Skip to main content

Prestakuntza ikastaroak

Nabarmena

Fiware logotipoa
16/06/2025
La Vega Innova
FIWARE Adituen Entrenamendu Campua
FIWARE teknologiari buruzko 26 orduko ikastaro aurreratu honetarako izen-ematea ekainaren 11ra arte dago zabalik, eta FIWARE Aditu ziurtagiria lortzea dakar. Ikastaro hau FIWARE Fundazioak diseinatu
ikastaroaren kartela
20/05/2025
UPM Universidad Politécnica de Madrid
Abeltzaintza Zehaztasunaren Aplikazioak
Madrilgo Unibertsitate Politeknikoak antolatutako ikastaro hau Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioak sustatutako Nekazaritza Elikagaien, Basogintzaren eta Landa Sektoreen Digitalizazio
NEKAZARITZAKO DRONAK
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Datu handien eta satelite bidezko gauzen internet aplikazioak laboreen monitorizazioan
Ikastaro honen helburu orokorra parte-hartzaileei Datu Handiak, Gauzen Internet (IoT) eta satelite bidezko analisiak erabiltzeari buruzko ezagutza teorikoak eta praktikoak ematea da, laboreen
nekazaritza ekologikoko ikastaroa aholkularientzat
30/04/2025
IFAPA
Nekazaritza ekologikoko prestakuntza espezializatua nekazaritzako elikagaien aholkularientzat
80 orduko lineako ikastaroa. Eskaerak aurkezteko epea zabalik dago 2025/04/15 arte Behaketak Ezinbestekoa da prestakuntza-programa honetan eskabideak ebaluatzeko irizpideei buruzko informazioa kontuan
kostu baxuko upategiaren azterketa ikastaroa ilustratzen duen mahastia
26/11/2024
Hazi

Analisi enologikoen interpretazioa eta upategian analisi errazak eta merkeak egitea

Ikastaro nabarmen praktikoa, non jasotako analisien emaitzen analisia landuko dugu eta baita norberak zein datu lor ditzakeen upategian (azidotasun osoa, pH, azidotasun lurrunkorra, sufre librea,..)
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024

Mediterraneoko eragina duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, eta bertan Empordàtik Cadizko eta Huelvako kostaldeetara ardogintzaren inguruko klima, lurzoru eta kultur tradizioen baldintzak ezagutuko dituzu. Tenperatura leunek mahatsaren heltze oso homogeneoa ahalbidetzen dute eta fruitu pisu handiko eta ahoan goxo-goxoak ematen dizkigute.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Espainiako uharteko mahatsondo barietateak eta atzerriko barietateak Espainiatik

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainian finkatu eta kalitatezko ardoak eskaintzeko gai izan diren atzerriko barietateak ezagutuko dituzu, bai barietate bakarrekoak, bai nahasteetan parte hartzen dutenak. Beste herrialde batzuetako azken barietateak aztertuko dira eta haien ezaugarri morfologiko nagusiak, laborantza beharrak, ekoizpen motak eta
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin kontinentala duten jatorri-deiturak

10 orduko lineako ikastaroa, non Iberiar penintsularen barnealdean gertatzen diren klima kontinental eta trantsitiboen aniztasuna ezagutuko duzu, iparraldeko edo hegoaldeko goi-ordokian gauden, mahastiaren altueraren, haren orientazioaren edo barietateen arabera. horrekin egiten dira ardoak. Mahastizaintza eta enologia praktikak aldatu egingo dira
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima Epeleko Mahasti Barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non tenperatura eta lehorte garaiak dituzten Mediterraneoko klima-lurraldeetako mahats-barietateen ezaugarri bereziak eta egokitzapen biologikoa ezagutzeko.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Eragin atlantikoa duten jatorri-deiturak

Espainia iparraldeko eta Kanariar Uharteetako Jatorrizko Deiturako ardoen ezaugarriak ezagutzeko ikastaroa.
ardo-eskolaren logotipoa, Espainiako ardo-erakunde profesionalen artekoa
01/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Klima hotzeko epeleko mahatsondo barietateak

10 orduko lineako ikastaroa, non Espainia iparraldeko eta mendialdeko klimara ondoen egokitzen diren mahats-barietateen ezaugarri bereziak, haien morfologia, ekoizten dituzten ardoak eta armonia gastronomiko arrakastatsuenak ezagutuko dituzu.
mahatsak
24/01/2024
HAZI

Biltegiko kostuen kalkulua

Zehaztea mahatsa ardo bihurtzearen batez besteko kostua mahasti propioak dituzten upategietarako edo kanpoko hornitzaileen mahatsekin. Ekoizleei eta sektorean sartuko diren pertsonei zuzendua Prezioa: 36€
ardo kopa
23/01/2024
HAZI

Kostuen kalkulua upeltegian

Zehaztu DOCa Errioxako mahats kilo bakoitzaren batez besteko ekoizpen-kostua landaketa-motaren arabera (beira edo trellis). Mahastizaintzako profesionalei edo sektorean sartuko direnei zuzenduta. Prezioa: 36€