Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

BIODIVER126
Biodibertsitate Fundazioaren GAD-EX Laborategiko Proiektua: Gaztela eta Leongo Las Loras Geoparkean UNESCOren abeltzaintza estentsiboaren bidezko biodibertsitatea hobetzeko ekintzak
GAD-EX LABORATORIO proiektuak abeltzaintza estentsiboa sustatu eta hobetu nahi du, erabilera jasangarri hobea ahalbidetuko duen trantsizio baterako, abeltzaintza modernoago eta etorkizunera
Logo GO LEGUMHARI
LEGUMHARI Talde Operatiboa: Lekaleen azpiproduktuen balorizaziotik, iraunkortasunean egindako aurrerapenetatik eta ekonomia zirkularrean oinarritutako elikagai eta produktu berritzaileen garapena
Talde Operatiboak berrikuntza-estrategia bat proposatzen du, lekale mota desberdinen ekoizpenean eraginkortasuna, kalitatea eta ingurumen-iraunkortasuna handitzean eta ekoizpen-jarduera nagusiarekin...
Logo GO e-pienso
E-PIENSO Talde Operatiboa: Animalien nutrizioan elikagaien segurtasuna batera kudeatzeko plataforma teknologikoa
E-Food Talde Operatiboak animalien pentsuetarako lehengaien elikagaien segurtasuna kontrolatzeko estrategiak garatu nahi ditu, autonomia erkidego desberdinetan dauden sistemak batera erabiliz, kontrol...
Logo GO Pistacia
PISTACIA Talde Operatiboa: Kalitatezko pistatxoen ekoizpen jasangarria
Talde Operatibo hau Espainian pistatxoaren laborantza sustatzeko helburuarekin sortu zen, alternatiba oso errentagarri, lehiakor eta jasangarri gisa, ezagutza eta teknologia zuzenean nekazariei eta...

Horizon Europe Metacam Proiektua: Malgutasun metabolikoa lehortean: Portulaca aprobetxatuz C4-CAM bide konbinatu baten diseinu-printzipioak definitzeko

Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genética, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, botánica, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Biodibertsitatea, natura, paisaia eta lurzoruaren kudeaketa, Baserri Kudeaketa, Nekazaritza ekologikoa eta agroekologia, ni normalean

H2020 Plant.ID Proiektua: Landareen Identifikazio Molekularra

Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genética, adn, adna, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Ekologia, Ekosistemak, Ekosistemak, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, Adimen artifiziala, makina-ikaskuntza, makina-ikaskuntza, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, biología molecular, evolución molecular, eboluzio molekularra, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, Genomas, genomas eucarióticos, genomas eucariotas, Redes de formación innovadoras, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, adna, adna, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Ekologia, Ekosistemak, Ekosistemak, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, Adimen artifiziala, makina-ikaskuntza, makina-ikaskuntza, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, biologia molekularra, eboluzio molekularra, eboluzio molekularra, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, Genomak, genoma eukariotoak, genoma eukariotoak, Digitalizazioa eta berrikuntza, Baserri Kudeaketa, Investigación, Landareen osasuna eta produktu fitosanitarioak, hobekuntza genetikoa

H2020 ADAPT Proiektua: Estresarekiko erresistentzia handiko patatentzako garapen bizkortua

Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, Economía de la producción, Productividad, Produktibitatea, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniaritza elektrikoa, ingeniaritza elektronikoa, informazio ingeniaritza, Ingeniaritza elektronikoa, sentsoreak, sentsoreak, Medikuntza eta osasun zientziak, Medicina básica, fisiología, fisiologia, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Agricultura, Nekazaritza, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, biología molecular, biologia molekularra, Laboratorios Agri-Aqua, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, Ekoizpen-ekonomia, Produktibitatea, Produktibitatea, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniaritza elektrikoa, ingeniaritza elektronikoa, informazio ingeniaritza, Ingeniaritza elektronikoa, sentsoreak, sentsoreak, Medikuntza eta osasun zientziak, Oinarrizko medikuntza, fisiologia, fisiologia, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Nekazaritza, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, biologia molekularra, biologia molekularra, Higienea, nutrizioa eta elikagaien segurtasuna, Economía, gestión financiera y fiscal, Ikerketa

H2020 MelonMixVir Proiektua: Meloian birus mistoen infekzioak: gaixotasuna, bektoreen transmisioa, RNA isilaraztea eta landareen defentsa

Ciencias naturales, Ciencias biológicas, microbiología, Virología, Birologia, Ciencias médicas y de la salud, Medicina básica, patología, patologia, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Zoología, Entomología, Entomologia, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genética, ARN, ARN, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, biología molecular, biologia molekularra, Becas individuales Marie Sk?odowska-Curie (IF-EF), Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, mikrobiologia, Birologia, Birologia, Medikuntza eta osasun zientziak, Oinarrizko medikuntza, patologia, patologia, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Zoologia, Entomologia, Entomologia, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, ARN, ARN, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, biologia molekularra, biologia molekularra, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Frutales (pepita y hueso), horticolas

H2020 ExpoSEED proiektua: laboreetan hazien errendimenduaren kontrol molekularra aztertzea.

Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, biología celular, zelula biologia, Zientzia Naturalak, Ciencias físicas, Óptica, Microscopía, Mikroskopia, Medikuntza eta osasun zientziak, Ciencias de la salud, nutrición, elikadura, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, Genomas, Genomak, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Granos y oleaginosas, cereales, zerealak, Intercambio de personal de investigación e innovación Marie Sk?odowska-Curie (RISE), Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, zelula biologia, zelula biologia, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, Optika, Mikroskopia, Mikroskopia, Medikuntza eta osasun zientziak, Osasun Zientziak, elikadura, elikadura, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Genetika, Genomak, Genomak, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Zerealak eta olio-haziak, zerealak, zerealak, Mejora genética, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Landareen osasuna eta produktu fitosanitarioak, Digitalización e innovación, Investigación, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Cereal, oleaginosas y proteaginosas