Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

GO DIGIT4PORK
GO DIGIT4PORK: Txerri-spiece bait-koordinaziorako biki digitala
Txerri-hornikuntza-katerako biki digital bat ezartzea txerri-industria digitalki eraldatzeko eta optimizatzeko ikuspegi berritzailea da, onura ekonomikoak eta sozialak emanez, eraginkortasun...
GO YESWECAST
GO YESWECAST: arbasoen gaztainondoaren genomaren kontserbazioa eta berreskurapena fruta ekoizteko, klima-aldaketaren eta mehatxu fitosanitarioen aurrean duen erresilientzia hobetuz.
Proiektuaren jarduera desberdinak herrialdeko hainbat eskualdetan errepikatuko dira, zehazki, Galizian, Andaluzian, Asturiasen, Katalunian, Gaztela eta Leonen eta Extremaduran. Ekintza-eremu zehatzak...
GO WE CANN
GO WE CANN: Blockchain-en oinarritutako kalamu industrialaren laborantza kudeatzeko soluzioa, hazleen eragiketen segurtasuna eta karbono-aztarna ziurtatzeko.
Proiektuak hazien ekoizpenean eta kalamutik eratorritako produktuen trazabilitatean oinarritutako pilotu bat garatuko du, eta markatzaile molekularren garapena ikertuko da laborea optimizatzeko eta...
GO WELFARECUN
GO WELFARECUN: untxien hazkuntzan beita, garraio eta hilketa prozesu berriak animalien ongizatea hobetzeko
Baserriko untxien ongizatea zaintzen duen etxebizitza-dentsitate optimoa aurkitzea jardueraren bideragarritasun ekonomikoari eusteko egokia izanik; zehaztea zein den zoru mota egokiena untxiaren...
GO HIGOS

GO FIGS: Espainiako piku lehorren sektorean estrategia berritzaileen talde operatiboaren aplikazioa kalitate higieniko-sanitario handiena lortzeko

Horticultura al aire libre y cultivos leñosos (incl. viticultura, olivos, frutales, ornamentales), Dinamizar zonas rurales, Garantizar un ingreso viable, Aumento de la competitividad, Reequilibrar el poder en la cadena alimentaria, Acciones de Cambio Climático, Cuidado del medio ambiente, Preservación de paisajes y biodiversidad, Apoyar al relevo generacional, Recuperación de la superficie agrícola, bajo características paisajísticas de alta diversidad, Lograr la neutralidad climática, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Frutales (pepita y hueso), Digitalización e innovación, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Preparación y conservación de frutas y hortalizas, Gestión de explotaciones, RegadÍo, Higo, Higo seco, GO HIGOS
GO POMODORO

GO POMODORO: Extremaduran, Andaluzian eta Murtzian tomate industrialaren balioa handitzeko ekoizpen aurreratua eta jasangarria.

Horticultura al aire libre y cultivos leñosos (incl. viticultura, olivos, frutales, ornamentales), Dinamizar zonas rurales, Garantizar un ingreso viable, Aumento de la competitividad, Reequilibrar el poder en la cadena alimentaria, Acciones de Cambio Climático, Cuidado del medio ambiente, Preservación de paisajes y biodiversidad, Apoyar al relevo generacional, Recuperación de la superficie agrícola, bajo características paisajísticas de alta diversidad, Lograr la neutralidad climática, Frutales (pepita y hueso), Tomate, Digitalización, Plataforma, RegadÍo, Gestión de explotaciones, Competitividad, Rentabilidad, Preparación y conservación de frutas y hortalizasHigiene, nutrición y seguridad alimentaria, Sostenibilidad, GO POMODORO
Grupo Operativo FRUITCARE. Proyecto innovador para la sustitución de PPPs en fruta de hueso, frutos rojos y uva de mesa.

FRUITCARE Talde Operatiboa. Harri-frutetan, fruitu gorrietan eta mahai-mahatsetan PPPak ordezkatzeko proiektu berritzailea.

Frutales (pepita/hueso), Viñedo, Preparación y conservación de frutas y hortalizas, Investigación, Formación, demostración y asesoramiento, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Mejora genética, Competitividad y nuevos modelos de negocio
Cultivo sostenible de la papaya en clima subtropical-mediterráneo

Papayaren laborantza jasangarria klima subtropikal-mediterraneoan

Frutales (pepita/hueso), Preparación y conservación de frutas y hortalizas, Digitalización e innovación, Gestión de explotaciones, Competitividad y nuevos modelos de negocio

Babarrunaren laborantza sustatzea Katalunian Mongeta del Ganxet DOPrako kontserba berritzaileen bidez

industrias agroalimentarias, Calidad diferenciada, Mejora Productividad/Procesos, Calidad Diferenciada (Dop, Igp,Etc.), Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Mejora Y Promoción De Productos De Calidad Diferenciada-Dop/Igp/… / Productos Ecológicos, Grupo operativo, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Agricultura ecológica y agroecología, Preparación Y Conservación De Frutales Y Hortalizas, Frutales (pepita y hueso)