Skip to main content

Mediateka

Hainbat sektore eta gairi buruzko informazioa eskaintzen duten jakintza-objektu dokumentalak, grafikoak edo/eta ikus-entzunezkoak eskaintzen dira hemen. Erabili hitzen bidezko bilaketa edo bilaketa-iragazkiak zure ezarpenerako erabilgarriak diren ikus-entzunezko eta dokumental ezagutza-objektuetara sartzeko.

Galdera edo iradokizunik baduzu, hemen jar zaitezke gurekin harremanetan.

Nekazaritzako Proba Espazio bat sortzeko gida metodologikoa

Nekazaritzako proba-espazioak ezartzeko metodologia berritzailea eskaintzen duen gida

Abeltzaintzako ustiapenen kudeaketa hobetzea. Talde Operatiboak Eta Proiektu Berritzaileak

Landa Garapeneko Programen, talde operatiboen eta abeltzaintzako ustiapenen kudeaketan hobekuntza gaietan lantzen ari diren proiektu berritzaileen bidez garatutako proiektuen bildumaren ingelesezko itzulpena.

Abeltzaintzako Ustiategien Kudeaketan hobekuntzak. Talde Operatiboak eta Proiektu Berritzaileak

Argitalpen hau Espainian eta Europako abeltzaintzako ustiategien kudeaketan hobekuntzari buruzko Talde Eragileen eta Proiektu Berritzaileen bilduma da.

Autonomiaz gaindiko berrikuntza proiektuen espedientea

Landa Garapenerako Programa Nazionalaren (PNDR) 2014-2022 Nekazaritza Produktibitaterako eta Iraunkortasunerako Europako Berrikuntza Elkarteko autonomiaz gaindiko talde operatiboek gauzatutako proiektu berritzaileen inbentarioa, 16.2 azpineurria.

Katalunian jarduten duten taldeak. 2018ko deialdia (katalana)

Dosier Teknikoa. 123: “Grups operatius a Catalunya. Call 2018” NPB Plan Estrategikoaren (PEPAC 2023-2027) esparruan garatutako Talde Operazioei eskainia dago, eta Nekazaritza Ezagutza eta Berrikuntza Sistemak barne hartzen ditu, AKISekin (Nekazaritza Ezagutza eta Berrikuntza Sistema) ere lotuta.

Talde Operatiboak Katalunian. 2018ko deialdia

"123 zk. Dosier Teknikoa: "Kataluniako Talde Operatiboak. Deialdia 2018" NPB Plan Estrategikoaren (PEPAC 2023-2027) esparruan garatutako Talde Operatiboei zuzenduta dago, eta Nekazaritzako Ezagutza eta Berrikuntza Sistemak kontuan hartuta, gainera. AKIS (Nekazaritza Ezagutza eta Berrikuntza Sistema) izenez ezagutzen dena.

Espainiako EIP-AGRI 2017-2022 proiektu autonomikoen gaineko txostena

Txostenak Espainian autonomiaz gaindiko mailan gauzatutako Nekazaritzako Produktibitate eta Iraunkortasunerako Europako Berrikuntzarako Lankidetza (EIP-Agri) talde operatiboen lehen finantzaketa-aldia (2014-2022) laburbiltzen du.

Espainiako abeltzaintzako ustiategietan estentsibotasunaren definizioa eta karakterizazioa

Espainian abeltzaintza estentsiboaren egoerari buruzko ikuspegi sintetikoa eskaintzen duen ikerketa, ardi- eta ahuntz-sektoreetan zentratua batez ere, nahiz eta belar-oinarritutako edozein abeltzaintzari dagozkion galdera orokor batzuk ere jorratzen dituen.

Espainiako Entrefino Arkume Larruaren Kalitate Proiektua. Espainiako arkume entrefinoaren azalaren kalitatea hobetzea. Entrefino arkume-larruen kalitatearen beherakadaren arrazoien azterketa eta hori atzera botatzeko aplikatutako irtenbideak (SELAMBQ)

Espainiako Entrefine arkumeen azalaren kalitatea hobetzea, haien balioa handitzeko.

RETA Talde Operatiboa: Nekazaritzako Proba Espazioen Sarea

Nekazaritzako Proba Espazioen Sarea sortzea, artikulatzea eta dinamizatzea, nekazaritza-sektorean eragile berriak txertatzen laguntzeko gizarte-berrikuntzako estrategia publiko-pribatuetan parte hartzeko helburuarekin.

GO OVINNOVA. «Transhumantziarako negozio eredu berritzailea, praktika zahar eta beharrezkoa».

Abeltzaintza-zerbitzuak eskaintzeko negozio-eredu baten diseinua artzaintza transhumantearen lehiakortasuna hobetzeko, ezinbestekoa den biodibertsitatea kontserbatzeko eta “larrearen” baliabidearen kudeaketa jasangarrirako.

Ugalketa-irtenbideak ezartzea esne-ardien ustiategien iraunkortasun ekonomikoa areagotzeko (reprovi)

Ikerketa-zentroek garatutako ezagutza aplikatzeko AI prozesu integrala hobetzeko esne-ardi estentsiboetan dosi seminalak prestatzen hasi eta haien aplikaziora arte.

Kalitatezko potro-haragia ekoizteko estrategia berritzaileak garatzea (CAVALE)

Hazkunde-kurbaren garapena, kontsumitzaileak potro-haragiarekiko duen pertzepzioa ezagutzea, gorpuzkiak sailkatzeko sistema bat zehaztea, gorpuzkeraren eta ebakitzearen errendimendua ezagutzea eta landutako produktuak garatzea eta balioztatzea.