Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

ekitaldiaren kartela
25/03/2025
Organic Advice Network
OrganicAdviceNetwork-eko lehen bisita gurutzarako izen-ematea zabalik: "Mahastizaintza ekologikoa Italian"
OrganicAdviceNetwork-eko lehen ibilbide gurutzarako izen-ematea: "Mahastizaintza ekologikoa Italian" otsailaren 25era arte dago zabalik OrganicAdviceNetwork , Espainian abian jarri berri den ekoizpen...
EKITALDI TRANSFERENTZIAK
12/03/2025
FYCMA
Nekazaritzako elikagaien berrikuntza ere agertu zen Transfiere Foroan
Transfiere sektore ezberdinetako adituak biltzen ditu ezagutza zientifiko eta teknologikoak trukatzeko, berrikuntza sustatzeko eta zientziaren eta enpresaren arteko harremana sendotzeko. Urtero...
aurreko edizioko irudia
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. 4.0 nekazaritza azoka
ExpoAgitech, The Countryside Fair 4.0 , bere bigarren edizioa ospatuko du 2025eko urriaren 28tik 30era bitartean . Lehen edizioaren arrakastaren ostean, 4.0 nekazaritza sektorean teknologia...
ECPA 205 kartela
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentzia
2025eko ekainaren 29a eta uztailaren 3a bitartean, Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentziaren (ECPA) hamabosgarren edizioa ospatuko da Bartzelonan, International Society of Precision...
Etiketatze-arauak
17/01/2025
Cooperativas Agro-Alimentarias Castilla-La Mancha

Elikagaien Etiketatzea, Telepresentzia Eguna

Nekazaritzako elikagaien sektoreko eta landa eremuko profesionalen kualifikazioa hobetzea Nekazaritzako elikagaien enpresen etiketatze-baldintza orokorrak ezagutzea, emandako informazioan enpresei kalte larriak eragin ditzaketen akatsak edo hutsegiteak saihesteko, hala nola produktuak erretiratzea, zigorrak, etab. Hartzaileak: Kooperatiba eta elikagaien enpresetako zuzendariak, kudeatzaileak, kudeatzaileak eta elikagaien kalitate eta segurtasuneko teknikariak, ahal dela; eta, oro har, kalitateari, elikagaien segurtasunari eta iraunkortasunari buruzko aholkulariak.
etorri zen
10/12/2024
Tierra plataforma digital agroalimentaria

Upategitik kontsumitzailera: ardoaren erronkak eta aukerak

Jardunaldi honen helburu nagusia ardoaren sektoreko lider eta profesional nagusiak biltzea da , egungo aurreikuspenak sakon aztertzeko eta salmenta garairako eta urteko beste une erabakigarrietarako estrategiak prestatzeko . Ekitaldian, oinarrizko gaiak eztabaidatuko dira, hala nola ardoaren ekoizpenaren proiekzioa , kontsumo-joerak estatuko eta nazioarteko merkatuetan, eta produktu-kategoria desberdinetako prezioen itxaropenak . Horrez gain, merkaturatzeko bide berriek, batez ere merkataritza elektronikoak, eskaintzen dituzten aukerak eta sektorearen hedapenean duten eragina aztertuko da . Topaketa ere plataforma bat izango da industriak ingurune global lehiakor eta etengabe eboluzionatzen duen batean dituen erronkak aztertzeko , balio kateko eragile ezberdinen arteko ideiak trukatzeko eta lankidetzarako espazio bat eskainiz. Ikuspegi horri esker , irtenbide berritzaileak identifikatu eta etorkizuneko erronken aurrean sektorearen posizioa sendotuko dugu . Webinarra: doan
ainia
10/12/2024

