Skip to main content

Cursos de formació

Destacat

DRONS AGRÍCOLES
12/05/2025
Universidad de Sevilla
Aplicacions de big data i IoT satelitals en el seguiment de cultius
L'objectiu general del present curs és brindar als participants coneixements teòrics i pràctics sobre l'ús de Big Data, Internet de les Coses (IoT) i anàlisi satelital per al seguiment, la
curs d'agricultura ecològica per a assessors
30/04/2025
IFAPA
Formació especialitzada en agricultura ecològica per a assessors agroalimentaris
Curs en línia de 80 hores. El termini de sol·licitud és obert fins el 15/04/2025 Observacions És imprescindible tenir en compte la informació relativa als criteris de baremació de sol·licituds, en
cartell del curs
01/04/2025
Consejo de Colegios de Ingenieros Técnicos Agrícolas
Formació gratuïta en competències digitals vinculades a l'Enginyeria Agrícola
Amb una preinscripció que acaba el dia 7 de febrer, el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Agrícoles ha engegat un complet programa de formació en competències digitals adreçat a professionals
Imatge de l'informe
25/03/2025
Plataforma Tierra

Ecosistema AGROTECH Espanyol. Desafiaments i oportunitats de negoci

En aquest WEBINAR es mostrarà la informació recollida a l'informe Mapeu d'Ecosistema Agrotech a Espanya, 2024 , realitzat per ICEX-Invest in Spain en col·laboració amb Grupo Cooperativo Cajamar. Durant la sessió es coneixerà l'ecosistema de tecnologies i innovacions al sector agrari espanyol, posant en valor les seves fortaleses i convidant a l
cartell del curs
24/03/2025
Asociación Española de Técnicos Cerealistas (AETC)

Glutopeak, avaluació ràpida de la qualitat del gluten. IV webinari del cicle "El laboratori com a font de dades per a la presa de decisions" de l'AETC.

Dins el cicle de formació “El laboratori com a font de dades per a la presa de decisions” de l'Associació Espanyola de Tècnics Cerealistes (AETC), tindrà lloc el proper dia 12 de febrer el webinari: “Glutopeak, avaluació ràpida de la qualitat del gluten” 16:00 h Benvinguda. Javier Alonso. President de l'AETC 16.10 h Zaira Ruiz. Technical Sales
cartell del curs
10/03/2025
Asociación Española de Técnicos Cerealistas (AETC)

Amylograph, Viscograph i Viscoquick: usos i aplicacions. III webinari del cicle "El laboratori com a font de dades per a la presa de decisions" de l'AETC.

Dins el cicle de formació “El laboratori com a font de dades per a la presa de decisions” de l'Associació Espanyola de Tècnics Cerealistes (AETC), tindrà lloc el proper dia 12 de febrer el webinari: 10 de març: “Amylograph, Viscograph i Viscoquick: usos i aplicacions” 16:00 h Benvinguda 16.10 h Zaira Ruiz. Technical Sales Representative de l
cartell del curs agroalnext
18/02/2025
AGROALNEXT

Curs de Valorització i Transferència de Tecnologia

Aquest curs intensiu de 6 hores, dividit en dues sessions de 3 hores a escollir entre les tres dates disponibles, combina teoria i pràctica per oferir eines concretes i un enfocament estratègic al procés de valorització i transferència de tecnologia. Les sessions es podran triar entre les dates següents. 18 i 20 de febrer 2025 25 i 27 de febrer
cartell del curs
17/02/2025
Asociación Española de Técnicos Cerealistas (AETC)

Farinograph i Extensograph, principi d'operació, ús i aplicacions. II webinari del cicle "El laboratori com a font de dades per a la presa de decisions" de l'AETC.

Dins del cicle de formació “El laboratori com a font de dades per a la presa de decisions” de l'Associació Espanyola de Tècnics Cerealistes (AETC), tindrà lloc el proper dia 17 de febrer el webinari: Farinograph i Extensograph, principi d'operació, ús i aplicacions 16:00 h Benvinguda. Javier Alonso. President de l'AETC 16.10 h Zaira Ruiz. Technical
cartell del curs
12/02/2025
Asociación Española de Técnicos Cerealistas (AETC)

Control de qualitat de grans i farines. I webinari del cicle “El laboratori com a font de dades per a la presa de decisions” de l'AETC.

Dins el cicle de formació “El laboratori com a font de dades per a la presa de decisions” de l'Associació Espanyola de Tècnics Cerealistes (AETC), tindrà lloc el proper dia 12 de febrer el webinari: “Control de qualitat de grans i farines” 16:00 h Benvinguda. Javier Alonso. President de l'AETC 16.10 h Manuel Gómez Pallarés. Catedràtic de l'àrea de
iber
03/02/2025
Fundación para la Agricultura del Conocimiento

IBER: Modelització Hidràulica per a Classificació de Basses

Aquest curs de modelització hidràulica amb IBER està dissenyat per proporcionar les eines i els coneixements necessaris a l'alumne per dur a terme simulacions d'inundacions produïdes per un possible col·lapse en el dic de contenció de basses d'aigua i així avaluar-ne les possibles conseqüències al territori, de de manera que permeti classificar la
Il·lustració gràfica per a l'escola d'invert de GoNexus
15/01/2025
GO NEXUS

