Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

BIODIVER126
Biodibertsitate Fundazioaren GAD-EX Laborategiko Proiektua: Gaztela eta Leongo Las Loras Geoparkean UNESCOren abeltzaintza estentsiboaren bidezko biodibertsitatea hobetzeko ekintzak
GAD-EX LABORATORIO proiektuak abeltzaintza estentsiboa sustatu eta hobetu nahi du, erabilera jasangarri hobea ahalbidetuko duen trantsizio baterako, abeltzaintza modernoago eta etorkizunera
Logo GO LEGUMHARI
LEGUMHARI Talde Operatiboa: Lekaleen azpiproduktuen balorizaziotik, iraunkortasunean egindako aurrerapenetatik eta ekonomia zirkularrean oinarritutako elikagai eta produktu berritzaileen garapena
Talde Operatiboak berrikuntza-estrategia bat proposatzen du, lekale mota desberdinen ekoizpenean eraginkortasuna, kalitatea eta ingurumen-iraunkortasuna handitzean eta ekoizpen-jarduera nagusiarekin...
Logo GO e-pienso
E-PIENSO Talde Operatiboa: Animalien nutrizioan elikagaien segurtasuna batera kudeatzeko plataforma teknologikoa
E-Food Talde Operatiboak animalien pentsuetarako lehengaien elikagaien segurtasuna kontrolatzeko estrategiak garatu nahi ditu, autonomia erkidego desberdinetan dauden sistemak batera erabiliz, kontrol...
Logo GO Pistacia
PISTACIA Talde Operatiboa: Kalitatezko pistatxoen ekoizpen jasangarria
Talde Operatibo hau Espainian pistatxoaren laborantza sustatzeko helburuarekin sortu zen, alternatiba oso errentagarri, lehiakor eta jasangarri gisa, ezagutza eta teknologia zuzenean nekazariei eta...
Reducción de antibióticos en ganadería a través de una alimentación natural basada en el uso de hongos y algas

MICOALGA-FEED Talde Operatiboa: Abereen antibiotikoak murriztea onddoen eta algen erabileran oinarritutako elikadura naturalaren bidez.

hegaztiak, Animalien pentsu produktuak, Digitalizazioa eta berrikuntza, Animalien osasuna eta ongizatea, hobekuntza genetikoa, Ikerketa
life 26

LIFE Proiektua: Kafearen azpiproduktuak animalien pentsuetarako lehengai berri gisa balorizatzeko estrategia berriak

Nekazaritza, Baserri Kudeaketa, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Diversificación agraria (agroturismo, etc), Alimentación animal, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Productos de alimentación animal, Animalien elikadura, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Baserri Kudeaketa, Bioekonomia, ekonomia zirkularra, azpiproduktuen balorizazioa eta kudeaketa, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Animalien elikadura, Nekazaritza dibertsifikazioa (nekazaritza-turismoa, etab.), Animalien pentsu produktuak

H2020 OK-Net EcoFeed Proiektua: Animalia monogastrikoen pentsuei buruzko ezagutza sarea

Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Agricultura sostenible, nekazaritza jasangarria, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, datu-baseak, datu-baseak, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Biokimika, Biomolekulak, Proteinak, Proteinak, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Cultivos industriales, forrajes, Forraje, Nekazaritza Zientziak, Animalien eta esnekien zientzia, Etxeko animaliak, Animalien hazkuntza, Animalien elikadura, animalien pentsua, Redes Temáticas que recopilan conocimientos listos para la práctica, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, nekazaritza jasangarria, nekazaritza jasangarria, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, datu-baseak, datu-baseak, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Biokimika, Biomolekulak, Proteinak, Proteinak, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Industria-laboreak, bazka, Bazka, Nekazaritza Zientziak, Animalien eta esnekien zientzia, Etxeko animaliak, Animalien hazkuntza, Animalien elikadura, animalien pentsua, Agricultura ecológica y agroecología, Gestión de explotaciones, Energia, klima, ingurumen-zerbitzuak eta ingurumena, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, industria cárnica, Beste elikagai produktuen fabrikazioa, hegaztiak, Txerria, Zerealak, olio-haziak eta proteina-laboreak

H2020 Feed-a-Gene proiektua: Pentsuak, animaliak eta elikadura teknikak egokitzea abeltzaintzako ekoizpen sistemen eraginkortasuna eta iraunkortasuna hobetzeko.

Ciencias médicas y de la salud, Ciencias de la salud, nutrición, elikadura, Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Nekazaritza, Ciencias sociales, Economía y empresa, Economía, Economía de la producción, Ekoizpen-ekonomia, Nekazaritza Zientziak, Ciencia animal y láctea, Animales domésticos, Cría de animales, Animalien hazkuntza, Nekazaritza Zientziak, Biotecnología agrícola, Biomasa, biomasa, Genética y nutrición y fuentes alternativas de alimentación para la producción ganadera terrestre., Medikuntza eta osasun zientziak, Osasun Zientziak, elikadura, elikadura, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Nekazaritza, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, Ekoizpen-ekonomia, Ekoizpen-ekonomia, Nekazaritza Zientziak, Animalien eta esnekien zientzia, Etxeko animaliak, Animalien hazkuntza, Animalien hazkuntza, Nekazaritza Zientziak, nekazaritza bioteknologia, biomasa, biomasa, Alimentación animal, Gestión de explotaciones, Economía, gestión financiera y fiscal, Productos de alimentación animal

Horizon Europe Synfeed proiektua: animalien pentsu jasangarrirako proteina sintetikoak

Animalien elikadura, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras, Baserri Kudeaketa, Digitalización e innovación, Animalien pentsu produktuak, Avícola