Elikagaien iraupenaren web-mintegia: kontsumo-joera berrietara egokitzea

Kontsumo-joera berriak azkar eboluzionatzen ari dira, teknologiaren, jasangarritasunaren eta kontsumitzaileen lehentasunen aldaketek bultzatuta. Kontsumitzaileak gero eta gehiago kezkatzen ditu erosketen ingurumen-inpaktuaz, eta osasun mentala eta fisikoa da lehentasuna, ongizatea, elikagai osasungarriak eta norbere burua zaintzeko esperientziak sustatzen dituzten produktuen kontsumoaren alde eginez. Elikagaien fabrikazioan osagai alternatibo berriak sartzen dira, kontsumoa murrizten duten elikagaien analogoak (haragia), baita kontsumitzailearen elikagaien segurtasunean eragin zuzena izan dezaketen sukaldaritza/kontsumo praktika berriak ere. Abenduaren 10ean egingo den "Elikagaien balio-iraupena: kontsumo-joera berrietara egokitzea" web-minategian, ohituren eta garapen-aldaketa hauek aurkeztuko dira, baita horiek loturiko arrisku mikrobiologiko eta fisiko-kimikoak eta nola aurre egin daitezkeen. aurre egin. Helburuak AINIA 2024 Barometroaren azkenengo AINIA 2024 Barometroaren arabera, erosketa-, kontsumo- eta sukaldaritza-ohitura berriak, baita osagai alternatibo eta antzeko elikagai berriak ere ezagutarazi. Elikagaien kontsumo-joera berriekin lotutako arrisku mikrobiologikoetan sakontzea. Osagai berriekin eta elikagai analogoekin lotutako arrisku fisiko-kimikoetan sakontzea. Nori zuzendua Elikagaien enpresetako I+G eta Kalitateko teknikariak. Webinarra profesionalentzat soilik. Metodologia Webinarra 1h15eko iraupena, 11:00etan CET (Espainiako ordua) hasiko dena eta 12:15 aldera amaituko dena. Izen-ematea abenduaren 9an amaituko da, 16:00etan. Izena eman ondoren, gure partetik lehen baieztapen-mezu bat jasoko duzu, eta GoToWebinar plataformako beste bat konektatzeko estekarekin. Bezperan jaso ez baduzu, jar zaitez gurekin harremanetan. Egitaraua AINIA Kontsumo Barometroaren aurkezpena eta aurkezpena «Bizitza baliagarri mikrobiologikoaren azterketak. Kontsumo-ohitura berriekin lotutako arriskuak. Laura Verdú, Mikrobiologia Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA «Bizitza-bizitza fisiko-kimikoen azterketak. «Osagai berriak dituzten elikagaien egonkortasuna». Sandra Leiva, Kimika Laborategia. Elikagaien Kalitatea eta Segurtasuna, AINIA Galderak eta ondorioak
behi-haragiaren nazioarteko 2. kongresuaren irudia
27/06/2024
Congreso Internacional de Vacuno

Okelaren Nazioarteko II

Presentzial eta online kongresua non teknikari eta abeltzainek aukera izango dute gizarteak behi-haragiaren sektoreaz duen irudian eta zein palanka aktibatu behar diren aurrez pentsatutako ideiei buelta emateko. Kongresuaren TRANSMISIOA-streaming PROGRAMA | IZEN-EMATEA | KOKAPENA | HARREMANETARAKO: congresointernacionalvacuno@gmail.com
IFAMA 2024 kongresua
17/06/2024
International Food and Agribusiness Management Association (IFAMA)

IFAMA Espainia 2024

IFAMA 2024 Spain -en 34. edizioa Nekazaritza Kudeaketako Elkarteen Nazioarteko Federazioak (IFAMA) antolatutako ekitaldi bat da, eta sinposio bat, kasu-azterketa-lehiaketa eta Enpresa Foro bat ditu, non ideiak eta abangoardiako ideiak partekatzen diren gaien inguruan, hala nola, bilakaera eta ekoizpenaren eraldaketa, lehiakortasun ekonomikoa eta jasangarritasuna legediaren eta eragin sozialaren bidez. PROGRAMA | BIDEOA | SARRERAK
ASINCAR logotipoa
14/06/2024
ASINCAR

HACCP sistemaren egiaztapenak eta baliozkotzeak Codex Alimentarius berriaren arabera

Kontzeptuak eguneratzeko eta gauzatzeko jardunaldi teknikoa HACCP Sistemaren hasierako baliozkotzea, egiaztatzea eta berriro aztertzea (Arriskuen Analisia eta Kontrol Puntu Kritikoak) EDUKIA | INSKRIPZIOA
ispilu perpausaren metafora
22/04/2024
Plataforma Tierra

Ispilu klausulak nekazaritza sektorearen arazoen konponbidea al dira?

Plataforma Tierraren WEBINAR doakoa, non munduko hainbat eskualdetako ekoizpen-arauei buruz eztabaidatuko den, merkatuetan sortzen dituzten abantailak eta desabantailak eta adituek ' ispilu klausulen ' gai konplexuaren inguruko ikuspegia. EGITARAUA eta partaideak | IZEN-EMATEA
berrikuntzaren ikonoa
03/10/2022

EGUNA “PERTE Nekazaritzako elikagaiak, nekazaritzako elikagaien sektorearen eraldaketa digitalerako funtsezko ekintzak”

Sareko informazio jardunaldi honetan, 2022ko otsailaren 8an onartu zen Nekazaritzako Elikagaien PERTEren esparruan, nekazaritzako elikagaien sektorea digitalizatzeko interes handiena duten neurrien ezarpen mailaren berri emango da. EGUNKARIA: Isabel Bombal, Landa Garapeneko, Berrikuntzako eta Nekazaritzako Elikagaien Prestakuntzako zuzendari nagusia: Ongietorria eta Berrikuntza Digitala Hub Fiware. Antonio Saravia, Red.es-eko zuzendariorde korporatiboa: 3 eta 9 langileko ETEentzako kit digitalaren hobariak eta aurrekoa berriro irekitzea (10 eta 49 langile dituzten ETEak) David Sánchez, Zuzeneko Laguntzen Zuzendariordetza Nagusiko Arloko burua. FEGA. MAPA: Nekazaritza Ustiategien Informazio Sistemaren Aurrerapenak -SIEX. Zalantzak, argipenak, ikusleentzat interesgarri diren alderdiak. LOTURA