Skip to main content

Gertaerak

Nabarmena

ekitaldiaren kartela
25/03/2025
Organic Advice Network
OrganicAdviceNetwork-eko lehen bisita gurutzarako izen-ematea zabalik: "Mahastizaintza ekologikoa Italian"
OrganicAdviceNetwork-eko lehen ibilbide gurutzarako izen-ematea: "Mahastizaintza ekologikoa Italian" otsailaren 25era arte dago zabalik OrganicAdviceNetwork , Espainian abian jarri berri den ekoizpen...
EKITALDI TRANSFERENTZIAK
12/03/2025
FYCMA
Nekazaritzako elikagaien berrikuntza ere agertu zen Transfiere Foroan
Transfiere sektore ezberdinetako adituak biltzen ditu ezagutza zientifiko eta teknologikoak trukatzeko, berrikuntza sustatzeko eta zientziaren eta enpresaren arteko harremana sendotzeko. Urtero...
aurreko edizioko irudia
28/10/2025
ExpoAgritech
Expoagritech 2025. 4.0 nekazaritza azoka
ExpoAgitech, The Countryside Fair 4.0 , bere bigarren edizioa ospatuko du 2025eko urriaren 28tik 30era bitartean . Lehen edizioaren arrakastaren ostean, 4.0 nekazaritza sektorean teknologia...
ECPA 205 kartela
29/06/2025
ECPA
ECPA XXV Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentzia
2025eko ekainaren 29a eta uztailaren 3a bitartean, Zehaztasun Nekazaritzarako Europako Konferentziaren (ECPA) hamabosgarren edizioa ospatuko da Bartzelonan, International Society of Precision...
jonada
17/12/2024
Asesores de Aragón

Ardien bazka eta almendra laborantza sistema mistoen bideragarritasuna lehorreko baldintzetan Teruel "Oval-Te"

PROGRAMA: 11:30 - Ongietorria eta proiektuaren aurkezpena Sandra Lobon 11:50 h - Matarraña eta Aragoi Behereko almendra lursailetan artzaintza ahalmena. Artzaintzak lurzoruaren kalitatean duen eragina. Ramon Isla 12:10 h - Belar espezieen deskribapena almendra-laboreetako landare-estalkien kudeaketaren arabera. Alicia Cirujeda eta Gabriel Pardo 12:30 h - Animalien elikadurarako almendra-laboreetako landare-estalkien bazka-kalitatea. Almendra kalitatea. Sandra Lobon 12:45 h - Baserritarren eta abeltzainen pertzepzioa, jarrerak eta joera, artzaintza egur-laboreetan kudeaketa praktika gisa ezartzeko. Isabel Casasus 13:00etan - Azken ondorioak, eztabaida eta etorkizuneko kolaborazioak. 13:30 - Egunaren amaiera eta aperitiboa Ere jar zaitezke gurekin harremanetan citateruel@cita-aragon.es posta elektronikoz edo 978 641 645 telefonora