Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

BIODIVER126
Biodibertsitate Fundazioaren GAD-EX Laborategiko Proiektua: Gaztela eta Leongo Las Loras Geoparkean UNESCOren abeltzaintza estentsiboaren bidezko biodibertsitatea hobetzeko ekintzak
GAD-EX LABORATORIO proiektuak abeltzaintza estentsiboa sustatu eta hobetu nahi du, erabilera jasangarri hobea ahalbidetuko duen trantsizio baterako, abeltzaintza modernoago eta etorkizunera
Logo GO LEGUMHARI
LEGUMHARI Talde Operatiboa: Lekaleen azpiproduktuen balorizaziotik, iraunkortasunean egindako aurrerapenetatik eta ekonomia zirkularrean oinarritutako elikagai eta produktu berritzaileen garapena
Talde Operatiboak berrikuntza-estrategia bat proposatzen du, lekale mota desberdinen ekoizpenean eraginkortasuna, kalitatea eta ingurumen-iraunkortasuna handitzean eta ekoizpen-jarduera nagusiarekin...
Logo GO e-pienso
E-PIENSO Talde Operatiboa: Animalien nutrizioan elikagaien segurtasuna batera kudeatzeko plataforma teknologikoa
E-Food Talde Operatiboak animalien pentsuetarako lehengaien elikagaien segurtasuna kontrolatzeko estrategiak garatu nahi ditu, autonomia erkidego desberdinetan dauden sistemak batera erabiliz, kontrol...
Logo GO Pistacia
PISTACIA Talde Operatiboa: Kalitatezko pistatxoen ekoizpen jasangarria
Talde Operatibo hau Espainian pistatxoaren laborantza sustatzeko helburuarekin sortu zen, alternatiba oso errentagarri, lehiakor eta jasangarri gisa, ezagutza eta teknologia zuzenean nekazariei eta...

Erasmus+ Proiektua: Basogintzako Lanbide Heziketako Mugikortasuna

Agricultura, silvicultura y pesca, Pedagogía y didáctica, Cooperación entre instituciones educativas y empresas, Formación, demostración y asesoramiento, Innovación social

H2020 FORECAST Proiektua: Landareen eredu hidrauliko bat erabiliz, baso mistoen klima-aldaketari eta ur-estresiari emango dioten erantzuna aurreikustea

Ciencias sociales, ciencias de la educación, didáctica, Sociología, demografía, mortalidad, Ciencias naturales, ciencias de la información y la computación, bases de datos, Ciencias biológicas, Ecología, Ecosistemas, Ciencias de la tierra y ambientales afines, Ciencias atmosféricas, climatología, Cambios climáticos, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras

H2020 BEST4SOIL Proiektua: Lurzoruaren Osasunerako 4 Praktika Egokien Sustatzea Europan

Gizarte zientziak, hezkuntza zientziak, didaktika, didaktika, Zientzia Naturalak, Ciencias informáticas y de la información, datu-baseak, datu-baseak, Gizarte zientziak, Economía y empresa, Empresa y gestión, Gestión de la innovación, Berrikuntzaren kudeaketa, Ingeniería y tecnología, Biotecnología ambiental, Biorremediación, Compost, abono, Ciencias agrícolas, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Agricultura, Nekazaritza, Redes temáticas que recopilan conocimientos listos para la práctica., Gizarte zientziak, hezkuntza zientziak, didaktika, didaktika, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, datu-baseak, datu-baseak, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Negozioak eta kudeaketa, Berrikuntzaren kudeaketa, Berrikuntzaren kudeaketa, Ingeniaritza eta teknologia, Ingurumen-bioteknologia, bioerremediazioa, Konposta, ongarri, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Nekazaritza, Suelo, Digitalización e innovación, Gizarte-berrikuntza, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, horticolas

H2020 SafeConsumE Proiektua: SafeConsumE: Kontsumitzaileen portaeraren aldaketaren bidez elikagai seguruagoak lortzea: tresna eta produktu eraginkorrak, komunikazio estrategiak, hezkuntza eta elikagaien bidezko gaixotasunek eragindako osasun zama murrizten duen elikagaien segurtasun politika.

Gizarte zientziak, hezkuntza zientziak, didaktika, didaktika, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Economía, microeconomía, mikroekonomia, Ingeniaritza eta teknologia, Otras ingenierías y tecnologías, Tecnología alimentaria, Seguridad alimentaria, Elikagaien segurtasuna, Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, elikadura, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, sentsoreak, El impacto de las prácticas del consumidor en la inocuidad de los alimentos: riesgos y estrategias de mitigación, Gizarte zientziak, hezkuntza zientziak, didaktika, didaktika, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, mikroekonomia, mikroekonomia, Ingeniaritza eta teknologia, Beste ingeniaritza eta teknologiak, elikagaien teknologia, Elikagaien segurtasuna, Elikagaien segurtasuna, Medikuntza eta osasun zientziak, Osasun Zientziak, elikadura, elikadura, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniaritza elektrikoa, ingeniaritza elektronikoa, informazio ingeniaritza, Ingeniaritza elektronikoa, sentsoreak, sentsoreak, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Digitalizazioa eta berrikuntza, Investigación, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor

H2020 EUFRUIT Proiektua: EBko Fruta Sarea

Gizarte zientziak, hezkuntza zientziak, didaktika, didaktika, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Horticultura, Fruticultura, Fruta-hazkuntza, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, Economía de la producción, Productividad, Produktibitatea, Medikuntza eta osasun zientziak, Osasun Zientziak, elikadura, elikadura, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, Economía sostenible, Ekonomia jasangarria, Cerrar la brecha entre investigación e innovación: el papel crucial de los servicios de apoyo a la innovación y el intercambio de conocimientos, Gizarte zientziak, hezkuntza zientziak, didaktika, didaktika, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, Fruta-hazkuntza, Fruta-hazkuntza, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, Ekoizpen-ekonomia, Produktibitatea, Produktibitatea, Medikuntza eta osasun zientziak, Osasun Zientziak, elikadura, elikadura, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, Ekonomia jasangarria, Ekonomia jasangarria, Políticas públicas, ayudas y subvenciones, Digitalizazioa eta berrikuntza, Economía, gestión financiera y fiscal, barazkiak