Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
AI ilustrazioa janariarekin
31/01/2025
Veraliment
Elikagaien sektorerako adimen artifizialaren sarrera
Ikasi adimen artifiziala zure eguneroko bizitzan nola aplikatzen Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketatzea Adimen Artifizialarekin
izurriteak
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Izurriteen kudeaketa integratua nekazaritza jasangarrirako
Ikastaro honetara joateko arrazoi nagusiak Hainbat izurrite motari buruzko ezagutzak eskuratzea, besteak beste, intsektu fitofagoei, landare-patogenoei, belar txarrak eta nekazaritza eta basogintzan
sagarra
09/04/2025
CNTA
Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?
Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
landa ekintzailetza ikastaroa
24/09/2024
RedPAC

Ekintzailetza landa eremuan, RedPACen bitartez

Irailaren 9ra arte, izena emateko epea zabalik dago bi edizio berritan urrutiko prestakuntza ikastaroa (streaming) : “Ekintzailetza landa eremuan”, RedPAC- ek antolatuta : Ikastaroaren 10. edizioa 2024ko irailaren 24tik urriaren 17ra bitartean egingo da, goizez , 10:00etatik 14:00etara. Ikastaroaren 11. edizioa 2024ko urriaren 15etik azaroaren 7ra
Hazi logotipoa
14/05/2024
HAZI

Oinarrizko baratzegintza ekologikoa

Baratze-enpresa bat martxan jartzeko beharrezkoak diren oinarrizko kontzeptuei buruzko prestakuntza orokorra duen ikastaro teoriko-praktikoa: landatzeko lursailen prestaketa, espezieak eta horien kudeaketa, landaketa edo ereitea, gaixotasunak eta izurriteak, teknika agroekologikoak erabiliz kontrola, etab.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
landa katuaren logotipoa
07/05/2024
RURALCAT

Nekazaritzako lankidetza eta laguntza sareak

20 orduko ikastaroa, ekoizle txikiak, nekazaritza eta nekazaritzako elikagaien proiektuak elkartu daitezen sustatzeko, beren proiektu produktiboak bideragarri egiteko printzipio eta praktika kooperatiboen bidez. PROGRAMA | IZEN-EMATEA 2024/04/08-2024/04/17 bitartean | INFORMAZIOA eta harremana Mas Bové Nekazaritza Eskolan: 977343289 / aecacon.daam
IVIAren logotipoa
22/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien merkaturatzea hobetzea

Nekazaritzako elikagaien merkaturatzea hobetzea. Nekazaritzako elikagaien marketinaren kontzeptu berriak. PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | CEDES Segorbe, Plaza Almudín 1, 12400, Segorbe, Castellón
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin kontinentala duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, non Iberiar penintsularen barnealdean gertatzen diren klima kontinental eta trantsitiboen aniztasuna ezagutuko duzu, iparraldeko edo hegoaldeko goi-ordokian gauden, mahastiaren altueraren, haren orientazioaren edo barietateen arabera. horrekin egiten dira ardoak. Mahastizaintza eta enologia praktikak aldatu egingo dira
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima Epeleko Mahasti Barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non tenperatura eta lehorte garaiak dituzten Mediterraneoko klima-lurraldeetako mahats-barietateen ezaugarri bereziak eta egokitzapen biologikoa ezagutzeko.
IVIAren logotipoa
16/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien negozio ideia berriei buruzko tailerra

Nekazaritzako elikagaien negozio ideia berriei buruzko tailerra. Teoria eta praktika PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | Kultur Etxea, Plaza Nagusia 2, 12132, Atzeneta del Maestrat, Castellón
IVIAren logotipoa
11/04/2024
IVIA

Nekazaritzako elikagaien eta nekazaritza turismoaren hobekuntza eta merkaturatzea

Nekazaritzako elikagaien eta nekazaritza turismoaren hobekuntza eta merkaturatzea. Marketing kontzeptu berriak. PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | Glorieta eraikina Fray Bonifacio Ferrer kalea 3, 12400 Segorbe, Castellón
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima hotzeko epeleko mahatsondo barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainia iparraldeko eta mendialdeko klimara ondoen egokitzen diren mahats-barietateen ezaugarri bereziak, haien morfologia, ekoizten dituzten ardoak eta armonia gastronomiko arrakastatsuenak ezagutuko dituzu.
nekazaritzako elikagaien prestakuntzaren logotipoa
22/03/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Nekazaritza ekologikoari buruzko aholkularitza

Doako ikastaroa, nekazaritza-ekoizpen ekologikoaren erregulazioari buruzko ikuspegi orokorra eskaintzen duena, eta ekoizpen mota honen oinarrizko oinarriak. Ikastaroa Massive Ministry Ikastaroaren Campusean izena eman eta 45 eguneko epean egin daiteke. IKASTAROKO PROGRAMAZIO OROKORRA: Nekazaritza ekologikoaren hastapenak EBko araudia eta kontrola
IVIAren logotipoa
11/03/2024
IVIA

Nekazaritza turismoa eta tokiko garapena

Nekazaritza turismoa eta tokiko garapena. Nekazalturismoko negozio ideiak eta ereduak. PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | CEDES C. Via Augusta z/g, 12194, Vall D'Alba, Castellón
IRAFen logotipoa
04/03/2024
IRIAF

Boilur-hazkuntza: Hastapena

Guadalajaran boilur-hazkuntzaren hastapen ikastaroa. APLIKAZIOA | IZEN-EMATEA secretaria.ciapa@jccm.es helbidean | Marchamalo Erlezaintza eta Nekazaritza Ingurumen Ikerketa Zentroa, Guadalajara
IVIAren logotipoa
19/02/2024
IVIA

Nekazaritza eta elikadura produktuen merkaturatzea

Nekazaritzako elikagaien marketinaren, produktuen eta elikagaien kontzeptu berriak PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_carcaixent@gva.es helbidean | 962469860 | Udalerri Mankomunitatea Diputazio Etorbidea, 28 46147 Casas Altas, Valentzia
Hazi Logotipoa
23/01/2024
HAZI

Labore estentsiboak: plangintza eta kudeaketa

Ekoizpen-egutegia. Laborantza txandaketa. Lurraren plangintza. Erosketa aurreikuspena. Arriskuen prebentzioa eta segurtasuna ustiapenean. Lan-protokoloa. Kontratazio pertsonala. Nekazaritza sektorean, zehazki laborantza estentsiboetan, jardueran sartu nahi duten pertsonei zuzendua. Prezioa: 36€
Laborantza errendimendua hobetzeko estrategiak
16/11/2022
Biomemakers

Laborantza errendimendua hobetzeko estrategiak

Webinarra. Laborantza errendimendua hobetzeko estrategiak BeCrop® teknologia lurzoruaren osasuna sustatzeko estrategia eraginkorrak garatzeko errendimendu hobetuari arreta berezia eskainiz nola erabili zen azaltzen duten kasuak aurkeztuko dira. Arto-ustiategi bateko zenbait eremutan errendimendu baxuaren arrazoiak identifikatzea izango da, etekina