Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

ekitaldiaren kartela
25/03/2025
Organic Advice Network
OrganicAdviceNetwork-eko lehen bisita gurutzarako izen-ematea zabalik: "Mahastizaintza ekologikoa Italian"
OrganicAdviceNetwork-eko lehen ibilbide gurutzarako izen-ematea: "Mahastizaintza ekologikoa Italian" otsailaren 25era arte dago zabalik OrganicAdviceNetwork , Espainian abian jarri berri den ekoizpen...
EKITALDI TRANSFERENTZIAK
12/03/2025
FYCMA
Nekazaritzako elikagaien berrikuntza ere agertu zen Transfiere Foroan
Transfiere sektore ezberdinetako adituak biltzen ditu ezagutza zientifiko eta teknologikoak trukatzeko, berrikuntza sustatzeko eta zientziaren eta enpresaren arteko harremana sendotzeko. Urtero...
aurreko edizioko irudia
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. 4.0 nekazaritza azoka
ExpoAgitech, The Countryside Fair 4.0 , bere bigarren edizioa ospatuko du 2025eko urriaren 28tik 30era bitartean . Lehen edizioaren arrakastaren ostean, 4.0 nekazaritza sektorean teknologia...
ECPA 205 kartela
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentzia
2025eko ekainaren 29a eta uztailaren 3a bitartean, Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentziaren (ECPA) hamabosgarren edizioa ospatuko da Bartzelonan, International Society of Precision...
ekitaldiaren kartela
07/03/2025
MAPA

Egun informatiboa GO GESVAC 4.0 baserritarrentzat

Martxoaren 7an izango da GESVAC 4.0 Talde Operatiboko abeltzainentzako lehen jardunaldi informatiboa. - 2. fasea Aranjuezeko (Madril) IMIDRA La Chimenea poligonoan. Programa: 12:00 Egunaren aurkezpena 12:15 IMIDRA Jarduerak Santiago Moreno Alcalde (IMIDRA Abeltzaintza Ikerketa eta Hobekuntza Arloko arduraduna) 12:30 Limousin Hazkuntza Programaren barneko probak Francisco Javier García Calvillo (Limousin Hazleen Espainiako Federazioko Zuzendari Teknikoa) 13:00 Garapen berriak GESVAC 4.0 plataforman José Luis Tejeda (Espainiako Frisiar Elkarteen Konfederazioko IKT Saila) 13:30 Haragiaren kalitatea ultrasoinuen bidez Nicolás Escartín (HUMECO Albaitaria) 14:15 Espainiako ardoa