Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Artilearen hautaketa eta sailkapena ardi ustiategi txikien lehiakortasuna hobetzeko (GO SEBASTIANA)
Gaur egun, artilea azpiproduktutzat hartzen da eta ardi-hazleek ez dute ia ordainsaririk jasotzen (0,00 € eta 0,40 €/animalia), eta horrek kostu gehigarria suposatzen du hari lotutako behar diren...
Demofarm
DEMOFARM Andaluzia

Nekazari eta abeltzain kolaboratzaileen benetako ustiategietan soluzio teknologiko digitalak aplikatzean oinarritzen da | ustiategien digitalizazioaren onurak eta abantailak gainerako nekazari eta

Solarwine
Mahatsondoen ekoizpen adimentsu eta jasangarrirako sistema agrovoltaiko berriak (GO SOLARWINE)
GO SOLARWINE berrikuntza proiektuari esker, sistema agrovoltaikoaren ebaluazio energetikoa eta agronomikoa lortzea espero da, ustiategiaren etekin ekonomikoa areagotuz.

Teknologia berriak kalitatezko arkume eta ahuntzaren eraldaketan, eragin txikiko sistema jasangarrietan

Ganadería, Técnicas De Producción, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Ganadería De Precisión-Nuevas Tecnologías Aplicadas A La Ganadería, Grupo operativo, Digitalización e innovación

Mougas mendi mankomunitatean urrutiko abeltzaintza kudeatzea

Ganadería, Técnicas De Producción, Gestión Explotaciones, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Ganadería De Precisión-Nuevas Tecnologías Aplicadas A La Ganadería, Grupo operativo, Digitalización e innovación, Porcino

Esnea 4.0. Adopzio digitalaren bizkortze aldera Galiziako esne-kate osoan

Ganadería, Técnicas De Producción, Mejora Productividad/Procesos / Incremento Del Valor Añadido, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Ganadería De Precisión-Nuevas Tecnologías Aplicadas A La Ganadería, Grupo operativo, Competitividad y nuevos modelos de negocio, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación, productos lácteos