Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
AI ilustrazioa janariarekin
31/01/2025
Veraliment
Elikagaien sektorerako adimen artifizialaren sarrera
Ikasi adimen artifiziala zure eguneroko bizitzan nola aplikatzen Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketatzea Adimen Artifizialarekin
izurriteak
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Izurriteen kudeaketa integratua nekazaritza jasangarrirako
Ikastaro honetara joateko arrazoi nagusiak Hainbat izurrite motari buruzko ezagutzak eskuratzea, besteak beste, intsektu fitofagoei, landare-patogenoei, belar txarrak eta nekazaritza eta basogintzan
sagarra
09/04/2025
CNTA
Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?
Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
olibondoen gasifikazio ikastaroa Segurako Atean
07/12/2024
IFAPA

Olibondoen azpiproduktuen erabileran gasifikazioaren aplikazioari buruzko jardunaldia

3 orduko jardunaldia eta bertan honako eduki hauek landuko dira: Gasifikazioa zer den deskribatzea. Gasifikazioaren aplikazioa olibadiaren azpiproduktuen eta oliba-olioaren erabileran. Biokarbaren aplikazioa lurzoruaren aldaketa organiko gisa.
echo circ
01/12/2024
Metodo - Formación

Doako lineako ikastaroa Ekonomia zirkularraren integrazioa enpresen kudeaketan

Murtziako Eskualdeko langileentzako ekonomia zirkularraren integrazioa enpresa-kudeaketan doako lineako ikastaroa. Ikastaro honek azken azterketa pertsonala du Murtziako egoitzan ( C/ Sierra Carbonera 3-5 Behea ). Lotutako lanbideak eta lanpostuak: enpresa-antolakuntza eta administrazioko goi-mailako teknikariak, kudeaketa- eta antolaketa-analistak
Olibaren gasifikazio ikastaroa
29/11/2024
IFAPA

Olibondoen azpiproduktuen erabileran gasifikazioaren aplikazioari buruzko jardunaldia

3 orduko jardunaldia eta bertan honako eduki hauek landuko dira: Gasifikazioa zer den deskribatzea. Gasifikazioaren aplikazioa olibadiaren azpiproduktuen eta oliba-olioaren erabileran. Biokarbaren aplikazioa lurzoruaren aldaketa organiko gisa.
txerria
29/11/2024

Animalien ongizatea txerriengan

Ikastaro honekin txerri-animalien ongizateari buruzko araudia eta haien manipulazio eta hazkuntza-baldintzak ezagutuko dituzu, baita instalazio eta ibilgailuen garbiketa eta desinfekzio protokoloak ere. 1. UNITATEA: TXERRIAREN ONGIZATEA 1. Kapitulua. Sarrera 1. gaia. Araudia 2. gaia. Definizioa 2. kapitulua. Anatomia, fisiologia eta etologia 1
olibondoa
25/11/2024
IFAPA

Olibondoen azpiproduktuen erabileran gasifikazioaren aplikazioari buruzko jardunaldia

3 orduko jardunaldia eta bertan honako eduki hauek landuko dira: Gasifikazioa zer den deskribatzea. Gasifikazioaren aplikazioa olibadiaren azpiproduktuen eta oliba-olioaren erabileran. Biokarbaren aplikazioa lurzoruaren aldaketa organiko gisa.
olibondoen gasifikazio ikastaroa Estepan
22/11/2024
IFAPA

Olibondoen azpiproduktuen erabileran gasifikazioaren aplikazioari buruzko jardunaldia

3 orduko jardunaldia eta bertan honako eduki hauek landuko dira: Gasifikazioa zer den deskribatzea. Gasifikazioaren aplikazioa olibadiaren azpiproduktuen eta oliba-olioaren erabileran. Biokarbaren aplikazioa lurzoruaren aldaketa organiko gisa.
Olibondoen gasifikazio ikastaroa Cabran
11/11/2024
IFAPA

Olibondoen azpiproduktuen erabileran gasifikazioaren aplikazioari buruzko jardunaldia

3 orduko jardunaldia eta bertan honako eduki hauek landuko dira: Gasifikazioa zer den deskribatzea. Gasifikazioaren aplikazioa olibadiaren azpiproduktuen eta oliba-olioaren erabileran. Biochara aplikatzea lurzoruaren aldaketa organiko gisa.
ikastaroa Hondakinen eta azpiproduktuen kudeaketa jasangarria Esnearen Industrian
04/11/2024
EILZA

Hondakinen eta azpiproduktuen kudeaketa jasangarria esne-industrian

40 orduko online prestakuntza teoriko-praktikoa, esne-industriako hondakin eta azpiproduktuen kudeaketa lantzen duena. Edukia Hondakinen eta azpiproduktuen kudeaketa jasangarrirako hastapena – 5 ordu Iraunkortasun arauak eta estrategiak – 5 ordu Hondakin eta azpiproduktu motak – 10 ordu Hondakinen eta azpiproduktuen kudeaketa jasangarriaren
itragra hive instalazio ikastaroa akisplataforma
05/07/2024
Asociación palentina de agricultores e ITAGRA Formación

