Skip to main content

Professional and university training is a critical factor for the acquisition, expansion and updating of knowledge and experiences in a sector with important competitiveness and sustainability challenges. In this context, training contributes to the implementation and development of fundamental levels of technology, digitalization and research to meet the new demands for agricultural products and services and combat environmental deterioration .

Nombre del centro Nombre de titulaciones Comunidad autónoma / Provincia Página web

Universidad de León

  • Grado en Biología
  • Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
  • Grado en Ciencias Ambientales
  • Grado en Ingeniería Agraria y del Medio Rural
  • Grado en Ingeniería Agroambiental
  • Grado en Veterinaria
Castilla y León León

Universidad de Valladolid

  • Grado en Ingeniería Agrícola y del Medio Rural
Castilla y León Valladolid

Universidad de Burgos

  • Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
  • Grado en Ingeniería Agroalimentaria y del Medio Rural
Castilla y León Burgos

Universidad de Salamanca

  • Grado en Biología
  • Grado en Ciencias Ambientales
  • Grado en Ingeniería Agrícola
Castilla y León Salamanca

Universidad Católica Santa Teresa de Jesús de Ávila

  • Grado en Ciencias Ambientales
Castilla y León Ávila