Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

BIODIVER126
Biodibertsitate Fundazioaren GAD-EX Laborategiko Proiektua: Gaztela eta Leongo Las Loras Geoparkean UNESCOren abeltzaintza estentsiboaren bidezko biodibertsitatea hobetzeko ekintzak
GAD-EX LABORATORIO proiektuak abeltzaintza estentsiboa sustatu eta hobetu nahi du, erabilera jasangarri hobea ahalbidetuko duen trantsizio baterako, abeltzaintza modernoago eta etorkizunera
Logo GO LEGUMHARI
LEGUMHARI Talde Operatiboa: Lekaleen azpiproduktuen balorizaziotik, iraunkortasunean egindako aurrerapenetatik eta ekonomia zirkularrean oinarritutako elikagai eta produktu berritzaileen garapena
Talde Operatiboak berrikuntza-estrategia bat proposatzen du, lekale mota desberdinen ekoizpenean eraginkortasuna, kalitatea eta ingurumen-iraunkortasuna handitzean eta ekoizpen-jarduera nagusiarekin...
Logo GO e-pienso
E-PIENSO Talde Operatiboa: Animalien nutrizioan elikagaien segurtasuna batera kudeatzeko plataforma teknologikoa
E-Food Talde Operatiboak animalien pentsuetarako lehengaien elikagaien segurtasuna kontrolatzeko estrategiak garatu nahi ditu, autonomia erkidego desberdinetan dauden sistemak batera erabiliz, kontrol...
Logo GO Pistacia
PISTACIA Talde Operatiboa: Kalitatezko pistatxoen ekoizpen jasangarria
Talde Operatibo hau Espainian pistatxoaren laborantza sustatzeko helburuarekin sortu zen, alternatiba oso errentagarri, lehiakor eta jasangarri gisa, ezagutza eta teknologia zuzenean nekazariei eta...
GO Lúpulos de Calidad. Innovaciónes en el cultivo de lúpulo en España para mejorar la sostenibilidad de las

KALITATE LUPULU Talde Operatiboa: Espainian lupuluaren laborantzan berrikuntzak ustiategien iraunkortasuna hobetzeko

horticolas, Digitalización e innovación, Fertilizantes, RegadÍo, Gestión de explotaciones, Sanidad vegetal y fitosanitarios, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos
SENSOLIVE OIL: Análisis instrumental complemento al panel test.

SELAMBQ Talde Operatiboa: Espainiako Entrefino Arkume Larruaren Kalitate Proiektua. Espainiako Entrefino arkume azalaren kalitatea hobetzea. Entrefino arkume-larruen kalitatearen beherakadaren arrazoiak aztertzea eta hori atzera botatzeko aplikatutako irtenbideak

Ovino y caprino, Gestión de explotaciones, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Canales cortos o alternativos de comercialización, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Formación, demostración y asesoramiento
Logo GO Agrobiosol

AGROBIOSOL Talde Eragilea: Fruta eta barazkien kalitatea hobetzea material biodegradagarriak eta biodegradagarriak erabiliz ekoizpen jasangarriaren bidez.

Agricultura, Otros medios de producción, Técnicas de producción, Bioeconomía/Economía Circular/Proximidad, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Gestión De Residuos Y Subproductos / Economía Circular / Bioeconomía, Grupo operativo, Calidad, Sostenibilidad, Bioeconomía, RegadÍo, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Biodiversidad, naturaleza, paisaje y gestión de tierras
Logo PLUSCAVEX

PLUSCAVEX Talde Operatiboa: Extremaduran ekoitzitako cavaren kalitate organoleptikoa hobetzea

industrias agroalimentarias, Mejora Productividad/Procesos, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Mejora/Optimización De Procesos Productivos, Grupo operativo, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor
Logo Hypermeat

HYPERMEAT Talde Operatiboa: Txerri eta behi-haragiaren kalitatea eta elikagaien segurtasuna hobetzea irudi hiperespektralaren bidez.

industrias agroalimentarias, Técnicas de mejora de la calidad, Seguridad alimentaria, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Control Y Mejora De La Calidad Alimentaria-Alimentos Saludables, Grupo operativo, Nuevas Tecnologías, Calidad, Seguridad Alimentaria, industria cárnica, Porcino, bovinas

Talde Eragilea: Kalitatezko zuraren ustiapena eta bere sailkapen prozesua berregituratzea, bere ekoizpena dibertsifikatzeko eta tokiko merkatuetan ezartzeko.

forestal, Gestión De Masas Forestales, Gestión de explotaciones, Mejoras En La Gestión Forestal (Multifuncionalidad, Sostenibilidad..), Grupo operativo, Energía, clima, servicios ambientales y medio ambiente, Digitalización e innovación

Talde Operatiboa: Urrezko Valdejalón sagarraren kalitatea hobetzea

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Mejora De La Calidad, Grupo operativo, Digitalización E Innovación, Calidad, Productos Locales, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación

Talde Operatiboa: Aragoiko arrozaren kalitatearen berrikuntza eta hobekuntza

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Mejora De La Calidad, Grupo operativo, Mejora De Procesos, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor

Talde Eragilea: Fruta-barazkien kalitatea hobetzea, barietate genetiko tradizionalak sustatuz, ekoizpen-sistema iraunkorretan

Agricultura, Técnicas de producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Nuevos Cultivos/Recuperación Antiguos Cultivos/Productos (Turmicultura, Etc.), Grupo operativo

Talde Eragilea: Landare barietateen kalitatea hobetzeko identifikazio molekularra

Agricultura, Mejora genética, Mejora Genética / Bancos De Germoplasma, Grupo operativo, Identificación Molecular

Talde Operatiboa: Harategi propioa duten txerri ekoizleen negozio eredua sustatzea, kalitatearen kudeaketa ereduan berritzeko, produktuen balioa hobetzeko eta bezeroen eskakizunetara egokitzeko eta sustatzeko.

industrias agroalimentarias, Etiquetado / Adaptación A Demandas Consumidor, Etiquetado, Marketing Y Etiquetado / Estudios De Mercado / Envasado / Difusión / Publicidad, Grupo operativo, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, industria cárnica