Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

Ifema pabiloiaren mapa
30/09/2025
Fruit Attraction
Fruit Attraction 2025, pabiloi berriekin eta sektorizazioarekin
Fruit Attraction 2025 , irailaren 30etik urriaren 2ra bitartean egingo dena, mugarri garrantzitsua da bere historian, fruta eta barazki sektoreko munduko azoka nagusi gisa finkatuz . 17. edizioan...
Abeltzaintza zehatzaren ilustrazioa
21/05/2025
RedPAC
Abeltzaintza zehatzaren gaian talde operatiboen arteko esperientzia-trukea
2025eko maiatzaren 21ean , PAC Sareak antolatutako “ iHub La Vega Innova ” -n (San Fernando de Henares-en - Madril), zehaztasun-abeltzaintzari buruzko aurrez aurreko hitzaldirako izen-ematea...
ekitaldiaren kartela
14/05/2025
BBioNets
EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna
2025eko maiatzaren 14an , goizeko 10:00etatik arratsaldeko 13:00etara. CET , “EIP-AGRI Talde Operatiboen etorkizuna: erronkak, aukerak eta dauden laguntza zerbitzuak. Talde Operatiboen potentziala...
SIMPOSIOA
14/05/2025
Expoliva
EXPOLIVA 2025ean Zientzia, Teknika eta Transferentziari buruzko 22. Nazioarteko Sinposioa
EXPOLIVA 2025 azokaren esparruan hogeita bigarren aldiz egingo den Expoliva Nazioarteko Zientzia, Teknika eta Ezagutza Transferentziaren Sinposioaren hurretako edizioak olibondoen eta oliba olioaren...
ekitaldiaren kartela
12/03/2025
Gobierno de La Rioja

Landa Eguna "Kontserbazio Nekazaritza: Zuzeneko ereitea eta landare-estaldura zurezko landareetan"

Errioxako Gobernuko Nekazaritza, Abeltzaintza, Landa Mundu eta Ingurumen Sailak Landa Jardunaldia antolatu du: Nekazaritza Kontserbatiboa: Egur-landareetan zuzenean erein eta estaltzeko laboreak , nekazari eta teknikariei zuzenduta. Lursail desberdinak bisitatuko dira, non hondakinen kudeaketa, lurzorua, zuzeneko ereitea praktikatzeko errotazioak eta egur-laboreetan landare-estalkiak erabiltzearen inguruko gaiak jorratuko diren. Egitaraua 9:30-10:30 Kontserbaziorako nekazaritza makineria. Zuzeneko ereiteko haztegiak, errebak, diskoak eta ertz ertzekin 10.30-11.00 h Gari lursailera bisita 11:00-11:30 Kafe-atsedenaldia 11.30-11.50 Garagar lursailera bisita 11.50-13.00 h Lekaleen lursailetara bisitak 13.00-14.00 h Landare-estaldura duen mahasti batera bisita Edozein zalantza edo argitzeko, jar zaitez gurekin harremanetan transfer.agraria@larioja.org helbide elektronikoaren bidez edo 617 97 70 64 telefonora deituz. IZEN-EMATEA
topaketa agroekologikoaren kartela
04/04/2024
Fundación Agroecosistema

Agroekologia Topaketa VIII

Topaketa Agroekologikoa herrialdeko nekazaritza eta abeltzaintza sektorearen ekitaldi finkatua da, eta nekazariek, teknikariek, nekazaritza aholkulariek, industriak, kooperatibek, merkatariek eta nekazaritzako elikagaien katean esku hartzen duten enpresek parte hartzen dute. Zortzigarren edizio honetan landaketa berrien ugalketa, teknika agroekologiko berrien orokortzea eta eredu intentsiboen gorakada jasaten ari diren egur-laboreetan (oliba, almendra, zitrikoak, pistatxoa, etab.), haien dinamismoa erakusten duten alderdiak dira. Baina klimarekin eta ur gabeziarekin lotutako mehatxuak ere badaude, ustiategi tradizionalen, ez hain mekanizatu eta automatizatuen lehiakortasuna murrizten dutenak. PROGRAMA | IZEN-EMATEA ORRIA
http://www.organicfoodiberia.com/es
07/06/2023
ORGANIC FOOD IBERIA

Elikadura Ekologikoa Iberia 2023

Ospatu mundu naturala eta ekologikoa leku bakarrean. Ezagutu ekologikoaren sektoreko joera berriak. Aurkitu Espainia eta Portugalgo eskualde guztietako osasun eta ongizate, edertasun, larruazala zaintzeko, ehungintza, etxeko eta garbiketa produktuen azken berriak. Parte hartu doan mintegien programan eta ezagutu aurrez aurre sektoreko hornitzaile eta erosle nagusiak. Elikagaien txikizkako eta handizkako saltzaile independenteak gonbidatzen ditugu, baita supermerkatuak eta erosketa sail handiak, sukalde publikoak (eskolak, ospitaleak eta zaharren egoitzak). Elikagai inportatzaileak eta esportatzaileak, osasun- eta nutrizio-denda independenteak, ostalaritza-jatetxeak eta hotelak ere gonbidatzen ditugu. Azkenik, denda espezializatuak, baserri-dendak, bidaia-ostalariak, garraio-guneak eta erakargarriak gonbidatuko ditugu, baita ardo inportatzaileak ere.