Skip to main content

Berriak

Nabarmena

mintegiaren unea.
09/05/2025
Nekazaritza Ministerioak eskualdez gaindiko proiektu berritzaileetarako 46,5 milioiko laguntzak eskatzeko epea ireki du.
Nekazaritza, Arrantza eta Elikadura Ministerioak Estatuko Aldizkari Ofizialean (BOE) argitaratu zuen joan den uztailaren 7an , guztira 46,5 milioi euroko diru-laguntzak eskatzeko prozesua ireki zela...
Simbioliva GO bilera
05/05/2025
GO Simbiolivaren presentzia aktiboa EXPOLIVAren hurrengo edizioan
GO Simbiolivak (Alperujoko ekonomia zirkularrerako bioteknologia-irtenbide berriak) bere aurrerapenak erakutsiko ditu EXPOLIVA 2025eko 22. Nazioarteko Zientzia, Teknika eta Transferentzia Sinposioan...
BEHIAK UZKIN BATEAN
05/05/2025
Behi-simaurrearen agrokonpostaje aurreratua: eskuragarri dauden teknika onenen proposamena
Provacunok bi hitzaldi antolatuko ditu maiatzaren 20an eta 29an, Murtzian eta Valladoliden, hurrenez hurren, Valentziako Unibertsitate Politeknikoarekin eta Miguel Hernández Unibertsitatearekin...
Errioxako mahastiak
29/04/2025
Errioxako nekazaritza eta abeltzaintza sektoreko prestakuntza-beka berrietarako eskaerak maiatzaren 19ra arte egin daitezke.
Errioxako Nekazaritza Ministerioak 2025ean nekazaritza sektorearentzako prestakuntza ikastaro eta tailerretarako eskaerak aurkezteko deialdia egin du, 2023-2027 NPB Plan Estrategikoaren barruan. 375...
SAGRIS azokaren aurkezpena IFEMAn
04/07/2024

SAGRIS 2025 azoka berria aurkeztu da, nekazaritza-elikagaien industriaren etorkizunerako berrikuntzan eta talentuan oinarritua.

IFEMAk SAGRIS azoka berria aurkeztu berri du, Nekazaritza eta Abeltzaintza Erakusketa , 2025eko maiatzaren 8tik 10era bitartean egitekoa dena, Espainiako nekazaritza erakunde nagusien laguntzarekin...
baratzezaintza ikerketa
11/03/2024

CSICek eta EHUk patentatutako konposatuak lehortearen eragina murrizten du eta tomate landareen produktibitatea hobetzen du.

Horticulture Research aldizkarian argitaratutako lanak, IBMCP (CSIC eta UPVren zentro bateratua) Landareen Biologia Molekular eta Zelularra Institutuko taldeak egin du hexenil butanoatoa (HB), tomate-...