Erlezaintzarako sarrera. Instalatu zure erlategia

30 orduko prestakuntzan zehar, erlauntzak kudeatzeko, laboreen eta nekazaritza-lanen aniztasuna, biodibertsitatea sustatzeko eta landa ingurunean enplegua sortzeko beharrezkoak diren oinarrizko ezagutzak lantzen dira. Edukiak Erleen biologia. Erlauntzaren morfologia eta gizarte antolaketa. Erlategiko produktuak eta eztia, polena, gelatina, propolia
landa katuaren logotipoa
07/05/2024
RURALCAT

Elikagaien hondakinen prebentzioa eta murrizketa

20 orduko ikastaroa, eta bertan parte-hartzaileek elikagaien galerak eta xahuketak prebenitzeko eta murrizteko, galerak kuantifikatzeko, puntu kritikoak identifikatu ahal izango dituzte, besteak beste. PROGRAMA | IZEN-EMATEA 2024/04/08-2024/04/17 bitartean | INFORMAZIOA eta harremana Mas Bové Nekazaritza Eskolan: 977343289 / aecacon.daam@gencat.cat
IVIAren logotipoa
16/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien negozio ideia berriei buruzko tailerra

Nekazaritzako elikagaien negozio ideia berriei buruzko tailerra. Teoria eta praktika PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | Kultur Etxea, Plaza Nagusia 2, 12132, Atzeneta del Maestrat, Castellón
EBko nekazaritza ekologikoaren logotipoa
15/04/2024
Instituto Tecnológico del Cantábrico

Nekazaritza ekologikoa

40 orduko ikastaroaren helburua da metodo eta praktika ekologikoekin nekazaritza-ustiapenak kudeatzeko oinarrizko teknikekin lotutako oinarriak eskuratzea. PROGRAMA | INSKRIPZIOA
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
15/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Elikagaien Produktu Berrien Garapena

60 orduko ikastaro presentzialaren helburu orokorra merkatuko egungo joeretara egokitutako elikagai-produktuak sortzeko eta hobetzeko berrikuntza-prozesuak ulertzeko eta aplikatzeko beharrezkoak diren ezagutzak, trebetasunak eta tresnak ematea da. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, Inés Rodríguez, untec@clusaga.org, 981 556
INTIA Logotipoa
08/04/2024
INTIASA

Erlezaintzarako sarrera

40 orduko iraupena duen ikastaro teoriko-praktikoa, non erlategiko lanak, udaberriko eta udako lanak, txorten eraketa, uzta prestatzea eta ezti monofloralaren ekoizpena irakatsi eta erakusten dira. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | KOKAPENA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, 948013058
ECOVALIA ekoizpen ekologikoa ikastaroaren azala
03/04/2024
ECOVALIA

Ekoizpen ekologikoa

Ekoizpen ekologikoan ustiategi bat kudeatu nahi duten profesionalentzako 80 orduko lineako prestakuntza, ekoizpen ekologikoan ustiategi bat kudeatu ahal izateko beharrezko ezagutza eskaintzea helburu duena. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, 34955018961 eta formacion@ecovalia.org
pertsonaren teklatua eramangarria
01/03/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Nekazaritza Ekologikoko Aholkularitza Ikastaroa

Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioaren Campus Birtualeko on line ikastaro honen helburua nekazaritza-ekoizpen ekologikoaren araudiaren ikuspegi orokorra eskaintzea da, eta ekoizpen mota honen oinarrizko oinarriak. INSKRIPZIOA
EILZA logotipoa
19/02/2024
EILZA

Jogurta eta esne hartzitua teknologia

Ikastaroak jogurten eta esne hartzituen ezaugarri fisiko-kimikoen eta mikrobiologikoen ezagutza lantzen du eta ekoizpen-prozedurak aztertzen ditu. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | HARREMANETARAKO: formacion@eilza.es eta 654826419
https://www.formacionagronomos.es/curso/curso-calculo-de-la-huella-de-carbono-y-la-huella-hidrica
03/10/2023
Formación Agrónomos

Karbono-aztarnaren eta ur-aztarnaren kalkulua

IKASTAROAREN AURKEZPENA Nekazaritzako elikagaien sistema ingurumena hondatzearen erantzule nagusietako bat da. Gaur egun, mundu mailan ur gezaren erabiltzaile handiena da: nekazaritzak munduan ateratzen den ur gezaren %70 hartzen du. Elikadura sistemak berotegi-efektuko gasen isuri guztien % 21 eta % 37ren erantzule ere bada. Ur-aztarna eta karbono