Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

Fiware logotipoa
16/06/2025
La Vega Innova
FIWARE Adituen Entrenamendu Campua
FIWARE teknologiari buruzko 26 orduko ikastaro aurreratu honetarako izen-ematea ekainaren 11ra arte dago zabalik, eta FIWARE Aditu ziurtagiria lortzea dakar. Ikastaro hau FIWARE Fundazioak diseinatu
ikastaroaren kartela
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Abeltzaintza Zehaztasunaren Aplikazioak
Madrilgo Unibertsitate Politeknikoak antolatutako ikastaro hau Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioak sustatutako Nekazaritza Elikagaien, Basogintzaren eta Landa Sektoreen Digitalizazio
NEKAZARITZAKO DRONAK
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Datu handien eta satelite bidezko gauzen internet aplikazioak laboreen monitorizazioan
Ikastaro honen helburu orokorra parte-hartzaileei Datu Handiak, Gauzen Internet (IoT) eta satelite bidezko analisiak erabiltzeari buruzko ezagutza teorikoak eta praktikoak ematea da, laboreen
nekazaritza ekologikoko ikastaroa aholkularientzat
30/04/2025
IFAPA
Nekazaritza ekologikoko prestakuntza espezializatua nekazaritzako elikagaien aholkularientzat
80 orduko lineako ikastaroa. Eskaerak aurkezteko epea zabalik dago 2025/04/15 arte Behaketak Ezinbestekoa da prestakuntza-programa honetan eskabideak ebaluatzeko irizpideei buruzko informazioa kontuan
Elikagaien etiketatzea: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa Elikagaien etiketatzeari buruzko ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa
12/05/2025
Simbiosis S. Coop. Galega

Elikagaien etiketatzea: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa Elikagaien etiketatzeari buruzko ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren aplikazioa

Elikagaien Etiketatze Ikastaroa: 1169/2011 Erregelamenduaren Aplikazioa 144,00€ – 250,00€ HURRENGO EDIZIOAK / MATRIKULAZIO IREKIA Martxoak 12 - Maiatzak 16 MODALITATEA: online 4,2 CFC - 35 ordu Ikastaroak elikagaien etiketatzeari buruzko legeria orokorra modu antolatu, laburbildu eta antolatuan lantzen du, benetako kasuen adibide ugarirekin
adimen artifiziala
25/04/2025
Veraliment

Elikagaien Sektorerako Adimen Artifizialaren Sarrera

Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketak Adimen Artifizialarekin. Zergatik hasi Adimen Artifizialean ikastaro honekin? Elikagaien industriarako ikastaro bat diseinatu dugu, zure eguneroko arazoak konpontzen lagunduko dizuten kasu praktiko ugarirekin. Hartu elikaduraren sektorerako
fruta eta barazkiekin ilustrazioa
20/01/2025
Colegio Oficial de Ingenieros Agrónomos de Andalucía a través de la Fundación Andaluza de Ingenieros Agrónomos

globalGAP protokolo ikastaroa (IFA) v.6. Frutak eta barazkiak: Edukiak eta ziurtapen prozesuak MATRIKULA IREKIA

Prestakuntza-ekintza honek BEHARREZKO EZAGUTZAK ETA GLOBALG.AP IFA ESKEMAREN GILTZAK LORTZEA, 6. bertsioan eta QMS eta manipulazio zentroen barne-IKUSKARITZAK EGITEKO BEHARREZKO EZAGUTZA ETA KALIFIKAZIOA LORTZEA, baita ekoizpen-eremuetako barne-ikuskaritzak ere. GLOBALG.AP Ziurtagiriak, Ustiategien Berme Integraturako Araua (IFA) bezala ere ezaguna
mugikorra
03/10/2024
IFAPA

Nekazaritza sektorerako soluzio teknologikoetan prestakuntza espezializatua

40 orduko ikastaroaren edukiak Nekazaritza Kudeatzeko softwarea, Big Data, Robotika, Marketplaces: merkataritza elektronikoa, Bioteknologia eta Big Data Biologikoa dira. PROGRAMA | ESKABIDEAK 2024/09/19ra arte | INFORMAZIOA eta GALDERAK Asesorformacion.ifapa@juntadeandalucia.es helbidean
nekazaritzako elikagaien prestakuntzaren logotipoa
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Errentagarritasuna eta iraunkortasuna esne-sektorean

Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioko (MAPA) landa-teknikarien etengabeko prestakuntza-planaren ikastaroa. MAPA PRESTAKUNTZA | IKASTAROAREN EGUTEGIA | ESKAERA-INPRIMAKIA
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
barazkiak
30/04/2024
IFAPA

Nekazaritza ekologikoan prestakuntza espezializatua

Edukiak Aurrekariak eta aurreko kontzeptuak Legeria: Araudia eta laguntzak Kontrola eta ziurtagiria ekoizpenean Ernalketa Biodibertsitatea Haziak eta landare-materiala Izurriteen eta gaixotasunen kontrola Adventizia Kontrola Abeltzaintza Ekologikoa Produktu ekologikoen merkaturatzea Nekazaritza Ekologikora Bihurtzeko Prozesua
laranja perretxikoekin
29/04/2024
CNTA

