Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

DRONS AGRÍCOLES
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Aplicacions de big data i IoT satelitals en el seguiment de cultius
L'objectiu general del present curs és brindar als participants coneixements teòrics i pràctics sobre l'ús de Big Data, Internet de les Coses (IoT) i anàlisi satelital per al seguiment, la
curs d'agricultura ecològica per a assessors
30/04/2025
IFAPA
Formació especialitzada en agricultura ecològica per a assessors agroalimentaris
Curs en línia de 80 hores. El termini de sol·licitud és obert fins el 15/04/2025 Observacions És imprescindible tenir en compte la informació relativa als criteris de baremació de sol·licituds, en
cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
logo formació agroalimentària
20/05/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Rendibilitat i sostenibilitat al sector lacti

Curs del Pla de formació continuada per a tècnics del medi rural del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) FORMACIÓ MAPA | CALENDARI DE CURSOS | FORMULARI DE SOL·LICITUD
vaques
13/03/2024
IRTA

Curs calibratge (5 anys) per a auditors de Welfair de sacrifici de boví. 2024

La formació d'auditors qualificats a la inspecció del benestar animal segons els protocols Welfare Quality és un requisit indispensable per garantir la qualitat de la certificació. L´IRTA organitza periòdicament cursos de formació i qualificació d´auditors en col·laboració amb els diferents experts de la Welfare Quality Network. Preu 300€ + IVA
Aplicabilitat d'eines innovadores per produir carn madurada de boví i porcí
23/01/2024
IRTA

Aplicabilitat d'eines innovadores per produir carn madurada de boví i porcí

La maduració de la carn és procés de refrigeració post-mortem que si es realitza correctament permet millorar les característiques sensorials de la carn, especialment en termes de duresa. Així, el procés de maduració permet introduir al mercat carn amb una elevada qualitat sensorial. Tot i això, una mala selecció de la matèria primera i una