Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

INAP
02/02/2026
INAP
L'INAP llança un curs en línia sobre avaluació de polítiques públiques a l'Administració local
Formació aplicada per enfortir les capacitats de gestió, anàlisi i millora de les polítiques públiques locals L' Institut Nacional d'Administració Pública (INAP) ha obert la convocatòria del curs “L
cartell del curs
05/11/2025
EU CAP Network
Tools4CAP Academy: integració de dades i ús d'eines digitals a l'aplicació de la PAC
El 5 de novembre de 2025 se celebrarà en línia un nou mòdul de la Tools4CAP Academy , dedicat a la integració de dades i l'ús d'eines digitals a l'aplicació de la PAC. S'abordaran models
seg aliment
08/10/2025
Consejo General ded Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Certificat en seguretat alimentària

El curs en línia de certificació en seguretat alimentària BRC - IFS, es compon de quatre mòduls de continguts teòrics i un mòdul de contingut pràctic. INSCRIPCIÓ
iso 22000
14/10/2025
Consejo General del Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

Norma ISO 22000:2018

El curs està estructurat en 4 mòduls formatius, i s'han de cursar seqüencialment els mòduls en l'ordre establert. L'alumne podrà visualitzar el contingut en format digital, i addicionalment, una vegada visualitzat el contingut digital, l'alumne podrà disposar el contingut en arxius pdf, disponibles per a baixar-lo durant el període lectiu del curs
granja
21/10/2025
MAPA

Per a assessors: Explotacions agrícoles i ramaderes –Producció, innovació, assessorament i comercialització–

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) organitza a l'octubre de 2025 el curs online “Explotacions agrícoles i ramaderes: Producció, innovació, assessorament i comercialització” , emmarcat en el Pla de Formació 2025. La formació es desenvoluparà en modalitat aula virtual i teleformació , amb sessions en dies 2,2 i 30 d'octubre en
iogurts
27/10/2025
itagra formación

Elaboració de iogurts i llets fermentades

Obtenir els productes lactis de qualitat desitjats. Identificar les tècniques d'elaboració del iogurt perquè puguin avaluar d'una manera senzilla la viabilitat d'adaptar les instal·lacions ja existents per fabricar aquest tipus de producte segons els factors de qualitat alts. Aprendre a utilitzar les primeres matèries i la seva influència en el
CULTIU D'ARRÒS
30/10/2025
RedPAC

Jornada sobre biodiversitat i gestió de la làmina d'aigua en arròs: ecorregims a la Comunitat Valenciana

La Xarxa PAC , pertanyent al Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) , organitza la Jornada sobre bones pràctiques d'espais de biodiversitat i gestió de la làmina d'aigua en cultius sota aigua aplicables a ecorregims a la Comunitat Valenciana , que se celebrarà de forma presencial el 30 d'octubre de 2025 . L'activitat forma part del