Elikagaien iraupena

CNTA ikastaroa, kalitate sentsorial eta mikrobiologikoaren ikuspuntutik elikagaien iraupenaren azterketan aplikatu beharreko metodologiei buruzko beharrezko ezagutzak eskuratzeko. Izen-ematea 2024ko urtarrilaren 16tik 2024ko apirilaren 29ra PROGRAMA
ELIKAGAIEN ETIKETATU
25/04/2024
CNTA

Elikagaien etiketatzea Europan: nutrizio- eta osasun-adierazpena

CNTA ikastaroa Europan nutrizio- eta osasun-adierazpenei aplikatzen zaien legedia ezagutzeko eta zure enpresaren produktuetan erabil ditzakezun aldarrikapenak identifikatzen eta justifikatzen ikasteko. Izen-ematea 2023ko azaroaren 21etik 2024ko apirilaren 24ra PROGRAMA
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin kontinentala duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, non Iberiar penintsularen barnealdean gertatzen diren klima kontinental eta trantsitiboen aniztasuna ezagutuko duzu, iparraldeko edo hegoaldeko goi-ordokian gauden, mahastiaren altueraren, haren orientazioaren edo barietateen arabera. horrekin egiten dira ardoak. Mahastizaintza eta enologia praktikak aldatu egingo dira
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima Epeleko Mahasti Barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non tenperatura eta lehorte garaiak dituzten Mediterraneoko klima-lurraldeetako mahats-barietateen ezaugarri bereziak eta egokitzapen biologikoa ezagutzeko.
janari
16/04/2024
CNTA

Elikagaien legedia: FSSC 22000 v6

CNTA ikastaro hau elikagaien segurtasun-arau hau ezartzeko lehen urratsak ematen ari diren eta bere edukiaren ikuspegi orokorra izan nahi duten enpresei laguntzeko sortzen da. Izen-ematea 2023ko azaroaren 20tik 2024ko apirilaren 15era PROGRAMA
elikagaien etiketatze ikastaroaren kartela
10/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Animalia-jatorriko elikagaien etiketatzea

50 orduko lineako ikastaroa non animalia-jatorriko produktu guztien etiketatzearen alderdi zehatzak landuko dira: haragi eta haragi-produktuen etiketatzea, esnea eta esnekiak, arrautzak eta arrautza-produktuak eta arrantza-produktuak, eta elikagaien etiketatze-legedia. animalia jatorrikoak. PROGRAMA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, formacion
Enpresa ekologikoan autokontrol sistemaren ezarpenaren kartela
10/04/2024
ECOVALIA

Enpresa Ekologikoan Autokontrol Sistema ezartzea

80 orduko lineako ikastaroa, parte-hartzaileei ekoizpen ekologikoari buruzko ezagutzak eta ekoizpen ekologikoari buruzko Europako araudiari buruzko aholkuak emateko jarraibideak, elikagaien ziurtapen-prozesuak eta enpresa ekologikoentzako autokontrol-sistemak EBko estandarren arabera. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO
Abeltzaintza Ekologikoaren Ikastaroaren Kartela
05/04/2024
ECOVALIA

Abeltzaintza ekologikoa

40 orduko lineako ikastaroa, zure baserria ekoizpen ekologikora bihurtzeko beharrezko ezagutzak eskaintzea helburu duena. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, 34955018961 eta formacion@ecovalia.org
trazabilitatea ikastaroaren kartela
04/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Trazabilitatea elikagaien sektoreko enpresetan

Elikagaien sektorean lan egiten dutenentzat (Albaitariak, Nekazaritzako Ingeniariak, Biologoak eta erlazionatutako lanbideak) eta enpresa batean trazabilitate sistema bat ezarri nahi dutenentzat interes berezia duen trazabilitateari buruzko 40 orduko online ikastaroa. Ikastaro hau Osasun Sistema Nazionalak egiaztatuta dago 4.8 kreditu etengabeko
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin atlantikoa duten jatorri-deiturak

Espainia iparraldeko eta Kanariar Uharteetako Jatorrizko Deiturako ardoen ezaugarriak ezagutzeko ikastaroa.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima hotzeko epeleko mahatsondo barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainia iparraldeko eta mendialdeko klimara ondoen egokitzen diren mahats-barietateen ezaugarri bereziak, haien morfologia, ekoizten dituzten ardoak eta armonia gastronomiko arrakastatsuenak ezagutuko dituzu.
haziak
12/03/2024
IFAPA

Nekazaritza ekologikoan prestakuntza espezializatua

Edukiak Aurrekariak eta aurreko kontzeptuak Legeria: Araudia eta laguntzak Kontrola eta ziurtagiria ekoizpenean Ernalketa Biodibertsitatea Haziak eta landare-materiala Izurriteen eta gaixotasunen kontrola Adventizia Kontrola Abeltzaintza Ekologikoa Produktu ekologikoen merkaturatzea Nekazaritza Ekologikora Bihurtzeko Prozesua