Ir o contido principal

A formación profesional e universitaria é un factor crítico para a adquisición, ampliación e actualización de coñecementos e experiencias nun sector con importantes retos de competitividade e sustentabilidade . Neste contexto, a formación contribúe á implantación e desenvolvemento de niveis fundamentais de tecnoloxía, dixitalización e investigación para satisfacer as novas demandas de produtos e servizos agrícolas e loitar contra o deterioro ambiental .

Nombre del centro Nombre de titulaciones Comunidad autónoma / Provincia Página web

Universidad de León

  • Grado en Biología
  • Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
  • Grado en Ciencias Ambientales
  • Grado en Ingeniería Agraria y del Medio Rural
  • Grado en Ingeniería Agroambiental
  • Grado en Veterinaria
Castilla y León León

Universidad de Valladolid

  • Grado en Ingeniería Agrícola y del Medio Rural
Castilla y León Valladolid

Universidad de Burgos

  • Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
  • Grado en Ingeniería Agroalimentaria y del Medio Rural
Castilla y León Burgos

Universidad de Salamanca

  • Grado en Biología
  • Grado en Ciencias Ambientales
  • Grado en Ingeniería Agrícola
Castilla y León Salamanca

Universidad Católica Santa Teresa de Jesús de Ávila

  • Grado en Ciencias Ambientales
Castilla y León Ávila