Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

NEKAZARITZA DRONOAK
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Big data eta satelite bidezko IoT aplikazioak laboreen monitorizazioan
Ikastaro honen helburu orokorra da parte-hartzaileei ezagutza teoriko eta praktikoa ematea Big Data, Gauzen Internet (IoT) eta satelite bidezko analisia laboreen jarraipena, jarraipena eta
nekazaritza ekologikoko ikastaroa aholkularientzat
30/04/2025
IFAPA
Nekazaritza ekologikoko prestakuntza espezializatua nekazaritzako elikagaien aholkularientzat
80 orduko lineako ikastaroa. Eskaerak aurkezteko epea zabalik dago 2025/04/15 arte Behaketak Ezinbestekoa da prestakuntza-programa honetan eskabideak ebaluatzeko irizpideei buruzko informazioa kontuan
ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
kostu baxuko upategiaren azterketa ikastaroa ilustratzen duen mahastia
26/11/2024
Hazi

Analisi enologikoen interpretazioa eta upategian analisi errazak eta merkeak egitea

Ikastaro nabarmen praktikoa, non jasotako analisien emaitzen analisia landuko dugu eta baita norberak zein datu lor ditzakeen upategian (azidotasun osoa, pH, azidotasun lurrunkorra, sufre librea,..)
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin kontinentala duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, non Iberiar penintsularen barnealdean gertatzen diren klima kontinental eta trantsitiboen aniztasuna ezagutuko duzu, iparraldeko edo hegoaldeko goi-ordokian gauden, mahastiaren altueraren, haren orientazioaren edo barietateen arabera. horrekin egiten dira ardoak. Mahastizaintza eta enologia praktikak aldatu egingo dira
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima Epeleko Mahasti Barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non tenperatura eta lehorte garaiak dituzten Mediterraneoko klima-lurraldeetako mahats-barietateen ezaugarri bereziak eta egokitzapen biologikoa ezagutzeko.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin atlantikoa duten jatorri-deiturak

Espainia iparraldeko eta Kanariar Uharteetako Jatorrizko Deiturako ardoen ezaugarriak ezagutzeko ikastaroa.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima hotzeko epeleko mahatsondo barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainia iparraldeko eta mendialdeko klimara ondoen egokitzen diren mahats-barietateen ezaugarri bereziak, haien morfologia, ekoizten dituzten ardoak eta armonia gastronomiko arrakastatsuenak ezagutuko dituzu.
mahatsak
24/01/2024
HAZI

Biltegiko kostuen kalkulua

Zehaztea mahatsa ardo bihurtzearen batez besteko kostua mahasti propioak dituzten upategietarako edo kanpoko hornitzaileen mahatsekin. Ekoizleei eta sektorean sartuko diren pertsonei zuzendua Prezioa: 36€
ardo kopa
23/01/2024
HAZI

Kostuen kalkulua upeltegian

Zehaztu DOCa Errioxako mahats kilo bakoitzaren batez besteko ekoizpen-kostua landaketa-motaren arabera (beira edo trellis). Mahastizaintzako profesionalei edo sektorean sartuko direnei zuzenduta. Prezioa: 36€
Hazi Logotipoa
22/01/2024
HAZI

Txotx langileentzako janari-kudeatzailea

Sagardotegiari buruzko oinarrizko informazioa: historia, egungo egoera, zerbitzuak, bisita gidatuak... - Sagardoaren oinarrizko informazioa eta prezioak - Denda - Sagardoaren sektorearen zereginak eta erronkak - Gomendioak: Etxeko sagardoaren tratamendua. - Komunikazio beharrak: taldeak, sareak, publizitatea... Prezioa: 36 €