplicación de prácticas agronómicas sostibles. … Grupo operativo CARBOCERT. Cuantificación e Certificación …
Grupo Operativo Detección e erradicación da améndoa amarga. Proxecto de mellora da competitividade do sector da améndoa nacional. Contido multimedia Desenvolvemento de sistemas que poidan ser empregados a escala agronómica, produtiva e industrial para detectar e eliminar améndoas amargas. … Grupo Operativo Detección e erradicación da améndoa amarga. Proxecto de mellora da competitividade do sector da …
Protocolos extractivos innovadores de compostos de interese en subprodutos agroalimentarios (INNOEXTRACT) Contido multimedia Propóñense técnicas extractivas sostibles para a valorización dos residuos agroalimentarios e a súa posta en valor a través de 4 aplicacións para os sectores da agricultura, gandería e industria alimentaria. … Protocolos extractivos innovadores de …
Proxecto innovador de difusión e internacionalización de resultados de análise instrumental complementario ao panel test (SENSOLIVEOIL) Contido multimedia Ámbito internacional e masiva difusión nacional de tecnoloxías innovadoras e metodoloxías de traballo en laboratorios, complemento do panel de proba de aceite de oliva para o reforzo como sistema de control mediante acceso dixital. … Proxecto innovador de …