Skip to main content

Proiektuak

Hilabeteko aipamena

BIODIVER126
Biodibertsitate Fundazioaren GAD-EX Laborategiko Proiektua: Gaztela eta Leongo Las Loras Geoparkean UNESCOren abeltzaintza estentsiboaren bidezko biodibertsitatea hobetzeko ekintzak
GAD-EX LABORATORIO proiektuak abeltzaintza estentsiboa sustatu eta hobetu nahi du, erabilera jasangarri hobea ahalbidetuko duen trantsizio baterako, abeltzaintza modernoago eta etorkizunera
Logo GO LEGUMHARI
LEGUMHARI Talde Operatiboa: Lekaleen azpiproduktuen balorizaziotik, iraunkortasunean egindako aurrerapenetatik eta ekonomia zirkularrean oinarritutako elikagai eta produktu berritzaileen garapena
Talde Operatiboak berrikuntza-estrategia bat proposatzen du, lekale mota desberdinen ekoizpenean eraginkortasuna, kalitatea eta ingurumen-iraunkortasuna handitzean eta ekoizpen-jarduera nagusiarekin...
Logo GO e-pienso
E-PIENSO Talde Operatiboa: Animalien nutrizioan elikagaien segurtasuna batera kudeatzeko plataforma teknologikoa
E-Food Talde Operatiboak animalien pentsuetarako lehengaien elikagaien segurtasuna kontrolatzeko estrategiak garatu nahi ditu, autonomia erkidego desberdinetan dauden sistemak batera erabiliz, kontrol...
Logo GO Pistacia
PISTACIA Talde Operatiboa: Kalitatezko pistatxoen ekoizpen jasangarria
Talde Operatibo hau Espainian pistatxoaren laborantza sustatzeko helburuarekin sortu zen, alternatiba oso errentagarri, lehiakor eta jasangarri gisa, ezagutza eta teknologia zuzenean nekazariei eta...

H2020 SHEALTHY Proiektua: Fruta eta barazki fresko eta gutxien prozesatuen osasuna zaintzeko teknologia fisiko ez-termikoak

Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruta-hazkuntza, Ciencias sociales, Economía y empresa, Negocios y gestión, Modelos de negocio, Negozio ereduak, Ingeniería y tecnología, Ingeniería de materiales, Recubrimientos y películas, Revestimientos y películas, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, cultivo de hortalizas, barazkien laborantza, Ciencias naturales, Ciencias físicas, Acústica, Ultrasonido, Ultrasoinua, Hacia una alimentación más sana y sostenible, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, Fruta-hazkuntza, Fruta-hazkuntza, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Negozioak eta kudeaketa, Negozio ereduak, Negozio ereduak, Ingeniaritza eta teknologia, Materialen ingeniaritza, Estaldurak eta filmak, Estaldurak eta filmak, Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, barazkien laborantza, barazkien laborantza, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, Akustika, Ultrasoinua, Ultrasoinua, Calidad diferenciada, etiquetado, trazabilidad y adaptación a las demandas del consumidor, Digitalización e innovación, Canales cortos o alternativos de comercialización, Economía, gestión financiera y fiscal, Agricultura ecológica y agroecología, Preparación y conservación de frutas y hortalizas, horticolas, Frutales (pepita y hueso)
logo proyecto horizonte ultrawine

H2020 ULTRAWINE Proiektua: LFHP ​​​​ULTRAsound teknologian oinarritutako mazerazio sistema eko-berritzailea ardogintzarako

Zientzia Naturalak, Ciencias informáticas y de la información, software, softwarea, Ingeniaritza eta teknologia, Materialen ingeniaritza, colores, koloreak, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Economía, Ekonomia, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, Akustika, Ultrasoinua, Ultrasoinua, Impulsar el potencial de las pequeñas empresas para la ecoinnovación y el suministro sostenible de materias primas, Zientzia Naturalak, Informatika eta Informazio Zientziak, softwarea, softwarea, Ingeniaritza eta teknologia, Materialen ingeniaritza, koloreak, koloreak, Gizarte zientziak, Ekonomia eta negozioak, Ekonomia, Ekonomia, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, Akustika, Ultrasoinua, Ultrasoinua, Digitalizazioa eta berrikuntza, Viñedo, leñosos

H2020 LIQUAM Proiektua: Potentzia handiko ultrasoinuen teknologiak eztiaren industria eta erlezaintza sektorea iraultzeko balioko du

Zientzia Naturalak, Ciencias biológicas, Bioquímica, Biomoléculas, Proteinas, Enzimas, Entzimak, Nekazaritza Zientziak, Ciencia animal y láctea, Apicultura, Erlezaintza, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, Akustika, Ultrasoinua, Ultrasoinua, Instrumento PYME, Zientzia Naturalak, Zientzia biologikoak, Biokimika, Biomolekulak, Proteinak, Entzimak, Entzimak, Nekazaritza Zientziak, Animalien eta esnekien zientzia, Erlezaintza, Erlezaintza, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, Akustika, Ultrasoinua, Ultrasoinua, Marketin-kanal laburrak edo alternatiboak, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Apícola

Horizon Europe proiektua WASTEtoSAFETY: ekonomia zirkularreko ikuspegi bat laranja azalen hondakinak balorizatzeko, elikagaien segurtasuna ezartzeko

Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, Akustika, Ultrasoinua, Ultrasoinua, Higiene, nutrición y seguridad alimentaria, Ekonomia, finantza eta zerga kudeaketa, Bioeconomía, economía circular, valorización y gestión de subproductos, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Marketin-kanal laburrak edo alternatiboak, Cítricos

H2020 OLIVE-SOUND Proiektua: Ultrasoinu erreaktorea: oliba olioa erauzteko prozesu jarraitu baterako irtenbidea

Ciencias agrícolas, Agricultura, silvicultura y pesca, Agricultura, Horticultura, Fruticultura, Fruta-hazkuntza, Ciencias naturales, Ciencias físicas, mecánica clásica, mecánica de fluidos, dinámica de fluidos, fluidoen dinamika, Ingeniería y tecnología, Ingeniería eléctrica, ingeniería electrónica, ingeniería de la información, Ingeniería electrónica, Sensores, sentsoreak, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, Acústica, Ultrasonido, Ultrasoinua, Vía Rápida hacia la Innovación (FTI), Nekazaritza Zientziak, Nekazaritza, basogintza eta arrantza, Nekazaritza, Baratzezaintza, Fruta-hazkuntza, Fruta-hazkuntza, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, mekanika klasikoa, fluidoen mekanika, fluidoen dinamika, fluidoen dinamika, Ingeniaritza eta teknologia, Ingeniaritza elektrikoa, ingeniaritza elektronikoa, informazio ingeniaritza, Ingeniaritza elektronikoa, sentsoreak, sentsoreak, Zientzia Naturalak, Zientzia fisikoak, Akustika, Ultrasoinua, Ultrasoinua, Kalitate bereizia, etiketatzea, trazabilitatea eta kontsumitzaileen eskaeretara egokitzea, Digitalizazioa eta berrikuntza, Marketin-kanal laburrak edo alternatiboak, Economía, gestión financiera y fiscal, Nekazaritza ekologikoa eta agroekologia, Aceites y grasas, Olivar, egurtsu