Escola d'hivern GoNexus: modelant el nexe WEFE per a un futur sostenible

Un curs únic sobre estratègies avançades de gestió integrada de recursos dins el marc del projecte GoNexus. Modalitat en línia obert fins al 13 de gener del 2025. L' Escola d'Hivern GoNexus convida professionals i estudiants avançats a aprofundir en el modelatge del nexe WEFE ( Aigua-Aliments-Energia-Ecosistemes) (Water-Food-Energy-Ecosystems) com
repte agroslab
20/12/2024
AGROSLAB

El REPTE al Sector Tractaments: normativa i eines aGROSlab

El REPTE al Sector Tractaments està regulat pel Reial Decret 285/2021 , que ha suposat un canvi rellevant en la situació de la distribució i ús dels productes fitosanitaris ia efectes del contingut d'aquest seminari en aquelles “empreses” que realitzen tractaments a tercers. Amb la nova normativa qualsevol agricultor que realitzi aplicacions fora
nvdi
13/12/2024
AGROSLAB

Taller Teledetecció Satelital a Agricultura: Índexs NDVI i NDMI

En aquest taller de Teledetecció Satelital a Agricultura us presentem el nou mòdul de la nostra plataforma aGROSlab Ecosistema Digital Agrari . Aquest taller està dividit en dues parts, una primera on assentarem les bases del seu funcionament, explicant els conceptes bàsics sobre els quals s'ha implementat, i una segona on assistirem a una
webinari eu farmbook
12/12/2024
MAPA

Webinar: EU-FARMBOOK «El lloc per emmagatzemar els teus materials amb enfocament pràctic»

Webinari organitzat dins del marc del projecte europeu EU-FarmBook , que se celebrarà el proper 12 de desembre . objectiu proporcionar donar a conèixer lús de la plataforma digital EU-FarmBook. Programa: EU-FarmBook. Reservori de coneixement obert i gratuït. Objectes de coneixement. Aplicació pràctica. Obligacions i recomanacions dús de la
curs d'emprenedoria rural
24/09/2024
RedPAC

Emprenedoria al medi rural, a través de RedPAC

Fins al 9 de setembre, s'ha obert el període d'inscripció per a dues noves edicions del curs de formació a distància (streaming) : “Emprenedoria al medi rural”, organitzades per la RedPAC : La 10a edició del curs es desenvoluparà entre els dies 24 de setembre i el 17 d'octubre de 2024, en horari de matí , de 10 a 14h. La 11a edició del curs es
Curs Sostenibilitat i sistemes alimentaris a Menorca.
11/07/2024
UNED

Sostenibilitat i sistemes alimentaris

Des d'un enfocament multidisciplinari es debatrà sobre la relació entre les Reserves de la Biosfera com a territoris, l'objectiu dels quals és harmonitzar la conservació de la diversitat biològica i cultural, i el desenvolupament econòmic i social a través de la relació de les persones amb la natura. L'entorn escollit per a aquest debat és l'illa
logo formació agroalimentària
11/06/2024
Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación

Impacte del canvi climàtic a l'agricultura de regadiu: Estratègies d'adaptació

Curs del Pla de formació continuada per a tècnics del medi rural del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) FORMACIÓ MAPA
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024

Denominacions d'origen amb influència mediterrània

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les condicions de clima, sòl i tradicions culturals respecte a l'elaboració de vins des de l'Empordà fins a les costes de Cadis i Huelva. Les suaus temperatures permeten unes maduracions del raïm molt homogènies i ens regalen vins de gran pes de fruita i llaminers a la boca.
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
08/05/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya insulars espanyoles i varietats foranes d'Espanya

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les varietats estrangeres que han estat capaces d'assentar-se a Espanya i oferir vins de qualitat, tant monovarietals com participant en barreges. Es repassaran les darreres varietats provinents d'altres països i estudiaran les principals característiques morfològiques, necessitats de cultiu
taronja amb fongs
29/04/2024
CNTA

Vida útil dels aliments

Curs del CNTA per a l'adquisició dels coneixements necessaris sobre les metodologies a aplicar a l'estudi de la vida útil dels aliments des del punt de vista de la qualitat sensorial i microbiològica. Inscripcions 16 Gener 2024 al 29 Abril 2024 PROGRAMA
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Denominacions dorigen amb influència continental

Curs en línia de 10 hores de durada en què s'aprendrà la varietat de climes continentals i de transició que es donen a l'interior de la península ibèrica, en funció de si ens trobem a l'altiplà nord o sud, l'altitud de la vinya, la seva orientació o les varietats amb què s'elaboren els vins. Les pràctiques de viticultura i enologia variaran per
logo escola de vi de l'organització interprofessional del vi d'espanya
17/04/2024
Escuela de vino de la Organización Interprofesional del Vino de España (OIVE)

Varietats de vinya de clima càlid

Curs en línia de 10 hores de durada en què es coneixen les característiques especials i adaptació biològica de les varietats de raïm dels territoris de clima Mediterrani d'altes temperatures i períodes de sequera.
cartell curs traçabilitat
04/04/2024
Simbiosis, S. Coop. Galega

Traçabilitat en empreses del sector alimentari

Curs en línia de 40 hores de durada sobre traçabilitat d'especial interès per a qui treballi en el sector alimentari (Veterinàries, Enginyers Agrícoles, Biòlegs i professions afins) i desitgi implantar un sistema de traçabilitat en empresa. Aquest curs està acreditat pel Sistema Nacional de Salut amb 4,8 crèdits de formació continuada per a