Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

Selección y clasificación de lana para la mejora de la competitividad de pequeñas explotaciones ganaderas de ovino
Artilearen hautaketa eta sailkapena ardi ustiategi txikien lehiakortasuna hobetzeko (GO SEBASTIANA)
Gaur egun, artilea azpiproduktutzat hartzen da eta ardi-hazleek ez dute ia ordainsaririk jasotzen (0,00 € eta 0,40 €/animalia), eta horrek kostu gehigarria suposatzen du hari lotutako behar diren...
Demofarm
DEMOFARM Andaluzia

Nekazari eta abeltzain kolaboratzaileen benetako ustiategietan soluzio teknologiko digitalak aplikatzean oinarritzen da | ustiategien digitalizazioaren onurak eta abantailak gainerako nekazari eta

Solarwine
Mahatsondoen ekoizpen adimentsu eta jasangarrirako sistema agrovoltaiko berriak (GO SOLARWINE)
GO SOLARWINE berrikuntza proiektuari esker, sistema agrovoltaikoaren ebaluazio energetikoa eta agronomikoa lortzea espero da, ustiategiaren etekin ekonomikoa areagotuz.

Gazta mistoen fabrikazioan erabiltzen diren esne-osagaien identifikazioa eta kuantifikazioa

industrias agroalimentarias, Seguridad alimentaria, Fraude, Grupo operativo, Técnica Cuantificación, Nuevas Tecnologías (Biochips), Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Digitalización e innovación, Gestión de explotaciones, productos lácteos, bovinas, Ovino y caprino

Panel-probaren osagarri den analisi instrumentala (GO SENSOLIVE-OIL)

industrias agroalimentarias, Técnicas de mejora de la calidad, Gestión de explotaciones, Digitalización E Innovación De Producción/Productos, Control Y Mejora De La Calidad Alimentaria-Alimentos Saludables, Grupo operativo, Calidad, Nuevas Tecnologías, Fraude, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Digitalización e innovación, Aceites y grasas, leñosos, Olivar