Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
AI ilustrazioa janariarekin
31/01/2025
Veraliment
Elikagaien sektorerako adimen artifizialaren sarrera
Ikasi adimen artifiziala zure eguneroko bizitzan nola aplikatzen Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketatzea Adimen Artifizialarekin
izurriteak
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Izurriteen kudeaketa integratua nekazaritza jasangarrirako
Ikastaro honetara joateko arrazoi nagusiak Hainbat izurrite motari buruzko ezagutzak eskuratzea, besteak beste, intsektu fitofagoei, landare-patogenoei, belar txarrak eta nekazaritza eta basogintzan
sagarra
09/04/2025
CNTA
Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?
Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
landa katuaren logotipoa
07/05/2024
RURALCAT

Oinarrizko segurtasuna eta laneko arriskuen prebentzioa nekazaritza-ustiapenean

Nekazaritza-enpresa batean segurtasunari eta lan-arriskuen prebentzioari buruzko oinarrizko nozioak eskaintzen dituen 30 orduko ikastaroa. PROGRAMA | IZEN-EMATEA 2024/04/08-2024/04/17 bitartean | INFORMAZIOA eta harremana Mas Bové Nekazaritza Eskolan: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
laranja perretxikoekin
29/04/2024
CNTA

Elikagaien iraupena

CNTA ikastaroa, kalitate sentsorial eta mikrobiologikoaren ikuspuntutik elikagaien iraupenaren azterketan aplikatu beharreko metodologiei buruzko beharrezko ezagutzak eskuratzeko. Izen-ematea 2024ko urtarrilaren 16tik 2024ko apirilaren 29ra PROGRAMA
FECOAM logotipoa
15/04/2024
FECOAM

Fruta eta barazkien manipulatzailea

10 orduko ikastaro presentziala, azken kontsumitzaileari zuzendutako elikagaien segurtasunari eta osasunari buruzko indarreko legedia eta higiene-jardunbide zuzenak zuzen eta eraginkortasunez aplikatzen irakasten dituena. PROGRAMA | INFORMAZIOA eta IZEN-EMATEA, 968351282 / 699786927, lidia.perez@fecoam.es | LEKUA: Alguazazko Udala
Hazi logotipoa
15/04/2024
HAZI

Garraioa eta animalien ongizatea

Garraiatzen diren animaliekin lotutako hainbat alderdi aztertuko diren ikastaroa, haien anatomiatik hasi eta segurtasun eta ongizateraino, eta horri buruzko legeria berria eta garraiolarientzat dakarren betebeharrak eta betebeharrak ezagutaraziko dira.
elikagaien etiketatze ikastaroaren kartela
10/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Animalia-jatorriko elikagaien etiketatzea

50 orduko lineako ikastaroa non animalia-jatorriko produktu guztien etiketatzearen alderdi zehatzak landuko dira: haragi eta haragi-produktuen etiketatzea, esnea eta esnekiak, arrautzak eta arrautza-produktuak eta arrantza-produktuak, eta elikagaien etiketatze-legedia. animalia jatorrikoak. PROGRAMA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, formacion
trazabilitatea ikastaroaren kartela
04/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Trazabilitatea elikagaien sektoreko enpresetan

Elikagaien sektorean lan egiten dutenentzat (Albaitariak, Nekazaritzako Ingeniariak, Biologoak eta erlazionatutako lanbideak) eta enpresa batean trazabilitate sistema bat ezarri nahi dutenentzat interes berezia duen trazabilitateari buruzko 40 orduko online ikastaroa. Ikastaro hau Osasun Sistema Nazionalak egiaztatuta dago 4.8 kreditu etengabeko
EILZA logotipoa
19/02/2024
EILZA

Jogurta eta esne hartzitua teknologia

Ikastaroak jogurten eta esne hartzituen ezaugarri fisiko-kimikoen eta mikrobiologikoen ezagutza lantzen du eta ekoizpen-prozedurak aztertzen ditu. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | HARREMANETARAKO: formacion@eilza.es eta 654826419
ainia ikastaroa
19/02/2024
AINIA Learning

Elikagaien Segurtasunaren Kultura Planaren garapena eta ezarpena

Lineako ikastaro honek zure erakundearen elikagaien segurtasunaren kultura identifikatu, neurtu eta hobetzeko prozesua planifikatzeko aukera emango dizu. Kultura zer den eta hura hobetzeko planak nola gauzatu ikasiko duzu. Honako modulu hauek ditu: Elikagaien Segurtasunaren Kulturaren Sarrera Elikagaien segurtasunaren kultura hobetzeko programaren
IRFAP logotipoa
18/02/2024
IRFAP

Higiene-jardun egokiak nekazaritzako lehen mailako ekoizpenean

Ikastaroak aukera ematen du higienetik eratorritako nekazaritza-ekoizpen primarioan ekoizleen betebeharrak ezagutzea. EDUKIAK (10 h) 1. Alderdi orokorrak 2. Nekazaritza erabilerarako ura 3. Produktu fitosanitarioak erabiltzea 4. Ongarri eta zuzenketa organikoen erabilera 5. Ongarri ez-organikoen erabilera 6. Langileen eta nekazaritza-ustiategien
Elikagaien segurtasunaren ziurtagiria: IFS BRC
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Elikagaien segurtasunaren ziurtagiria: IFS BRC

Elikagaiak prozesatzeko enpresen ziurtagiria elikagaien segurtasun-arauekin Bere produktuaren kalitatearen eta segurtasunaren berme gisa eta enpresa lehiakideetatik bereizteko aukera ematen duen metodo gisa sendotzen ari da. Lineako ikastaroa 4 modulutan egituratuta dago, modulu bakoitzeko ebaluazio batekin . Ikasleak edukia formatu digitalean
Global GAP elikagaien segurtasunaren ziurtagiria
15/02/2024
Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Elikagaien segurtasunaren ziurtagiria: GLOBAL GAP

Lineako ikastaro hau Bere helburua nekazaritzako elikagaien sektoreko lehen mailako produktuetan estandarrak ezartzeko GLOBAL GAPen aplikazio-eskakizunak aztertzea da. Arau hau kalitatea kudeatzeko sistema baten ezarpena ziurtatzera bideratuta dago, elikagaien segurtasuna eta kalitatearen kontrola bateratzearen ikuspegitik. Lineako ikastaroa 4
tipula laborantza
14/02/2024
Ruralcat

Garatu zure nekazaritzako elikagaien eraldaketa proiektua

Garatu zure nekazaritzako elikagaien eraldaketa proiektua/Desarrolla tu proyecto de transformación agroalimentaria Helburuak: Teknikoki trebatu parte-hartzaileak elikagaiak prozesatzeko jarduera bat eraginkortasunez, segurtasunez eta arauzko eskakizunak betez garatzeko. Proiektuak sustatzea, prestakuntzaren bidez eta baita ekoizleen sarea indartuz