Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

ikastaroaren kartela
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Doako prestakuntza Nekazaritza Ingeniaritzari lotutako gaitasun digitaletan
Otsailaren 7an amaitzen den aurrematrikulazio epearekin, Nekazaritzako Ingeniari Teknikoen Elkargoen Kontseiluak gaitasun digitalen prestakuntza-programa integrala jarri du martxan, izena emanda
AI ilustrazioa janariarekin
31/01/2025
Veraliment
Elikagaien sektorerako adimen artifizialaren sarrera
Ikasi adimen artifiziala zure eguneroko bizitzan nola aplikatzen Sortu prozedura zehatzak, atera behar duzuna araudi berri batetik edo egiaztatu zure produktuen etiketatzea Adimen Artifizialarekin
izurriteak
17/03/2025
CIHEAM Zaragoza
Izurriteen kudeaketa integratua nekazaritza jasangarrirako
Ikastaro honetara joateko arrazoi nagusiak Hainbat izurrite motari buruzko ezagutzak eskuratzea, besteak beste, intsektu fitofagoei, landare-patogenoei, belar txarrak eta nekazaritza eta basogintzan
sagarra
09/04/2025
CNTA
Jakin nahi al duzu zein den elikagaien iraupena?
Ikastaro birtuala, banakako dastaketa barne (informazioa zain)
landa ekintzailetza ikastaroa
24/09/2024
RedPAC

Ekintzailetza landa eremuan, RedPACen bitartez

Irailaren 9ra arte, izena emateko epea zabalik dago bi edizio berritan urrutiko prestakuntza ikastaroa (streaming) : “Ekintzailetza landa eremuan”, RedPAC- ek antolatuta : Ikastaroaren 10. edizioa 2024ko irailaren 24tik urriaren 17ra bitartean egingo da, goizez , 10:00etatik 14:00etara. Ikastaroaren 11. edizioa 2024ko urriaren 15etik azaroaren 7ra
Hazi logotipoa
14/05/2024
HAZI

Oinarrizko baratzegintza ekologikoa

Baratze-enpresa bat martxan jartzeko beharrezkoak diren oinarrizko kontzeptuei buruzko prestakuntza orokorra duen ikastaro teoriko-praktikoa: landatzeko lursailen prestaketa, espezieak eta horien kudeaketa, landaketa edo ereitea, gaixotasunak eta izurriteak, teknika agroekologikoak erabiliz kontrola, etab.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin kontinentala duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, non Iberiar penintsularen barnealdean gertatzen diren klima kontinental eta trantsitiboen aniztasuna ezagutuko duzu, iparraldeko edo hegoaldeko goi-ordokian gauden, mahastiaren altueraren, haren orientazioaren edo barietateen arabera. horrekin egiten dira ardoak. Mahastizaintza eta enologia praktikak aldatu egingo dira
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima Epeleko Mahasti Barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non tenperatura eta lehorte garaiak dituzten Mediterraneoko klima-lurraldeetako mahats-barietateen ezaugarri bereziak eta egokitzapen biologikoa ezagutzeko.
logo cluster asturias smarticy
15/04/2024
Cluster Asturias Smarticy

Nola prestatu Europako proposamen arrakastatsu bat?

16 orduko ikastaro teoriko-praktikoa, Horizon Europe Programarako proposamena aurkezteko gakoak ezagutzeko. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | Informazioa eta kontaktua, directional@smartcityasturias.org
Galiziako elikagaien klusterraren logotipoa
02/04/2024
Clúster Alimentario de Galicia (CLUSAGA)

Enpresa Berrikuntza Kudeaketan espezialitatea

Presentzial Ikastaroaren helburu nagusia berrikuntza-kudeatzaileak prestatzea da, berrikuntzaren ikuspegi estrategikoa zein horren ondorengo abiarazte eta jarraipena edozein enpresatan gauzatzeko gai izan daitezen. PROGRAMA | IZEN-EMATEA | INFORMAZIOA eta HARREMANETARAKO, Inés Rodríguez, untec@clusaga.org, 981 556 062
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima hotzeko epeleko mahatsondo barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainia iparraldeko eta mendialdeko klimara ondoen egokitzen diren mahats-barietateen ezaugarri bereziak, haien morfologia, ekoizten dituzten ardoak eta armonia gastronomiko arrakastatsuenak ezagutuko dituzu.
IVIAren logotipoa
11/03/2024
IVIA

Nekazaritza turismoa eta tokiko garapena

Nekazaritza turismoa eta tokiko garapena. Nekazalturismoko negozio ideiak eta ereduak. PROGRAMA | IZEN-EMATEA eta INFORMAZIOA esexag_vilareal@gva.es helbidean | 964336620 | CEDES C. Via Augusta z/g, 12194, Vall D'Alba, Castellón
landa eremurako prestakuntza
19/02/2024
Formación para el medio rural/Agroformación Extremeña

Nekazaritza enpresan sartzea

Nekazaritzako Lanbide Heziketarik ez duten eta nekazaritzako ekintzaile gisa sektorean sartuko diren gazteei zuzenduta, edo egiturazko laguntza jakin batzuetara sartu nahi duten edo Lehentasunezko Ustiaketa titulua eskuratu nahi duten gazteei zuzendua. PROGRAMA | Harremanetarako: 640376986 | Ikusi hemen beste data batzuk
plangintza
23/01/2024

Baratze-enpresaren plangintza eta kudeaketa

Ekoizpen-egutegia. Egin beharreko lanen plangintza. Erosketa aurreikuspena. Laborantza txandaketa. Langileen kudeaketa. Baratze sektoreko jardueran sartu nahi duten pertsonei zuzendua. Prezioa: 36€
Hazi Logotipoa
22/01/2024
HAZI

Txotx langileentzako janari-kudeatzailea

Sagardotegiari buruzko oinarrizko informazioa: historia, egungo egoera, zerbitzuak, bisita gidatuak... - Sagardoaren oinarrizko informazioa eta prezioak - Denda - Sagardoaren sektorearen zereginak eta erronkak - Gomendioak: Etxeko sagardoaren tratamendua. - Komunikazio beharrak: taldeak, sareak, publizitatea... Prezioa: 36 €
Okindegia eta gozogintza
22/01/2024

Okindegia eta gozogintza

Okindegi eta gozogintzako oinarrizko prestaketak. Prestaketa osagarriak, dekorazioa eta ontziratzea okindegian eta gozogintzan. Segurtasuna eta higienea okindegi eta gozogintza tailerrean. Okindegiaren sektorean hasi nahi duten langabetuei zuzenduta